Acasă Special 13 x 5 octombrie

13 x 5 octombrie

36
15

Dacă l-ai văzut jucând, dacă ţi-l aminteşti urcat pe gardul galeriei, ţi se pare că a trecut puţin, dacă nu, ţi se pare că e doar un mit… Dar nu, Cătălin a fost genul de om a cărui personalitate rămâne prezentă în inimile celor care l-au preţuit şi dincolo de plecarea din această lume şi care au înţeles că trebuie să îi transmită moştenirea mai departe.
Şi dacă „vine o zi” a rămas de atâţia ani fundalul sonor al privirilor noastre care se uită în gol în fiecare zi de 5 octombrie, poate că de aici, de la resemnarea care ne încearcă, de la mândria de a ni-l asuma ca înger păzitor şi de la hotărârea de a nu înceta să facem din Dinamo un club vrednic de memoria unui asemenea idol, putem să plecăm spre mai bine. Împreună: suporteri, echipă şi conducere.

15 COMENTARII

 1. Nu postez in mod normal pe aici, desi sunt un cititor fidel al site-ului de ani buni. Sunt mai tanar decat majoritatea, nu l-am prins pe Catalin Hildan in viata si regret asta, dar din ce am vazut/auzit de la dinamovistii care au prins si vremuri mai bune vorbele sunt mici, faptele sunt mici, coregrafiile sunt mai maricele… 13 ani fara capitan, restul e irelevant. Mi-as dori sa fiu pe stadion sa cant alaturi de ceilalti in peluza care ii poarta numele, dar stau in celalalt capat de tara. Suntem caini, nu oi, trebuie sa fim uniti si sa speram la un viitor mai bun. Hai Dinamo!

 2. Sa-i fie tarana usoara lui CATALIN HALDAN, MARE JUCATOR,MARE CARACTER, MARE DINAMOVIST ,TE VOM PLANGE MEREU CATALINE. DE LA TINE INCOACE SI MAI ALES DE VREO 5 ANI INCOACE PARCA BINTUIE UN BLESTEM ASUPRA NOASTRA SI TOTUL SE DATOREAZA CELOR CARE AU CONDUS SI DEVALIZAT CLUBUL SI ACTUALULUI CARE AR VREA SA FACA CEVA DAR NU ARE RESURSE SUFICIENTE.
  Sper sa mai prind vremea cand vom gasii pe teren macar 6 jucatori ca tine si atunci ne vom bucura din nou de un DINAMO CURAT ,TANAR CU JUCATORI CARE VOR ECHIPA SUS ACOLO UNDE E LOCUL NOSTRU, ACUM SUNTEM LA PAMANT .
  ODIHNEASCA-SE IN PACE CATALIN HALDAN
  FORTA DINAMO

 3. Suflarea dinamovista are o multime de zile fericite pe care sa le bifeze in calendar , zile in care au fost victorii celebre , s-au castigat trofee ori s-a nascut vreo mare glorie , insa , indiferent de ce s-ar intampla pe viitor , orice mare victorie am repurta , ziua de 5 octommbrie va fi pentru orice dinamovist ‘ZIUA TRISTETII”, ziua in care EL , UNICUL CAPITAN , ne-a parasit !
  Multe glorii dinamoviste nu mai sunt printre noi , Dinamo putand sa alcatuiasca o echipa de vis formata din jucatori care i-au aparat culorile si nu mai sunt printre noi. Oameni care au insemnat enorm pentru Dinamo ca Traian Ionescu , Nae Nicusor , Dumitrache , Custov , Ene1 , Klein , Stanescu”Babadag”, Ozon , Lucuta , Piti Varga si multi altii (sa ma ierte cei pe care am omis sa-i mentionez!)sunt alaturi de Hildan in ceruri si , desi oricare dintre ei ar merita cu prisosinta sa fie capitanul acestei echipe a ingerilor , cred ca ei insisi l-ar desemna fara sa ezite pe Catalin sa le fie capitan !

 4. Doar noi suporteii plangem ,suferim si nu uitam.
  Imi este greu sa cred ca pentru rus ,grigore,fai,bubakar,curtean,tucudean aceasta zi sa inseamne ceva

 5. Acesta e un articol in care nu-mi permit injurii,jigniri sau nimic negativist. Insa nu vreau sa nu remarc o poza in care Munteanu si Danciu radeau la mormantul Unicului Capitan! Negoita si Anghelache probabil aveau mai planuri cu proiectul relativ si nu au reusit sa ajunga sa aprinda o lumanare in memoria fotbalistului nostru iubit. Vreau de asemenea sa remarc durerea din sufletul lui Stoican,lacrimile sincere care le-a varsat. Si pentru asta merita tot respectul nostru chiar daca greseste in alcatuirea echipei,e la inceput de drum insa e clar ca e un Dinamovist pana in maduva oaselor si daca ar sti/ar putea..si-ar dori sa aduca Dinamo cat mai sus. Cat despre meciul de astazi..imi doresc sa vad ca baietii nostrii(rai/buni,sunt ai nostrii) vor avea o farama de orgoliu,vor fi motivati cu gandul la FOTBALISTUL care era un exemplu pentru orice om care practica acest sport. Nu te vom uita niciodata,Capitane..Suntem convinsi ca,fiind un om atat de ordonat..ti-ai gasit linistea.Si eu de asemenea sunt convins ca,chiar si dupa 13 ani “ai smuls” rauri de lacrimi de la milioanele de Dinamovisti care au fost si vor fi mereu cu gandul la tine. 5 Octombrie o zi blestemata,speram ca 6 Octombrie Dinamo sa reuseasca o victorie frumoasa in amintirea ta,si sa zambesti si tu alaturi de noi. Pentru tot ce ai facut pentru clubul nostru iubit,iti multumim!

Comments are closed.