Acasă Special Cine e ultimul caine rosu ?

Cine e ultimul caine rosu ?

35
0

6-0 – e scorul campionatului, e scor de tenis doar ca nu s-a jucat cu mana.
Se pare ca s-a marcat din offside la Boubacar – o alta dovada ca indiferent de liga din care a venit – Dinamo de azi nu isi permite sa renunte la serviciile lui; Luchin a revenit cu pofta de joc – Grig nu mai are comenzi din loje si face tot ce poate – cred eu – sa isi gaseasca echipa in iarna.
Ingrijorator e faptul ca s-a inceput cu experienta in atac – bandajata la un moment dat – si s-a continuat cu ea pana prin minutul 77, ca s-a marcat din aparare si din linia mediana.
Imbucurator e faptul ca Grecu a facut “una grande partida” – ca Dorin Rotariu ar trebui incercat ca al doilea varf, daca nu chiar primul, lasand astfel loc lui Steliano Filip sa isi reia postul de baza – la concurenta cu Alex Curtean – jucator criticat doar din cauza comoditatii care pare sa il bantuie cand ne e lumea mai draga.
De asemenea “jubilam” la anuntul oficial ca Dinamo 2 continua, speram sa ii puna pe liber pe cei care au cota inaintata la capitolul varsta si daca tot restructureaza lotul de antrenori de la tineret sa il ia pe castigatorul ultimului trofeu la tineret sa il puna la echipa a doua.
Insa misterul peste care lumea a trecut relativ repejor, si care ar trebui sa ne intrige e acea exceptie despre care nu poate vorbi presedintele Anghelache, acel jucator care va completa formula Dinamo cel putin pana la iarna.
Va invit sa veniti cu pareri – poate chiar sugestii – de jucatori (cred ca cel mai bine – liberi de contract) – pe care i-ati vedea, sau de care Dinamo are nevoie – si asa sistemul de scouting la Dinamo nu exista, sa nu mai zica lumea ca doar criticam – sa dam o mana de ajutor zic 🙂