Acasă Ştirea zilei Ceată de bezmetici şi ai nimănui

Ceată de bezmetici şi ai nimănui

41
22

Urmăresc fotbalul, campionatul intern şi, ca suporter implicat, pe Dinamo Bucureşti de vreo 50 de ani (am ajuns, iată, la vîrsta cînd scurgerea repedă a timpului îţi apare incredibilă, lăsîndu-ţi în colţul ochilor prelingerea caldă, cu arome dulci-amare, a nostalgiilor şi tristeţilor înţelepte. De-am şti, pe cînd copii încă sîntem, ce scurtă este viaţa..!). Nu îmi aduc aminte ca, în toată această perioadă de jumătate de secol (!), Dinamo – şi eu, şi noi alături de ea – să fi trăit în campinat o umilinţă mai mare ca aceea din seara de Moş Nicolae, de la Giurgiu. Auzisem că, undeva, pe la mijlocul anilor ’50, la începutul expediţiilor noastre europene, am pierdut la fosta Ţ.N.K.A. Sofia cu 8-1 şi, pe la jumătatea anilor ’60, cu 6-0 pe San Siro, la Inter Milano. Dar, nu am auzit să fi pierdut vreodată cu un scor asemănător în campionatul intern.
Am ascultat la radio, pe 15 octombrie 1967, meciul pierdut cu Farul Constanţa, 4-0, o echipă în care jucau, dacă îmi mai aduc bine aminte, Kallo, Tufan, Caraman, Lică, Ologu, Antonescu şi alţii, toţi jucători de lot naţional (reţin data exactă a meciului pentru că, la vremea respectivă, aveam un eveniment în familie, dar mie tot de Dinamo îmi ardea!). Poate, a mai fost vreo înfrîngere asemănătoare de-a lungul istoriei, statisticienii să spună, şi îmi mai aduc aminte, fireşte, de acel 0-5 din Ghencea, de acum vreo 18-20 de ani, cu Viorel Hizo pe banca noastră tehnică. În fine… Dar, 6-1?! Cînd am mai pierdut noi, DINAMO BUCUREŞTI, la diferenţa asta în campionat, cu şase(!) goluri primite? Aşa ceva nu există şi peste asta nu se poate trece! Huooo! Record negativ absolut! Huooo! Înfrîngere pentru analele istoriei (huooo!), poveste de groază pentru nepoţii neascultători şi, mai ales, avertisment pentru ei: „Să fiţi cuminţi, că, dacă nu, vine babaul de la Giurgiu, călare pe-o haită de potăi castrate”!
Aşadar, doborîtorul de recorduri, Ioneeeel Dănciulescooo , a făcut-o şi p’asta, chiar de ziua lui. Na! (Apropo, cum, frate, să te naşti de Sfîntul Nicolae şi să ţi să pună numele… Ion?!). Adică, după cel mai, cele mai, cel mai cel mai, Moş Dănciulae ăsta ne-a pricopsit şi cu cea mai gravă înfrîngere din istorie, că asta ne mai lipsea! Pfuu! Huooo! Bine, am putea spune, pentru asta nu e „meritul” lui neapărat, că el doar a împins-o în poartă de le juma’ de metru, cum s-ar zice, aşa cum a făcut toată viaţa, dar, orişicît, chiar el a spus-o adînc, pătruns de sinergia momentului de cugetare: „Îmi asum… bla-bla-bla… e numai vina mea, bla, io sînt singurul vinovat, bla-bla… Băieţii merită felicitaţi pentru dăruirea de care au dat dovadă pe ploaia asta, mai ales că io nu crez că diferenţa dintre Astra şi Dinamo e atît de mare, ci cam atîta de mică. Io aşa crez că e”!! Gîri, d-aci, tuciurescule! Du-te la mînăstire şi te pocăieşte simulacru, nu la noi! Pleacă, ieşi!
Plecaţi cu toţii, neisprăviţilor! Afară cu voi de la Dinamo, mercenarilor ce sînteţi! Ne luaţi de proşti? Chiar nu vă e ruşine? Cine sînteţi, mă, voi, veneticilor, să vă bateţi joc de Clubul Dinamo Bucureşti? Cine? Cum vă permiteţi? Pentru ce şi de ce luaţi mii de euro de la clubul ăsta? Să ce? Nici salariul minim pe economie, nu-l meritaţi! Cum aveţi tupeul să mai intraţi pe teren sub culorile acestui club? Cum îndrăzniţi să mai ieşiţi pe stradă în echipamentul alb-roşu, cînd aţi aburit-o la bambilici toată toamna asta şi aţi făcut harcea-parcea toată istoria lui Dinamo într-un singur joc? La şaibă cu voi! La strunguri şi la agricultură, putorilor! La muncă, nu la frecat menta la Dinamo, că nu aţi creat voi clubul ăsta, nu aţi pus voi vreo cărămidă, nici măcar vreun arbust, în Parcul Sportiv Dinamo! Aloo, Negoiţăă! Auzi, tati? Mai ai vreun dram de sînge în instalaţie? Convoacă de urgenţă tot lotul, tot staff-ul echipei, dă-i fiecăruia cîte cinşpe lei să-şi ia nişte pufuleţi şi afară cu ei de la Dinamo, toţi, pînă la unul! Cu şuturi în fund! În secunda asta! EXECUTAREA! Neisprăviţii, incapabilii, mamelucii, nechezolii, ştifturile, rebuturile, loazele, văcsiţii, coloraţii şi decoloraţii, adică toate paparudele astea caraghioase, nu mai au ce căuta la Dinamo! Destul! AFARĂ! AFARĂ! AFARĂ! Nu-i mai vrem! Gata, s-a mers mult prea departe, s-a terminat!
Propun să fie adus de urgenţă Mircea Rednic în locul legendei de prost gust şi să fie întocmit un nou lot de jucători. Nu sînt bani pentru a plăti un antrenor ca el? Ba sînt! Destituiţi toţi băgătorii de seamă din club, destituiţi toţi „sfătuitorii”, toţi intriganţii şi palavragii demagogi, care îşi fac veacul de-un veac pe la televiziuni, subminînd clubul! Afară cu toţi ăştia, indiferent cum îi cheamă! Cu salariile economisite de la ei, avem bani de un antrenor ca lumea! Nu este posibil, aşa cum s-a întîmplat la Giurgiu, ca adunătura asta de strînsură, care pretinde că e echipa Dinamo, să joace ca nişte orfani retardaţi, ca o ceată de bezmetici şi ai nimănui, iar pe banca ei tehnică să avem nişte murături expirate, lăsate-n ploaie şi nu la tomberonul de gunoi de te miri cine. Nu se poate să joci la Dinamo Bucureşti, să încasezi nonşalant şase goluri şi să ai nesimţirea să te retragi imperturbabil la vestiare, în loc să mori pe loc în noroi şi, culmea obrazului nespălat, să ai şi tupeul să îţi arăţi mutra la interviuri, în loc să intri de ruşine în gaură de şarpe!
Vă spun, dacă mai aveţi o urmă de onoare, de la vlădică la opincă, dacă realizaţi în ce situaţie aţi adus clubul şi cît de mici şi dezgustători aţi ajuns în ochii lumii,daţi-vă cu toţii demisia de la Dinamo, dispăreţi! Se răsucesc în morminte Dumitrache şi Cătălin Hîldan! Doamne, Dumnezeule, ce vremuri am ajuns să trăiesc!
(articol trimis de NICU)

22 COMENTARII

 1. bre oameni,
  in afara de vorbe de duh, ce mai zicem – facem – noi, suporterii ?
  nimic ! doar ne jelim si dam sfaturi pe internet ;
  dupa meciul asta trebuia sa iesim cateva mii in strada la Rin, sa blocam intrarea in hotel si sa-l chemam
  pe ruptincur la raport ;
  am mai zis-o, suntem jalnici !

  • 1. Dinamomania nu isi poate permite sa cheme lumea in strada la proteste, sunt alte metode care nu intra sub sfera legii dar care tin de constiinta fiecarui dinamovist.
   2. Sunt atatia lideri de galerie care, cu neamurile lor, au afaceri si interese pe langa club si pe spatele celor care ii urmeaza.
   3. Nu sunt de acord cu eticheta “jalnic” pentru ca deunazi am gasit o copila, care desi nu stie nici de ce, nici pe ce teren, stie anul mortii lui Catalin Hildan, si il comemoreaza si e la varsta la care prea putini dintre semenii de-o varsta cu ea au respectul asta de-a gata.
   Iar la final – eu, personal, indemn toata suflarea dinamovista care inca mai citeste acest site, la unitate, asa cum s-au unit romanii si cum s-au mobilizat la alegeri, unii intr-o tabara, altii in cealalta dar Romania a facut 2 echipe mari si late – nu conteaza cine a avut dreptate, conteaza credinta cu care si-au sustinut candidatii.
   Si asa cum vi-ati sustinut candidatii, va rog sa va sustineti IUBIREA care acum va mistuie vazul si inima si ca un val, sa raspundeti iubirii care sangereaza si are nevoie de ajutor, are nevoie de voi.
   Iubirea voastra, si a mea e una si aceeasi, iubirea noastra e vesnica prin noi, DINAMO !

 2. Amice…Atata timp cat un tigan perciunat este considerat simbolul lui Dinamo ,se poate intampla orice ..Presa ovina ni l-au pus in cap pe symbol si multii caini au muscat .Pai rahatelul asta nu a fost nici ca fotbalist peste Augustin .Poate cai i-ar fii spalat jampierele , dar ca antrenor este la fel de prost ca si varf de atac parerea mea.Cum plm sa pui un antrenor ca “simbolul “antrenor ?.Aceasta conducere est total de cacat, de ceva vreme mii s-a scarbit si nici nu mai ma uit la meciurile lui Dinamo.Acest “goita” a ajuns un fel de Ponta al politicii romanesti…Senzatia este ca este si mult mai prost decat pedofilul de fratisu…

 3. mai jos de atat nu se poate… sa fii condus 4-0 la pauza sau divizia B e tot aia…simti ca “mai jos” nu exista oricat te-ai ghemui…
  nu ne scoate nimeni din rahatul asta in afara de NOI… daca nici suporterii nu reusesc atunci vom avea soarta Progresului, Sportului, etc…
  Negoita trebuie sa inteleaga ca asa nu merge la Dinamo… Dinamo nu e CSMS Iasi, Berceni, etc echipe cu care a cochetat. Dinamo inseamna numarul 1 ! Dinamo inseamna competitie, inseamna performanta, inseamna respectul impus adversarului. Dinamo sub Negoita nu mai are nimic din toate astea… iar treaba asta nu poate continua foarte mult, o sa afle si Negoita pe pielea lui, sunt convins de asta.
  Sa vina LUPESCU si REDNIC si sa le dea mana libera. Doar cei care STIU ce inseamna DINAMO il pot reconstrui / readuce la nivelul asteptarilor suporterilor. Doar “cainii” pot simti focul din sufletul suporterilor si il pot dezlantui.
  Fa-ne pe plac bai Negoitza doar o data si o sa vezi ca n-o sa-ti para rau nici tie din ORICE punct de vedere (rezultate, financiar, atmosfera din jurul tau si a clubului). De ce va e asa greu sa intelegeti ?!
  Nu vrei / poti sa-i aduci pe amandoi atunci adu-l doar pe LUPESCU si da-i mana libera ca stie cainele ce si cum sa faca pentru clubul nostru. Pe termen lung. Pe termen scurt poti sa ai noroc si cu experimente gen Stanciu, Teja si alte compromisuri… Dar bucuria va fi efemera, astia nu au Dinamo in ADN ori asta lipseste cel mai mult clubului acum : ADN-ul, o BAZA, o constructie pe termen lung care aduce si cele mai mari bucurii si satisfactii. Cand spun termen lung ma gandesc ca nu castigi mare lucru cu un titlu dupa care schimbi antrenorul ori vinzi jucatorii cei mai buni… Termen lung inseamna DOMINATIE, inseamna PUTERE, inseamna PERFOMANTA, inseamna AUTOFINANTARE si PROFIT, inseamna sa ai Biznisul (asta e mai mult pt tine, Negoita, pe noi nu ne intereseaza partea asta).

  • Negoita stie destul de bine toate astea dar pur si simplu nu este interesat, a fost langa conducatorii clubului inainte sa fie majoritar iar de peste un an este majoritar deci stie totul despre cum merg lucrurile in fotbal. Toti am dat vina ba pe antrenor, ba pe jucatori sau conducatori, in momentul de fata la Dinamo sunt numai amatori pe toate functiile si totul porneste de la Negoita, el i-a acceptat pe toti dar am zis ca totusi chiar daca nu sunt bani poate sa rezilieze niste contracte si din banii respectivi sa numeasca un antrenor bun cu experienta si un director executiv (presedinte) competent. De aici trebuie inceput iar cei doi trebuie sa colaboreze si incet pana la vara sa schimbe lotul de jucatori altfel o lalaim ca si pana acum, mai luam cel putin o umilinta de la oi si la vara suntem mai rau ca sezonul trecut.

 4. Danciulescu cel ahtiat dupa recorduri a bifat (din postura de antrenor !!! ?) cel mai rusinos rezultat din toata istoria noastra.
  Acest spurcat care mereu este ridicat in slavi de presa stelista a fost calul troian care de ani si ani a tulburat vestiarul si a bagat numai strambe printre coiechipieri.Dupa meciul de pomina de la Giurgiu am ramas mut cand galeria prezenta la stadion a scandat numele spurcatului.Bai fratilor ce va face tuciuriu’ de-l iubiti atat de mult? Cum naiba nu intelegeti ca dupa ce a scuipat pe tot ce inseamna Dinamo,dupa ce din tabara spurcatilor s-a comportat ca si ultimul mercenar (care de fapt a si fost toata viata) prin aceasta absurda si de neinteles idolatrizare a acestui individ sunteti pe cale sa comiteti cea mai mare blasfemie la adresa clubului nostru iubit Dinamo Bucuresti.

  • Spurkat cum zici tu ca e…(desi nu e adevarat) a dat vreo suta si ceva de goluri pt Dinamo daca nu ma insel….TU CE AI FACUT PT DINAMO?

   • A fost platit regeste pentru goluri si faptul ca a fost omul clanului, sufleorul din vestiar al conducerii si presei. A scuipat pe culorile si emblema clubului iar acum cerseste o paine acolo unde a scuipat. Ce caracter are, acuma linge unde a scuipat ieri. Are si el meritul de a creste datoria clubului prin gramada de bani pe care i-a primit de la club iar in ultimii ani chiar nemeritat, binenteles ca nu e vina lui, prosti sunt cei care i-au dat. Diferenta dintre noi, suporteri si jucatori e ca totusi, noi platim un bilet, abonament, un tricou, pix, fular, deci dam un leu sau cat putem pentru acest club dar jucatorii sau mai precis Corbul doar a luat si a luat cu gramada si luand atat de mult acuma binenteles ca are sa plateasca o bere doua la unii suporteri sa-i strige numele, sa-l laude ce mare legenda a fost (doar pe hartie). Dar suntem multi si nu tineri, care am trait comportamentul lui advers fata de noi. Poate nu as fi asa de pornit impotriva dar prin tot comportamentul lui, mereu a demonstrat ca pentru el prima lui dragoste ramane oaia, prin tot ce a facut declaratii, laude, tricoul imbracat la ultimul lui meci amical sau ce a fost atunci. Ori pentru un dinamovist un spurkat declarat si care ne-a injurat este de neacceptat la Dinamo, mai ales ca nu reprezinta nimic pentru noi si nu ne ajuta cu nimic. Chiar si portarul sau fochistul de la club ii da clasa la un interviu asa ca cel mai bine ar fi sa ne lase in amarul nostru. Decat cu el mai bine fara…..HAI DINAMO.

    • la faza cu banii ai dreptate…dar nici un jucator nu joaca moca;)…si pe mn m-a deranjat la el cand a declarat in momentul retragerii, intrebat fiind de un reporter ce se considera el, stelist sau dinamovist, el a stat vreo 5 secunde pe ganduri si a spus:”m-am simtit bine si la steoaia si la Dinamo dar e clar ca Dinamo e casa mea”…ma rog cv de genu…EU personal nu sunt DELOC MULTUMIT de raspunsul asta…dar cand ma uit pe youtube la Dinamo – steaua 2-1 “ZIUA DREPTATII” sau la steaua – Dinamo 2-4 nu pot sa nu il apreciez…asta e parerea mea..

 5. Sunt unii pe aici care chiar spun lucruri inteligente..din pacate, exista un numar destul de mare de useri care scriu NUMAI PROSTII…de genul ca daca si cu parca se plimbau pe-o barca…Veniti voi acum, scrieti 2 randuri pe Dinamomania si gata…toate se rezolva…daca sunteti mari dinamovisti, haideti sa ne strangem 2000 de oameni in fata la Dinamo si sa protestam si pana nu REZOLVAM CU ADEVARAT CEVA SA NU NE LASAM…dar e greu nu??e frig….bate vantu…ploua…va inteleg…la meciuri am ajuns iar sa fim 1500 – 2000…trist

 6. adi_dinamo10
  Ma intrebi ce am facut eu pentru Dinamo.
  Locuiesc la sute de km de Bucuresti si de aceea de obicei urmaresc meciurile lui Dinamo la Tv.Distanta fata de Bucuresti nu m-a impiedicat sa merg de zeci de ori in Groapa ori de cate ori am putut.Lipsesc foarte rar de la meciurile lui Dinamo din Ardeal (aici lociesc) si intotdeuna merg in galerie si acum cand am 48 de ani ca si atunci cand aveam 19.
  Ma stiu toti cei care ma cunosc ca sunt dinamovist si desi de la o varsta in viata intervn multe responsabilitati (care pentru multi de varsta mea aduc si momentul in care pasiunea acesta este abandonata) eu o sa fiu caine pana la moarte.
  Nu am plans de multe ori in viata dar atunci cand a murit Haldan am plans ca si cand as fi pierdut pe cineva foatre drag.
  Pe scurt sunt un simplu fan dinamovist pentru care Dinamo Bucuresti reprezinta alaturi de familie si prieteni ceva foarte important.De aceea nu suport pe nimeni sa faca ceea ce a facut acest individ (Danciulescu) pe vremea cand ratacea pe la spurcati.
  Inchei amintindu-ti ca sloganul “Dinamo suntem noi” a aparut nu datorita mercenarilor care la un moment sau altul au trecut pe la Dinamo ci datorita noua suporterilor care de multe ori neconditionat cheltuim bani ,timp si mai ales sentimente pentru echipa noastra draga.
  Probabil ca ti se pare putin ce am facut pentru Dinamo dar impreuna cu tine si cu marea masa a fanilor alb rosii reprezentam singura speranta pentru iesirea din aceasta mocirla a acestui mare brand care inca este clubul de fotbal Dinamo Bucuresti.

 7. adi_dinamo10
  Apropo diferenta dintre mine si Danciulescu este ca daca ma intreaba cineva ce sunt stelist sau dinamovist raspund fara sa ma gandesc ca sunt dinamovist.

 8. Media spectatorilor în Liga 1
  Echipă Acasă (Meciuri) Deplasare (Meciuri) Total Medie/meci
  1. Dinamo 43.762 (8) 74.554 (9) 118.316 6.960
  2. Steaua 63.267 (9) 53.000 (8) 116.267 6.839 (8.305)
  3. Craiova 72.500 (9) 26.900 (8) 99.400 5.847 (6.213)
  4. Petrolul 54.000 (9) 34.636 (8) 88.636 5.214
  5. Tg. Mureş 34.500 (8) 37.373 (9) 71.873 4.228
  6. CFR 42.500 (9) 28.400 (8) 70.900 4.171
  7. Botoşani 36.000 (8) 29.200 (9) 65.200 3.835
  8. Rapid 29.000 (9) 35.000 (8) 64.000 3.765
  9. Oţelul 33.800 (8) 28.163 (9) 61.963 3.645
  10. Astra 20.100 (9) 35.580 (8) 55.680 3.275
  11. Pandurii 30.500 (9) 22.497 (8) 52.997 3.117 (3.312)
  12. U Cluj 24.584 (8) 26.533 (9) 51.117 3.007
  13. Iaşi 28.700 (8) 16.750 (9) 45.450 2.674
  14. Chiajna 12.800 (8) 31.700 (9) 44.500 2.618
  15. Ceahlăul 15.000 (8) 28.500 (9) 43.500 2.559
  16. Braşov 8.050 (8) 23.817 (9) 31.867 1.875 (1.992)
  17. Gaz Metan 12.300 (9) 19.400 (8) 31.700 1.865
  18. Viitorul 8.600 (9) 21.960 (8) 30.560 1.790
  na,ca suporteri am avea ,echipa ne lipseste!!!
  Media spectatorilor în Liga 1
  Echipă Acasă (Meciuri) Deplasare (Meciuri) Total Medie/meci
  1. Dinamo 43.762 (8) 74.554 (9) 118.316 6.960
  2. Steaua 63.267 (9) 53.000 (8) 116.267 6.839 (8.305)
  3. Craiova 72.500 (9) 26.900 (8) 99.400 5.847 (6.213)
  4. Petrolul 54.000 (9) 34.636 (8) 88.636 5.214
  5. Tg. Mureş 34.500 (8) 37.373 (9) 71.873 4.228
  6. CFR 42.500 (9) 28.400 (8) 70.900 4.171
  7. Botoşani 36.000 (8) 29.200 (9) 65.200 3.835
  8. Rapid 29.000 (9) 35.000 (8) 64.000 3.765
  9. Oţelul 33.800 (8) 28.163 (9) 61.963 3.645
  10. Astra 20.100 (9) 35.580 (8) 55.680 3.275
  11. Pandurii 30.500 (9) 22.497 (8) 52.997 3.117 (3.312)
  12. U Cluj 24.584 (8) 26.533 (9) 51.117 3.007
  13. Iaşi 28.700 (8) 16.750 (9) 45.450 2.674
  14. Chiajna 12.800 (8) 31.700 (9) 44.500 2.618
  15. Ceahlăul 15.000 (8) 28.500 (9) 43.500 2.559
  16. Braşov 8.050 (8) 23.817 (9) 31.867 1.875 (1.992)
  17. Gaz Metan 12.300 (9) 19.400 (8) 31.700 1.865
  18. Viitorul 8.600 (9) 21.960 (8) 30.560 1.790
  Medie de spectatori acasă
  Echipă Medie de spectatori
  1. Craiova 8.056
  2. Steaua 7.030 (10.545)
  3. Petrolul 6.000
  4. Dinamo 5.470
  5. CFR 4.722
  6. Botoşani 4.500
  7. Tg. Mureş 4.313
  8. Oţelul 4.225
  9. Iaşi 3.588
  10. Pandurii 3.389
  11. Rapid 3.222
  12. U Cluj 3.073
  13. Astra 2.233
  14. Ceahlăul 1.875
  15. Chiajna 1.600
  16. Gaz Metan 1.367
  17. Braşov 1.006
  18. Viitorul 956
  locul patru acasa este unul excelent la ce echipa si conducatori avem,in fata avem trei echipe care au o medie mai mare ptr ca este normal sa fie asa,oaia este pe val,locul unu uefa,etc,craiova este la inceput iar rezultatele bune au adus suporterii la stadion chiar daca este o clona,iar la petrolul la fel,de vreo doi ani se bat acolo sus ,iar rezultatele bune aduce lumea la stadion ptr ca suntem in Romania si nu in Anglia unde chiar si echipele din liga a treia au o medie de peste 15k de suporterii indiferend de rezultate…la cum arata clasamentul nu putem spune ca suntem suporteri numai de rezultat,din contra,iar idiotul asta de negoita se face ca nu intelege ce inseamna de fapt DINAMO.
  mwie negoita!!!

 9. Miercuri, Daniel Stanciu se va întâlni cu oficialii lui ASA Târgu Mureş pentru rezilierea contractului. Imediat după, fostul jurnalist va semna cu Dinamo. El va fi manager general, principalul om din club după finanţatorul Negoiţă. Ionel Dănciulescu va rămâne în funcţia de director sportiv, în timp ce Constantin Anghelache şi Cristi Bobar nu sunt prevăzuţi în noua organigramă.
  macar de am scapa de anghelake si bobar…bine vine un alt ”meserias” …dar macar vine unul si pleaca doi…agarici.

  • mie mi-a placut cum a calcat oile pe cap la targu mures .
   ba le-a calcat pe cap de nici acum nu isi revin . mi-am pus un semn de intrebare de atunci intr-o tara de sclavi ai oilor blatiste , de unde atata tupeu pe Targu Mures sa calce efectiv oile pe cap .
   nu stiu ce defecte are , nu stiu daca a fost sau nu oaie dar :
   a adus la o ilustra TG Mures niste jucatori .. goga sepsi hora henrique etc etc .. care majoritatea ar fi titulari la noi indiscutabil .
   a adus muresul ca nou promovata aproape de cupele europene
   a calcat oile pe cap .
   sper doar sa vina .

   • A adus e prea mult spus…eventual a propus.ca nu a dat el bani..iar exemplul asta e cam nesemnificativ,pt ca stim cu totii ca si daca ar veni..el propune dar întrebarea e..da “salvatorul” vreun ban ? Nu vezi ca nu e in stare sa pună un antrenor decent..antreneaza toti descultii care nu stiu sa lege 2 fraze intr-un interviu..darămite sa antreneze

 10. “Dănciulescu a riscat că a preluat echipa. Nu avea experienţă, nu antrenase şi avea trei meciuri foarte grele. A riscat, dar eu ştiu mai bine ce e acolo. Mi s-a întîmplat şi mie, iar Anghelache m-a dat afară. Are veleităţi de antrenor pe care vrea să şi le arate. Cînd am venit la echipă, deja adusese el tot lotul de la Severin. Cu mine s-a rupt totul cînd nu am vrut să-i bag pe Joel Thomas şi pe Pape Ndaw. Eu jucam cu Dănciulescu vîrf otrăvit şi echipa începuse să meargă. În acel moment totul s-a rupt. Cu Anghelache preşedinte nu voi mai reveni niciodată la Dinamo. El vrea să aibă orice antrenor sub control, o marionetă. Din ce ştiu, Negoiţă e foarte supărat de rezultate, implicit de Anghelache”, a spus Mulţescu

 11. DINAMO. Venirea lui Daniel Stanciu la Dinamo este tot mai probabilă, mutarea managerului de la ASA Târgu Mureș în “haită” reprezentînd cel mai cald subiect al discuțiilor în interiorul clubului dinamovist. Conform informațiilor , odată cu venirea lui Stanciu la cîrma echipei roș-albe, Constantin Anghelache urmează să fie “deportat” la Berceni, noul satelit al lui Dinamo! “Încă sînt discuții, dar în momentul de față, Anghelache este președintele echipei”, specifică sursele din anturajul lui Negoiță.
  Parcursul slab al lui Dinamo, dar și problemele de ordin financiar, l-au convins pe Ionuț Negoiță să schimbe liniile în sînul rivalei Stelei, patronul “cîinilor” fiind nemulțumit atît de inconstanța fotbaliștilor săi, cît și de managementul modest din cadrul echipei. “Răspunzătorii sînt vizați pentru schimbări. Adică Ionel Dănciulescu, Constantin Anghelache și Cristi Bobar”, au precizat sursele . Iar de aici variantele se bifurcă, schimbarea neînsemnînd neapărat mazilirea celor enumerați. Sau nu a tuturor.
  Anghelache, președinte la Berceni?!
  Prima și cea mai importantă modificare în cadrul organigramei îl are în centru pe Constantin Anghelache, președintele lui Dinamo. Om influent în cadrul “haitei”, Anghelache a fost considerat de marea majoritate a colaboratorilor de la Dinamo ca fiind motivul principal pentru starea dezastruoasă a clubului istoric. “A luat întotdeauna deciziile cele mai importante, de multe ori fără să se consulte cu Ionuț Negoiță. El a fost scouter, el a fost antrenor, el a fost conducător. Din păcate, la primele două nu se pricepe”, sînt concluziile surselor din cadrul clubului dinamovist. Prin urmare, Daniel Stanciu și Ionuț Negoiță au decis ca, în cazul în care actualul manager al lui ASA Târgu Mureș se alătură “haitei”, Constantin Anghelache să fie retras. “Sînt două variante pentru Anghelache: ori pleacă la Berceni să coordoneze activitatea, ori rămîne în club, dar o să se ocupe cu treburi administrative, fără implicare în cadrul clubului. Dar prima variantă este cea mai probabilă”

 12. Intre Daniel Stanciu si cel care a adus jucatorii aia la Petrolul (Juan Albin, Alcenat, Guilherme-Vierme, etc) il prefer pe ala de la Petrolul (i-a adus Marius Nicolae pe toti ?). In afara de Juan Albin care era cunoscut si inainte de Petrolul si care fusese coechipier cu Contra la Getafe, ceilalti erau no-name pana sa ajunga aici. De Goga, Sepsi, Muresan si N’Doye stie toata lumea, iti trebuie bani ca sa ii ai… nu e mare filozofie. Ce e acum la Tg Mures si Craiova poate sa faca orice suporter care urmareste Liga1.
  Daca ar fi insa sa aleg un Executiv pe placul meu, atunci acela ar fi LUPESCU. Sa puna el antrenor, scouteri, director sportiv, etc.
  @cgx
  cam timida aparitie, la 3-4 zile de la noul record… si doar cu citate din ziare… nimic despre marele management care “aduce titlul in 2-3 ani” … 2 ani se fac in cateva saptamani… si titlul e tot mai departe

 13. Ba eu ce am de zis zic cand vreau si ce vreau , si repet – imi permit o viata buna si ma amuza cand aflu ca ar putea sa-mi dea tocmai mie ceva sa scriu pe un stie aproape gol :)) e penibil – poate aia care zic asta au nevoie de ajutor , sa zica sa ii .

  1. In Romania toti critica nimeni nu vine cu solutii . E deja plictisitor – o tara de vaicareli in care toti se vaita si nimeni nu are solutii .

  Ba eu cand zic : Stoican nu e bun – vin imediat cu ceva ce imi ASUM . Stoican nu e bun , si l-as prefera pe Rednic , Miriutza , Niculescu , Grigoras , Teja bla bla .

  Cand zic : Anghelache nu e bun zic : eu pt BINELE lui Dinamo l-as vrea pe : Daniela Stanciu , Prunea , Narcis Raducan bla bla .

  Cand zic : pleaca Negoita zic : sa vina ? cine vreti voi DAR NUME CLARE si avere si intentia de a veni in fotbal si la DInamo .

  Si la toti aduc ARGUMENTE de ce ala nu e bun si mai ales de ce ar fi mai bine sa vina altul care sa ajute Dinamo sa ne ridicam .
  Vad ca se prolifereaza : ala nu e bun ala nu e bun ala nu e bun , ala nu are bani ala nu stie etc etc etc . SI SOLUTII ? Sau toti prevestiti moartea lui Dinamo si nu sunt solutii ? Eu cand vad ca toti sunteti babe plangacioase fara solutii , nu va mai consider caini pe aia din voi care faceti asa . Cainii nu fac asa – punct

  Ba deci cand vi sa critici vi cu SOLUTII , vreau sa aud solutii . nu mai vreau critici fara SOLUTII . SOLUTII pt ca Dinamo sa isi revina.

  Cand vi cu critici : la TArgu Mures sunt salarii mari la DInamo nu – vi cu exemple CLARE : Sepsi sau Goga sau etc etc au 20.000 la TG Mures si la DInamo cel mai mult are nu stiu .. Elton ? 8.000 plus bonusuri ?

  sau baiatul asta cu fostul manager de la Petrolul , macar zici ba – sa luam in calcul pt binele lui Dinamo si pe Maruis Nicolae asta . si mie mi-a suras .
  dar a intrat cineva de la Ploiesti si a detaliat pe fiecare jucator – Albin si nu stiu care adus de Contra
  Tamuz de Mara ..
  Si pana la urma cica ala de la Ploiesti nu a adus pe nimeni .

  La ora asta singurul care a facut o echipa de capul lui si a avut succes e Danile Stanciu . sincer nu ma asteptam sa vina la Dinamo .
  Noi de obicei nu aveam bani de manageri sau antrenori si jucatori care confirma .

  DAR daca fix peste o saptamana o sa avem 400-500.000 datorii si iesim din insolventa nu vad de ce nu l-ai lua pe Marc de la Ceahlaul pe 500.000 , sa ajunga la Nationala de la Dinamo si sa fie vandut pe minim 1.000.000 si cu performanta pt club .

  Ca nu s-a facut asta de 1 an si jumatate de cand a venit Negoitza ( martie 2013 ) a fost pasuit pana acum pt ca insolventa si pt ca datorii 20 de milioane . Dar din vara nu mai are scuze daca iesim din insolventa .

  PS Tiganul Oltean Danciulescu a avut parte de ce era mai rau , meriti jigodie , sifon ordinar blatistule , ordinarule care ai complotat sa dai jos toti antrenorii .
  Meciul asta cu Astra m-a durut enorm , dar ma gandesc ca a cazut tocmai bine sa scapam de Anghelache si Danciulescu sau si Bobar ca bonus .

  Hai Dinamo . Intotdeuna nr 1 pt noi .

 14. foarte multi care au criticat modul in care negoita a ales sa conduca pe dinamo in acesti 2 ani de cand e majoritar au expus idei CLARE (cu kepsloc, ca asa comunicarea e mai eficienta), si da, printre ele se afla si ideea ca sepsi si goga, sau orice alti jucatori de la primele MULTE echipe din A, cu exceptia lui dinamo au salarii peste cele ale jucatorilor din echipa noastra.
  site-ul nu este aproape gol, lumea nu mai comenteaza pe aici fiindca e sictirita de modul cum negoita conduce echipa, de situatia ce pare fara iesire. insa stai linistit ca aia care nu comenteaza nu inseamna ca nu frecventeaza site-ul, nu il citesc. insa nu se lupta cu morile de vant. si-au expus ideile de zeci de ori, de ce sa o faca si mai des?
  ce argumente ai pentru acest 1-6? antrenorul? presedintele? fanionul de la colt? echipa talentata dar neantrenata? ii vrei afara pe danciulesc, pe bobar, pe anghelache, vrei sa vina altii care sa … ce? sa ii ceara lui negoita sa bage bani?
  asa, scapam de datorii, ramanem cu 500k de dat. care va fi concluzia daca se intampla? ca negoita a frecat menta timp de 2 ani, a redus cheltuieli, a investit 0 in dinamo de cand e majoritar, sub spectrul unei datorii de 17 mil, care se transforma intr-una de 500k. alibiul perfect pt o nimica toata de 500k euro care negoita ii ia din banii pe bilete pe un an.
  sa ii aduca pe marc pe 500k ca sa il dea cu 1 mil, si cu performanta pt club. aici nu inteleg la ce club te referi, dinamo cumva? gata, l-ai adus pe marc si avem performanta? am luat 1-6 de la astra, ce antrenor/presedinte/staff au aia de au reusit sa ne dea cu terenul in cap?
  ne vaicarim pe aici fara solutii? tu ce solutii propui? antrenor care sa ii ceara lui negoita sa BAGE BANI IN JUCATORI? (kepsloc inchis). presedinte care sa nu fie si antrenor si scout? (asta e buna, aici o sa iti fie greu). deci ne trebuie cineva care sa il traga de maneca pe negoita sa bage bani?
  ps, lasati-l ma pe danciulescu, nici mie nu mi-e simpatic in mod special dupa unele lucruri pe care le-a facut de-a lungul carierei, insa vedeti ca danciulescu si munteanu erau considerati raii supremi acum 3 ani la echipa. munteanu a fost eradicat, danciulescu e pe picior de plecare. asa, si, ce s-a schimbat in bine? stiu ca imi atrag antipatia multora cu ce am zis, insa daca stati stramb si judecati drept, am argumentat ce am zis, nu m-am vaicarit.

Comments are closed.