Acasă Ştirea zilei Haideti sa nu fim DOAR 4 !

Haideti sa nu fim DOAR 4 !

35
0

Cat de slab a ajuns acest popor !? Dar suflarea dinamovista ?
Acest popor a fost mintit de-a lungul timpului ca e rezultatul unei invazii romane; acest popor manipulat mereu,si dus cu vorba peste veacuri …
A fost nevoie de Burebista, de un Decebal, de un Mihai Viteazul, de un Vlad Tepes, de un Stefan cel Mare, de un Iancu Corvin de Hunedoara, de Horia, Closca si Crisan, de un Avram Iancu, de un Alexandru Ioan Cuza si chiar de altii pe care istoria nu i-a aratat in adevarata lor iubire fata de acest pamant si fata de adevar si dreptate.
Si acum, e nevoie de TOTI cei mentionati mai sus si tot nu va veti scula din adormire.
 
Imnul national canta degeaba, sunteti surzi, neghiobi in resemnare, vrajmasi cu cei ce vi s-ar alatura, scuipati “nebunii” care striga si v-arata hotii si slaviti pe cei care va duc de nas.
Eroi de fotoliu – butonati netul in nestire, varsandu-va naduful pe ici-colo, inghititi umilinte dupa umilinte si va descarcati umilind la randul vostru.
 
Otrava ce o semanati culegeti inzecit insa nu e a voastra, e a celora care va asupresc, va ascund adevarul si va vand minciuni. Sperante putrezite la care sufletul vostru hain viseaza.
La fel si la Dinamo – sunt unii ce fac bani pe spatele vostru – vanzandu-va pahar de suc la supra-pret, si altii ce din galerie, pe stadion fac si politichie.

Si stati cuminti si resemnati ?

Va calca sufletele in picioare atatia si atatia fatalai – n-aveti orgoliu si onoare ? Sau e curajul acela care moare ?
 
Aplaudam frenetic sarbii si le port respect – ei n-au stat la discutii niciodata; voi ati lasat o lume-ntreaga sa schimbe denumirea la tigani.
Imi smulg neputincios perciunii cand vad atata resemnare; suntem calcati pe cap, tarata in noroi ne e iubirea si stam si bagatelizam ca pampalaii !?
Indemn acele spirite prezente – la derby-ul ce va sa vie, s-apuce palosul adevarului si sa spuna lucrurilor pe nume.
 
Vreau sa pornim un vuiet, cel al adevarului, cel ce va pune capat rabdarii la atatea umilinte
Vreau sa strigam ce ii strigam rivalului, celor din conducere, din primul minut pana in ultima secunda – ei sunt vinovati pentru umilintele si desfraul fotbalistic la care suntem martori.
Chiar atata valorati ? atentiile de care se bucura unii dintre voi sunt indeajuns incat sa va inchida gura ? Chiar mai poate rabda adevarul in voi pentru niste firmituri ?
Eu, asemeni celor multi, si dezinteresati – fierb si ma cutremur in sange si din incheieturi.
Eu refuz sa sper ca mingea e rotunda si karma sau destinul nu au nevoie de vapaie.
 

NU voi instiga la violenta fizica ,

niciodata n-am fost de acord cu incendierea peluzei spurcatilor – ei oricum n-au inteles nimic din asta si nici noua nu ne-a facut cinste, Hîldan, Dumitrache n-ar fi fost de acord cu asa ceva si se putea lasa cu victime.
 
Adevarul, acela la care speram toti, dar pe care doar cei nebuni de curajosi il ating e ca atunci cand faci alergari de rezistenta si vine momentul cand corpul tau iti impune sa te opresti – cei care au depasit senzatia aia – stiu la ce ma refer.
 
Nu toti pot, nu toti rezista pana la capat dar e timpul ca toti sa fim pe stadion, sa nu fim doar 4 voci care striga DEMISIA si sa nu fie doar un om, cel care o aude !