Acasă Ştirea zilei Vocaţia pentru scandal

Vocaţia pentru scandal

40
300

De cînd Dinamo a bătut fără drept de apel pe SCFCSBSA (acesta este numele complet şi absolut grotesc al echipei de pripas, denumire cu sonorităţi flatulare impardonabile şi de nestăpînit!), şleahta simbriaşilor becalioţi din presă a turbat, pur şi simplu. Cu atît mai mult cu cît, în urma lecţiei severe de pragmatism fotbalistic pe care i-a administrat-o în Groapă, Dinamo a trecut în clasament deasupra nevolnicei orfeline, iar etapele trec şi vine iarna. E nasol la coada cîinilor, ne-aşa?

După fiecare joc al lui Dinamo, de fapt încă din timpul jocului!, se transmite de vreun oligofren naţional către crainicii şi comentatorii de serviciu din televiziuni ordinul de zi pe unitate pentru contestarea tuturor deciziilor de arbitraj favorabile echipei lui Rednic, pentru demonetizarea tuturor victoriilor acesteia, pentru înveninarea şi scandalizarea întregii atmosfere din jurul ei. S-a ajuns pînă acolo încît, chiar în timpul transmisiei, comentatorii meciului să ameninţe la modul „vom da şi noi nişte telefoane să ni se explice care sînt motivele pentru care arbitrul a luat decizia asta, de ce nu a văzut aşa şi a văzut altfel, cum se poate să nu gîndeşti că printr-o asemenea decizie poţi influenţa destinul european al altor echipe”?!!! Şi, se dau telefoane la observatorul federal, la porumboii şi crăciunoii casei, la DNA, la NATO, la monarhista complotista căreia-i vom rupe pista şi aşa mai departe, apoi se dau sentinţe şi se deşartă latrina pe canalul tv.

Astfel, pe lîngă mai vechea manie logoreică despre, de-acum, fantasmagorica „steaua”, le-a devenit de-a dreptul obsesivă fecesebiştilor din televiziuni – scandalagii, slugoi, nepoţi, odrasle, ţiitoare, „specialişti”, agramaţi, beţivi fruntaşi pe ramură şi alte lichele – căutarea cu penseta a erorilor de arbitraj inconvenabile, contestarea lui abuzivă şi insistentă, denigrarea şi compromiterea arbitrilor care nu le convin. Cazul lui Sebastian Conţescu, realmente lapidat în piaţa publică de gealaţii din presă ai clanului mafiot după meciul fecesibiştilor cu Astra de la Giurgiu, este elocvent. Nu sînt eu simpatizantul lui Conţescu, aşa cum nu sînt al nici unui arbitru, şi nu sînt nici simpatizantul astralilor, evident, dar antrenorul ăstora, nesupusul Marius Şumudică, a avut perfectă dreptate în cazul respectiv. Observate cu bună credinţă şi în cunoştinţă de cauză, deciziile arbitrului Conţescu la fazele incriminate se dovedesc rezonabile, fie numai şi printr-o analiză comparativă cu faze asemănătoare şi decizii de arbitraj similare, care au putut fi văzute ulterior şi în Liga Campionilor. Atîta doar că, dimpotrivă cu ceea ce se întîmplă pe aici, cu vocaţia balcanoidă pentru scandal şi mîrlănie – de-aceea şi sîntem, nu-i aşa, un popor de fecesebişti!, vorba lui Şumudică – în Europa largă respectul pentru instanţa judecătorească şi lucrul judecat, pentru instituţia arbitrajului de drept, este o trăsătură definitorie a responsabilităţii comportamentale, a firescului, o asumare personală a contribuţiei fiecăruia la standardul general de civilizaţie socială. De aceea, acolo primează interesul pentru reuşita fotbalistică, aici primează interesul pentru greşeala de arbitraj, acolo se urmăreşte calitatea spectacolului oferit, la noi se urmăreşte grosolonia scandalului creat. FIFA şi UEFA cer membrilor lor respect şi responsabilitate, noi oferim mahalagism!

Simptomatic în această privinţă, este exemplul de firească civilizaţie oferit după meciul de la Ploieşti de fotbalistul dinamovist afro-francez Gnoiere, implicat în faza care i-a înnebunit pe fecesebişti: „Am faultat, arbitrii nu au văzut şi au acordat golul? Atunci este gol valabil”. O mai simplă şi implacabilă atitudine anti-scandal decît aceasta nu există! Dar, fireşte că Bizonul nu a faultat! A fost faultat el. Să rememorăm faza. Aflat în careul advers, în mişcare de înaintare spre o centrare din stînga, Gnoiere a fost îmbrîncit din spate de fundaşul Tudose, peste portarul Pecanha, portar care îl dărîmase din plonjon pe celălalt fundaş petrolist prins în fază. Dinamovistul a făcut gestul reflex de a evita să se dezechilibreze, sărind peste portarul rostogolit la pămînt. Desigur, din cauza masivităţii sale şi a carambolului în care a fost prins într-o secundă, Gnoiere nu a mai avut timpul necesar din săritură să ridice piciorul suficient pentru a-l pune dincolo de portar. Acesta tocmai intrase în rostogolire inversă, spre propria poartă, pentru protejarea obiectului muncii prins între palme, biomecanică abilă, dar generatoare de şubrezire inerentă a prizei sale la minge. A rezultat „ştergerea” acesteia cu talpa, dintre palmele lui Pacanha, de către Bizon şi împingerea ei involuntară spre linia porţii o dată cu punerea piciorului de sprijin dincolo de portar. Carambolul creat de brînciul aplicat de Tudose Bizonului dinamovist s-a încheiat cu proiectarea acestuia în afara terenului şi evitarea de puţin a ciocnirii sale cu stîlpul porţii! Dacă, finalmente, din carambolul acesta caraghios şi stîngăciile ulterioare ale celor doi fundaşi ploieşteni mingea nu ar fi intrat în poartă, decizia corectă a arbitrului trebuia să fie lovitură de la 11 m pentru faultul la Gnoiere şi cartonaş galben cel puţin, pentru Tudose. Acestea fiind circumstanţele reale ale unei faze foarte dificile, aprecierea corectă este aceea că brigada de arbitri condusă de Adrian Comănescu a interpretat situaţia de joc într-o manieră simplă şi inteligentă, dînd credit atacantului prins în busculada a trei adversari şi a luat o decizie în spiritul fotbalului şi al regulamentului de joc.

Aşadar, a tras arbitrul Comănescu cu Dinamo? Da, în prima repriză arbitrul Comănescu a tras cu Dinamo mîţa de coadă…! Altfel, stricto sensu, numai tembelii sau nesimţiţii pot spune bazaconia asta. Arbitrul a fost imparţial ce-i drept, dar cu o toleranţă de 5-50% în favoarea gazdelor! Căci, dacă în prima repriză el ar fi dat cartonaş roşu la faultul criminal al lui Varga, dacă am reţinut bine, comis prin alunecare de la spate asupra lui Gavrilă, nefericitul fiind călcat intenţionat cu crampoanele în aşa hal, că glezna i-a flambat în iarbă la 90 de grade şi dacă i-ar fi dat al doilea galben şi lui Moussa, cînd a şutat în poartă după fluierul de semnalizare a ofsaidului în care se afla, Dinamo ar fi jucat toată repriza a doua cu doi jucători în plus şi, evident, altfel s-ar fi scris destinul partidei. Dar, comentatorii tv nu au băgat în seamă nici faultul de bădăran beţiv comis de petrolist asupra lui Gavrilă, nici dezinteresul arbitrului pentru faza în cauză, iar îngăduinţa acestuia faţă de Moussa au banalizat-o. Ceea ce, evident, denotă din partea respectivilor purtătorilor de microfoane rea-credinţă şi dispreţ faţă de adevărul faptelor.

300 COMENTARII

 1. Mare ciudatenie este pentru mine faptul ca, dupa fiecare rezultat care ne bucura pe noi, suporterii dinamovisti, acest site cade pentru cateva zile. Ceea ce ma face sa cred ca, este mana “criminala” a vreunui antidinamovist care nu vrea sa stie ca ne bucuram. Si dupa victoria asupra behaitoarelor a fost la fel, si mai inainte la fel. Cineva da un telefon “behehehehe, ia vedeti voi, ba platitilor (nu cu cacareze de oaie, desigur), dati-le la cap la aia , ca se bucura.
  Vad ca, devine o regula asta. Acelasi lucru l-am scris si dupa victoria asupra beheheaitoarelor.

 2. incep prin a pune o intrebare ,
  Cum e posibil ca SOTIA antrenorului unei echipe care candideaza la titlu poate sa aibe sub contract de impresariat 30-40 % din jucatorii echipelor cu care aceea echipa are meciuri ????
  Ma gandesc daca sotia lui benitez ar putea impresari jucatori ai celorlalte echipe din Spania,cred ca nici nu se poate concepe asa ceva .Aceasta pa-ra suta,cu bla-tistul el ingnora toate legile bunului simt.
  Despre meciul cu gazarii ,ce a spus REDNIC e corect NOROC cu CARU ,au fost si momente bune dar valoarea individuala a unor jucatori lasa de dorit ,in conditii normale nu au ce cauta la un club ca DINAMO.La conf de presa REDNIC ,UMIL cerea in iarna intariri pentru a se lupta pentru podium ,SARACU MCCOY nu cred ca-l poate ajuta si ne vom trzii la finalul camp. tot pe 6 in cel mai fericit caz .ciobanul va baga mana in buzunar ,al nostru coy si le-a cusut FMM VORBA CATORVA DINAMOVISTI CARE-SI TRANMIT OFURILR PE ACEST SITE .
  Doamne da-ne un investitor bun si corect ,ca ARABU NU MAI VINE .

  FORTA DINAMO

 3. vosconicovici ,PLEACA INVARTINDU-TE ,TARCOVEANU TREBUIE FORTAT MAI DES ,FELICITARI NEDELCEARU ,SINGURUL PUR SANGE DINAMOVIST DIN ECHIPA.

  FORTA DINAMO

 4. Budescu primul plecat de la Astra. Dupa un an se intoarce inapoi cu buznarele pline. Unde credeti ca va reveni in Liga 1? La Astra precis nu.
  E chiar trist si batjocoritor ce se intampla in fotbalul romnesc. O venit mizeria blatista de manelist inapoi la steaua, toti sunt in extaz, toti nu mai pot de fericire. 1000 de articole pe zi despre un gunoi blatist. Gunoiul a fost la cea mai bogata echipa din Arabia Saudita si a pierdut finala impotriva CHL impotriva unor necajiti din Australia care impreuna aveau salariul cat vreo 2-3 din echipa manelarului. Apoi a mers la bulgari, iar acolo nu i-a prea mers, nevasta sa inca nu a apucat sa si-o traga cu jumate din Bulgaria ca sa ii poata asigura titlul si acum a revenit la stelemeaua, mare triumfator. Ce tara de fcsebisti si ce nivel de cultua jos!
  De Rednic deja incepe sa-m fie mila. Pana acum filozofii de pe DM se plangeau ca nu avem antrenor cu coloana, ba ca de ce nu isi zice oful la TV, ba ca e e un yes-man bucuros mai mereu, ba ca plm. Rednic nu e nici una dintre variantele de mai sus. E un antrenor cu coloana, care stie cand trebuie sa critice, cand trebuie sa laude. Cand un jucator face figuri e executat, vezi cazul boului de Lazar:”Rednic are ceva cu mine”…MARS la chiajna boule! L-a adus pe Ghomsi, nu a fost sa fie – bye bye contract reziliat. Mai nou spune mai mereu despre transferuri, ca acum Dinamo nu mai e in insolventa si astepta ca Coitza (FMM de jegos) sa se implice, dar ruptul in fund se face ca nu aude. Ce naiba mai vreti fratiilor? Cat de trist poate sa fie atunci cand antrenorul isi doreste sa faca performanta iar patronul e un rupt in cur, multumit cu locul 6, pentru care o victorie cu aurolacii reprezinta o performanta. E TRIST RAU DE TOT! Rednic ar trebuie sa-si gasesca un partener de afaceri mai serios si sa cumpere Dinamo! Rednic – Andone – Ion Marin – Vaiscovici – Lupescu – Lucescu astia au ceva bani stransi. Ar putea sustine Dinamo mai bine de cat o poate face ruptul asta in fund de patron. Eu nu-i inteleg cat mai tot vor ei sa fie angajati, mai rau angajatii unui imbecil, lipsit de ambitie si rupt in fund. TRIST, TRIST…FOARTE TRIST!

  • Eu il iubesc pe Rednic. Problema e ca de cand a venit noi aratam la fel dpdv fizic , doar cei 2 atacanti par pusi pe picioare … Nu tine faza cu valoarea jucatorilor sau ca sunt jucatorii din atac rahitici. Pai de ce sunt rahitici de atatia ani? Aia e problema. Filip de ce nu mai e rahitic? Va aduceti minte cum arata cand a venit? Iar faza cu pressingul e foarte simpla , se poate face cu orice tip de jucatori , macar din pozitionare avansata in bloc. Noi facem pressing printr-un jucator care alearga de bezmetic intre fundasii adversi , mi-e si mila de el cand il vad singur … Repet , astept pauza , avem totusi un lot mai bun decat petrolul , e inadmisibil sa te calce in picioare o echipa de liga a 2 a. Practic a semanat a meci de baraj pt ramanerea in liga 1 . De fapt , asa aratam de vreo 3-4 ani , ma si mir cum de nu retrogradam la ce joc etalam.

 5. Intamplarea face ca desi am urmarit arhicunoscutul meci petrolul-dinamo, din motive personale am pierdut cam un sfert de ora; exact partea in care s-a marcat golul egalizator. Am incercat sa vizualizez faza dar SURPRIZA, nici pe you2be nici pe site-ul celor de la digi faza nu apare, asta pana astazi la pranz cand am vazut-o pe pagina televiziuni de carton numita mai sus. In acel video exact in momentul 1:04 se vede cum jucatorul petrolist il impinge pe Gnohere, se vede cum intinde bratele si face gestul de a impinge iar bizonul, cat o fi el de bizon, cade. Buuuuuuun, daca bizonul e impins, el cade involuntar peste Pecanha si nu e vinovat de faptul ca acesta a scapat mingea ci vina coechipieruli sau. Sincer exista o discrepanta intre analiza mea a acetei faze si analiza din articol, eu personal nu as fi dat penalty la o faza ca asta, in UCL nu cred ca s-ar da, in rest golul mi se pare corect validat.

  Al 2-lea lucru pe care vreau sa-l remarc e faptul ca ovinele i-au oferit arhicunoscutului Piotr Celeban un salariu de 10k pe luna iar respectivul ar fi refuzat, bine toate astea au fost spuse de Porumboiu, un om cu o corectitudine pusa sub semnul intrebarii a carui opinie nu se poate considera un adevar universal. Daca e adevarat e de bn, nu prin prisma faptului ca nu vine nu stiu ce mare vedeta la oi ci din perspectiva ca ei au un plafon salarial destul de scazut, nu mai da jijinho 25k pe luna cum ii da lui Tade. Asta ne da sperante pt a crede intr-o primavara reusita daca Nego face un plafon salarial de 10k ca al alora Rednic e mai priceput la transferuri ca Regheblat.

  Sumudica tot blufeaza de cateva zile zicand ca Astra se desfiinteaza, FALS, daca il vand pe Budescu pe o suma, sa zicem, de 1M de coco au bani pana la finalul sezonului si totul e ok, ba chiar vor putea transfera 2-3 liberi de contract pana la vara. Sumudica vrea sa o scoata pe Astra de pe radarul oilor pt a nu fi afectat de marsaviile lor cel putin pana se ajunge la play-off, o strategia inteligenta pana la un punct insa acelasi Sumudica s-a dat de gol la ProsportLive zicand ieri ca vor aduce 3 jucatori foarte buni in iarna, ceea ce este incompatibil cu o situatie economica precara la echipa.

  S-ar parea ca Vojno e pe faras, sincer nu cred ca ar fi spus ce a spus, parea un om foarte la locul lui la un interview dat prin septembrie dupa o victorie a noatra tot cu petrolul daca imi amintesc corect. Aici se nasc 2 ipoteze:

  a) Treaba asta e adevarata si cineva a turnat din vestiar la presa pt ca treaba asta s-a intamplat in vestiar unde erau doar jucatorii,Rednic si stafull tehnic. In consecinta trb gasita cartita si jumulita de vie.
  b) Am facut si noi un bluff ca Sumudica pt a parea mici si neajutorati cu obiectivul de a nu jupuiti de arbitri in meciurile viitoare.

  Se apropie iarna si urmeaza un meci al naibi de greu, cu cfr in deplasare, ceva asemanator cu meciul de la petrolul doar ca impotriva unei echipe mai bune.

  Astazi am mi-a venit o ideea interesanta. Daca tot nu avem inchizator si suferim la mijloc si in consecinta propagam problema in centrul apararii de ce nu jucam cu 3 fundasi centrali? Avem in lot 4 si probabil se mai gaseste vreunu pe la echipa a 2-a promovabil. Cu 3 fundasi centrali am avea mai multa forta si siguranta, nu cred ca am mai primi goluri ca cel de 1-0 cu petrolul cand a dat ala cu capul dintre 3.
  Unul dintre acestia 3 ar putea juca stil libero, sa urce mai mult, asa am putea crea pericol mai mare la faze fixe si ne-am apara mai cu siguranta la faze de genul. In meciuri ca cel cu CFR ar merita incercat un 5-3-2 sau un 5-4-1.

  • impingerea la gnohere e la fel ca impingerea lui mevlja din meciul cu viitura. puteam primii la fel de bine penalty iar aparatorul gazar rosu. ii aranjam bine de tot , le mai dadeam vreo 2-3. bineinteles , presa de cacat , si de fapt chiar si jucatorii nostri nu reclama nimic , asa de fraieri sunt.

   • Afirmatiile lui Rednic cum ca avem nevoie neaparat de transferuri ,citez..PE BANI ptr ca am iesit din insolventa…este inca un semn ca daca neacoita nu se conformeaza si nu baga mana in buzunar ptr ceva transferuri BUNE care sa-i dea sansa sa se bata cu sanse reale la titlu cu siguranta maxim la vara Rednic este pa… daca acum se termina campionatul am fi la doar 2 puncte de primul loc ,iar Rednic din ce am vazut nu–i place sa stea la echipe care nu vor sau nu pot sa-i ofere sansa de a castiga trofee… il numesc unii papitoi Stramb dar eu cred ca este unul dintre putinii antrenori care au Cojones !!!

    .
    p.s
    eu am vazut reluarea cu golul Bizonului de cel putin 8-10 ori si nu pot spune clar ca portarul avea ambele maini pe minge sau ca o tinea la piept,oricum este o faza complicata si grea ptr arbitru nici nu cred ca a vazut ceva… iar in afara de faza aia arbitru a fost ok ptr liga 1…poate cu un 5-10% plus gazdelor ptr faulturi multe si dure .

  • Ideea ar parea buna daca nu tii seama ca in felul asta pierzi mijlocul terenului. Daca sacrifici un mijlocas, adversarul te impinge mai usor in propriul tau 16. Avantaje si dezavantaje …

 6. Pana acum suntem in grafic, in partea de sus a clasamentului dar la fel ca sezonul trecut nu pe podium. Dinamo e Dinamo iar la sfarsitul campionatului trebuie sa termine pe primul loc, locul 2, 3 sau doamne fereste mai jos nu poate exista pentru noi. Daca nu venea blatistul la oi chiar daca inca nu jucam fotbal si nu avem echipa am fi sperat ca ne putem bate cu sanse la locul 1 ori cu aceasta schimbare lucrurile se complica rau. Se va incerca totul prin toate mijloacele ca oile sa castige titlul binenteles ca in situatia in care am avea o sansa cat de mica viitura si lignitul vor juca pentru stana iar sansele noastre vor tinde spre zero. Nu stiu ce gandeste Negoita dar sigur este intr-o mare dilema si se va gandi de 10 ori daca va risca sa investeasca ceva sau va merge tot pe zero investitii. Noi toti ne dorim sa aduca jucatori dar omul trebuie sa si poata ori dupa ultimele declaratii tragem concluzia ca-i sufla vantul prin conturi. Asa ca va trebui sa ne multumim cu 2-3 jucatori modesti si intelepciunea Puriului sa scoata ceva din ei. Atata timp cat este Rednic la Dinamo chiar cu zero investitii vom fi o echipa de temut dar nu vom putea sa ne batem la primul loc fara un lot bun de jucatori. Daca nu putem cumpara macar sa crestem dar stam foarte rau si la acest capitol.

 7. Intrebarea zilei pentru emisiunea sinteza zilei de astazi .
  Ce jucatori crede-ti ca ar trebui sa plece de la Dinamo in aceasta iarna?

  • Matei, Voinovici, Gavrila, Fai dar trebuie adusi mai buni ca ei iar in vara inca 4-5 pot sa plece, chiar si Rotariu.

   • Fai e pe un trend ascendent, cu Petrolul a fost unul dintre cei mai buni si ca sa aduci mai buni ca el iti trebuie o avere. Are viteza, conditie fizica, detenta si, cel mai important, poate juca binisor pe ambele flancuri, ceea ce gasesti foarte greu. N-are rost sa dam cioara din mina pe vrabia de pe gard.

 8. Cat de rupt in cur si imbecil trebuie sa fi ca patron, sa nu fii in stare sa aduci jucatori buni acum cand ai sansa? Cateva exemple:
  Grozav – intra in ultimele 6 luni de contract in inauarie
  Radut – la fel
  Enache (Astra) – la fel

  Publicul DM ii mai vor pe Hamed Kone (care e cam batran) si pe Ropotan (“omul” lui don giovanni) iar Rednic pe Zoubir.

  Petardele ehipei Dinamo in opina majoritatea userilor DM si a suporterilor dinamovisti in general:
  mAtei: intra in ultimele 6 luni de contract in inauarie. Ce ce palaria mea nu se incearca un schimb Radut – Matei?
  Gavrila: no comment, cu salariul lui si a lui Matei il putem aduce pe Radut. Treaca de la mine, am putea sa ii dam pe amandoi pentru Radut.
  lAzarika: OUT, economisim bani sau un schimb Lazar-Enache / Lazar – Zoubir. Eu bag de seama ca Enache e stelist de mic.
  Feusi – nu se supara nimeni daca pleaca.
  Shalaj – nu cred ca o convins pe nimeni pana acum

  Jucatori pe care riscam sa ii pierdem din cauza ruptului in fund:
  Fai – intra in ultimele 6 luni de contract in inauarie
  Filip – intra in ultimele 6 luni de contract in inauarie

  In mortii m… Coitza daca nu esti in stare sa ii tii le echipa vinde-i coptule de foame!

  Chiar credeti ca e asa de greu sa aduci cativa din jucatorii mentionati mai sus? E un scenariu asa SF? Chiar iti trebuie 7 facultati ca sa iti dai seama de cateva lucruri evidente? Avand in vedere “menejmentul” lui Dinamo probabil ca da:

  “El Menejment de Dinamo”:

  Secretar general: Bogdan BĂLĂNESCU
  Director sportiv: Ionel DĂNCIULESCU
  Director marketing: Mihaela RACU
  Purtător de cuvânt: Dorin IRIMIA
  Relații internaționale: Adrian ALEXANDRESCU
  Ofiţer de presă: Ionel CULINA
  Fotoreporter: Octavian COCOLOŞ
  Ordine şi siguranţă: Cristea COJOCARU
  Director Centrul de Copii şi Juniori: Gabriel RĂDUŢĂ
  Organizator competiții: George TRANDAFIR

  Oare cati de aici si-a luat bacul la timpul potrivit (18 – 19 ani) ?

  COITZA ESTI CEL MAI MARE DOBITOC DIN ROMANIA! FMM DE SARANTOC!

  • REVIN, am uitat de Ricky Martin van Dick si Serban:

   Ricky: poate pleca linistit, nu se supara absolut nimeni
   Serban: ori dat la schimb pentru unii din jucatorii de mai sus ori imprumutat la Voluntari sau ceva de genul unde avem relatii bune.

   Petrica Patrick: cinca sunt zvonuri ca din ianuarie cand intra in ultimele 6 luni va semna cu “rejele”. La cat de sechestrat e baiatul asta, de ruptul in fund care i-a si redus salariul e chiar de inteles daca pleaca.

   Vrem performanta! Na poftim menejment! FMM JEGOITZA!

  • Oare cati bani primesc pe luna papagalii astia din “menejment”? O armata de oameni inutili. Dati afara si aduns un profesionist, un om cu scoala, nu alde Babicu Negoitza prostule!
   Mai in gluma mai in serios, singura modalitate sa facem vreo perfomanta cu parlitul, este sa-i implantam ideile de pe DM in capul sec a lui Coitza, dar sa fie in asa fel implantate in cat Coitza sa creada el le-a gandit de unul singur. Unde e Leondardo Di Caprio cand ai nevoie de el?

  • Un scenariu SF ar fi aducerea lui Florentin Matei din Ucraina. Si el intra in ultimele 6 luni de contract!

 9. n-avem bani, inteleg, dar putem prosti alte echipe sa ne cumpere cateva mari “sperante” si de banii aia sa ne cumparam niste jucatori adevarati, altfel e greu, eu inca sunt socat cum de a nimerit Rednic atatia jucatorigratis de calitate, Radut chiar cred ca poate fi convins de Rednic si Anton sa vina pe acelas salariu. inca cateva manevre daca am mai face sa il aducem si pe Elhamed ne-am mai perfora mijlocul. Eu chiar sunt optimist si cred ca vor veni intariri in iarna, dar din pacate cred ca Coitza va astepta pana la sf lui februarie sa scoata banii, ca poate poate mai salveaza cativa ieuroi si ne vom trezi cu jucatorii care vor veni fara pregatire, de asta ma tem. Radut e foarte inconstant, la varsta lui a avut deja vreo 3 suisuri si coborasuri de forma, noi avem nevoie de un Radut care sa fie prezent in prima zi la reunirea lotului, nu la primavara dupa 1 luna de antrenamente prin parcuri si echipe satelit, asa mai bine reprofilam o bestie ca dinalea avem de unde alege.
  in alta ordine de idei,pe langa transferuri vreau ca Rednic sa ii faca pe Gavrila si Rotariu, chiar si Patrick sa isi roage moartea in iarna asta, sa le faca program special si sa stea cu biciu pe ei, daca nu progreseaza afara cu ei. Gavrila daca ramane cu acelas fizic si in primavara cred ca ar
  putea fi inlocuit cu Larisa Iordache.
  am avea mare nevoie de Corbu sa confire, usor, usor Filip ar putea trece pe postul de inchizator, cred ca asta asteptam cu totii sa vedem de la inceputul campionatului.
  astept sa vedem ce se va intampla cu Alijosa, daca se ajunge la plecarea luiavem de pierdut, asa bezmetic cum e el, nu mai avem cu cine juca aceste ultime 3 meciuri, bizonu iar e suspendat si probabil vor mai aparea indisponibili.

 10. de lazar a mai auzit cineva ceva?? am impresia ca s-a scufundat in mediocritate si cei de la Chiajna il vor trimite inapoi injurandu-ne printre dinti

  • Cum sa fie mediocru Lazar? Eu daca as fi in conducerea celor de la Petrolul l-as da pe Zoubir la Dinamo la schimb cu Lazar :).

    • Suna-l pe Stoichita si intreaba-l daca e interesat. Si-ar dori sa sune Coy, dar nu mai are credit pe cartela decat doar de bip :).

     • acuma serios, zoubir ala imi pare asemanator cu hamroun , ca fizic si ca joc , e interesant plus ca lazarik e inversunat pe ploiesteni ca l-au aruncat ca pe o masea strikt el urmand sa fie imaginea fifa street 2025 . i-au stricat toate mersurile alde dan capra si cu vivi rachita care au fost impotriva talentului sau imens , deci nu stiu daca ar mai vrea sa se intoarca.

 11. Nu trb sa dam un leu pe transferuri. Trebuie sa continuam cu jucatori veniti gratis , INSA nu ca cei adusi pana acum. Sunt jucatori destui care isi termina contractele si am putea sa-i luam. Decat sa dai 500 mii pe un drac de la viitorul , si nu ai siguranta ca ii scoti , mai bine dai un salariu de 10-15 mii la un jucator consacrat de banii aia si ii faci contract pe 3-4 ani. Avem si noi tineri , sa-i promovam p-ai nostri.

  • Negoitaaaaaaaaaaaaa nu-ti bate joc de noi ca te vom blestema si o sa ramai fara pianul alb ! Baga bani sau vinde la unul care are cu ce ! AICI E DINAMO BAHHHHHHHHHH NE-AM SATURAT DE IMPOSTORI !!! repet oierul isi joaca ultima carte, UCL sau desfiintarea si daca TU ACUM nu intelegi asta sa bagi banul si sa-l lasi pe Rednic sa le-o dea prin gura in playoff o sa-ti iei carne la frigider pentru 5 generatii !!!
   3-4 jucatori PE BANI + Rednic e cheia pentru o noua varianta din MIORITA de data asta finalul consta in sinuciderea ciobanului pe ritmuri de manele ! NU NE RAPI PLACEREA ASTA ! BAGA BANI SAU VINDE !

   • @ tipstere,

    chiar nici nu iti trebuie bani. Doar trebuie sa fi in stare ca si patron sa le acoperi un salariu de 8,5 k – 10k EUR pe luna! La ce saracie e in campionatul nostru transferuri pe bani sunt vise. Deja hop si aurolacii sunt interesati de Enache si Zoubir.

    • corect , poti aduce jucatori ft buni pe banii aia , + ceva bonusuri de performanta + banu la timp si faci treaba. nu se merita sa dai 500k pe un jucator din Romania. absolut niciunul nu valoreaza atatia bani. toti care pleaca sunt tepe pt straini. unii pe aici nu cred ca inteleg cat inseamna 500 000 euro . pai banii astia sa-i dai pe un jucator mi se pare o sinucidere. 500 000 + un salariu de 10-15 mii + taxe , ajungi la 1,5 mil de euro bagati intr-un singur jucator. pai cu banii astia iti iei un teixeira , un enache si un boldrin pe 2-3 ani si ai mai multe sanse de castig.

 12. Presa (fanatik, mai exact) anunta ca van Haaren si-a reziliat contractul si urmeaza sa faca la fel si Vojnovic (conflict inventat sau nu cu Rednic, la fel a fost si dupa meciul cu cfr) si Palic(?).

  • Ma rog, e vorba de aceeasi presa care acum 3 zile anunta ca Rednic e multumit de olandez si ca urmeaza sa i se prelungeasca, contractul.

   • na poftim , cica pe transfermarkt are 400 000 cota.pai asta e jucator sa dai 400 000? un gunoi de site , care n-are nicio trb cu realitate. gasesti jucatori de Liga 2 de la noi cu 4-500 mii cota. las-o drq..

    • asa avea alexe 1,8 mil sau balgradean 1,5 mil si ne-am chinuit sa-i dam ani de zile , mai aveam putin si trb sa mai dam noi niste bani

    • Gavrila are 500.000 si nu iti da nimeni pe el mai mult decat un sac de cartofi (de greutate echivalenta)

  • Daca ar fi sa fie asa, eu nu vad mare pierdere nici la Van Haaren, nici la Vojnovic (care a prins doar cateva meciuri mai bune, in rest fiind cam frana…).
   In schimb cred ca Palic e bun si ca ne poate ajuta. In meciu cu steaua a fost cred cel mai bun de la noi.

   • n-are motiv sa renunte la Palic, s-a chinuit mult sa il aduca,e titular tot timpul si a repetat de mai multe ori ca asteapta sa il vada la forma maxima in primavara, deci il include in planurile de viitor, asta clar e fumigena!

    • cred ca prostii vor sa zica Pulici si le a iesit Palic 🙂

     cred ca de la Dinamo trebuie sa plece minim 7-8 jucatori in iarna

     2 au plecat – Ghomsi si Van Haren , urmeaza sa speram Voijnovici , Matei , Feussi ( desi mie imi place ) , Gavrila chiar si Nedelcearu sau ROtariu si portarul ala Popescu

 13. Paradoxal as putea spune ca ne poate ajuta revenirea lui regheblat la spurcati in sensul ca Puriul i.ar putea forta buzunarul lui Coitza sa ia catuva jucatori in iarna chiar liberi dar pe salarii un pic mai mari iar pe de alta parte nu cred ca spurcatii mai au forta de acum cativa ani si nu se vor bate la campionat pt ca ciobanul a devenit zgarcit si nu va baga bani multi . Cu cateva achizitii bine gandite vom contabin lupta pt titlu acum e momentul sa fortam.

 14. Cu riscul de a suna exact ca Red , trbuie sa spun si eu ca in momentul asta Rednic este tot ce avem si trebuie sa il sustinem in fiecare decizie pe care o ia , jucatorii pe care ii avem sunt toti inlocuibili usor , Rednic in momentul asta este de neinlocuit . Negoita parlit asa cum este , e omul care ne-a scapat de mafia albaneza si de specimente spurcate precum porcea , badea , muc cel mic , gayul de savulescu etc. , a dus clubul pe 0 datorii , a adus un antrenor adevarat i-a dat libertate si putere totala la echipa si dupa anii (de la Torje) am reusit sa luam fata tuturor cluburilor la transferurile lui Marc si Anton . Nu ma intelegeti gresit sunt primul care ar sarbatorii venirea unui investitor (mai) potent financiar , dar poate ar trebuii sa fim mai realisti si sa apreciem primul investitor care nu ne fura (in halul ala) care sta in umbra si nu varsa laturii in presa , un investitor care a facut ceva (nu destul) pentru club , ma rog este parerea mea .
  Legat de jucatori e clar ca avem nevoie de intariri ca de aer in pauza asta de iarna , Elhamed , Enache , Kone si ar mai fi si altii pe care ii vad vehiculati pe aici ar fi super dar iar spun oricine vine atata timp cat e adus la cererea lui Rednic va avea increderea mea .
  Regheblat la oi e treaba lor poate o sa aduca un plus poate nu , habar nu am dar sincer nu cred ca ar trebuii sa ne priveasca atat de tare , pana una alta a avut doar un meci deci nu vad ce mare treaba a facut , noi trebuie sa devenim tot mai buni si ii vom bate cu siguranta iar si iar .

 15. In prima instanta, cel care-l busculeaza si destabilizeaza pe portar este propriul sau fundas, care se afla IN FATA LUI GNOHERE. Apoi, fundasul sare peste portar iar dinamovistul, in gestul reflex de a-si mentine echilibrul, loveste balonul care, in acel moment NU SE AFLA in bratele portarului. In ce consta faultul incriminat, papagalii veniti probabil din agricultura, unde au jucat fotbal cu nasturi, uita sa ne spuna. Cit despre cei 2 petrolisti pe care arbitrul “a neglijat” sa-i elimine, ce sa mai vorbim? Mucles!

  • Sincer ne pierdem timpul analizand acea faza , maniera de arbitraj a fost clar pro gazde tot meciul , sa spunem ca a fost fault la golul ala , nu cred ca a fost dar sa spunem ca a fost asa si ? a fost faza grea de arbitraj , neclara , a judecat in spiritul jocului nu anulezi un gol pentru ca ai impresia ca e jumatate de fault lasi jocul liber asa se arbitreaza normal , ce apare in presa este jenant si fara noima , se arunca cu noroi pe noi de ani de zile nu de ieri deci sincer ne pierdem vremea analizand zoaiele din presa .

 16. clash_of_the_spartans :
  9 decembrie 2015 at 20:08
  mAtei: intra in ultimele 6 luni de contract in inauarie. De ce palaria mea nu se incearca un schimb Radut – Matei?
  ——–
  “Minerii” nu stiu si ei ce “scula” e Matei? Daca il doreau, il transferau pana acum. 🙂
  Plus de asta, nu stiu daca Matei vrea sa fie antrenat de Iedi. Omul e gata de noi provocari prin Bulgaria, Liga 2 Turkey. S-o fi saturat sa are terenurile din Liga 1. 🙂 Asta ca sa nu mai zic ca, daca nu pleaca pana la vara e posibil sa-si treaca in CV cea mai mare performanta ca jucator de pana acum. 😀 Si daca nu prinde un contract in Liga 2 din Turcia, se va gasi si pentru el o echipa prin Ucraina, Moldova sau Cecenia. Sau au apus vremurile cand Izvoranu si Goian faceau legea la Terek Groznii?

 17. ce fotbal la bayer – barca. IN-CRE-DI-BIL , in ce viteza se poate juca…adu nea Mirceo si tu niste oameni priceputi de prin Belgia , lasa-ne cu mihaescu , petre , cap de zmeu si mai stiu eu altii..

  • Cand te gandesti ca acum cativa ani Nicuescu le dadea doua boabe de toata frumusetea ,, aspirinelor ” si obtineam o super victorie

   • Ce amintiri.Niculescu le-a dat cate una cu fiecare picior , i-a speriat pe nemti. Ei au ajuns sa domine barca , care chiar si cu rezervele e o echipa ft puternica. Ce fotbal practica , e fostul antrenor de la Red Bull Salzburg la ei acuma. Ce-i drept sunt pe locul 8 , in campionat , dar la ce joc etaleaza mai conteaza?

    • Sunt pe 8 intr-un campionat foarte puternic deci nu e chiar asa catastrofal si oricum au sa termine mai sus la final

    • deaia pot pune probleme echipele mici afara , pt ca sunt pregatite la acelasi nivel cu alea mari , nu sunt diferente ca la noi..

 18. – jocul lui dinamo, strict dpdv al unui privitor neutru este execrabil, inestetic, oribil. eu nu stiu daca si cat intelege negoita din treaba asta, dar sa nu creada ca rednic este de vina pentru acest joc urat. valoarea individuala explica acest joc urat.
  – presa de 2 lei daca zice ca avem noroc, etc, omite sa puna degetul pe rana, de ce jucam urat si eficient? in cazul oilor au facut o propaganda agresiva de fiecare data cand ciobanul nu a avut chef sa investeasca in transferuri, dar in cazul lui dinamo, pe care ei o urasc, ce castiga daca zic adevarul?
  – florine, zici ca nu conteaza valoarea individuala, ci sa fie un neamt care sa ii pregateasca bine? atunci propun sa nu mai facem deloc selectie, sa promovam pe oricine urmeaza pe banda rulanta, fie el de 1,70 si 65 de kg. iar pe rotimic, matei, gavrila sa ii dam lui reghe sa vedem daca trx-urile si pishatul ala galben face minuni in privinta lor?
  – apoi, daca se pune problema celor care ar trebui sa plece, din start gandim gresit. faptul ca de ani de zile gandim liste de jucatori care sa plece in pauze indica in mod logic faptul ca atunci cand ei au fost adusi nu ne-am gandit suficient de bine la cei care tre sa vina, ci ne-am ocupat timpul cu cei care tre sa plece.
  – daca vojnovic tre sa plece, apoi matei tre sa zboare din echipa. e nedrept sa il critici pe vojnovic care da clasa tuturor din echipa la capitolul atitudine. macar aici, daca nu e o valoare strict fotbalistic. dar nu el s-a adus singur la echipa, altii l-au adus.
  – deci cine sa vina? corbu fundas dreapta la primul meci a adus aminte putin de nica, sau mi se pare mie? fara trac, nu a ezitat sa urce, fizic decent, nu e suflat de vant, nu e nici rudimentar, de ce sa nu mai primeasca sanse. cu tineri de genul asta, care nu au 1,65 si 65kg si care au evolutii ca si corbu in acest prim meci al lui de ce sa nu incerci? bravo corbu!
  – altii care sa vina? hamed kone, aganovic, voiculet, bawab, radut, ciucur (mijl dreapta ofensiv), radut, hora. evit sa zic enache, budescu, de amorim, sau pe cei de la viitorul, pt ca nu cred ca negoita se baga la asa ceva.
  70-80% din transferurile din iarna asta le-as targeta pe mijlocasii ofensivi, ca acolo ne doare cel mai tare.

   • muntii aia de juctaori care ne-au umilit pe noi…Achim are 1.75m si 69 de kg, Ganea are 2.70m…pardon, 1.70m…Ianis Hagi…mi-e si teama sa scriu. are dimensiunile unei eprubete. De Tanase tocmai am vorbit.
    ce tot o frecam ca ce rahitici sunt ai nostri si ce monstruozitati sunt adversarii.
    ECHIPA NU E PREGATITA FIZIC.

    • corect florine , dar ce sa le spui daca nu se pricep. in plm , orice jucator poate fi pregatit fizic , nu exista ca nu e inzestrat de la natura. macar sa poata face pressing din pozitionare si tot e cv. barcelona are numa rahitici , asa sunt ei de la mama lor , dar fac un pressing naucitor. o sa ziceti da domle dar aia au valoare. daca valoare inseamna sa poti sa alergi in haita dupa adversari , sa-i fortezi sa greseasca inseamna ca sunt eu prost. pressing-ul e cea mai buna arma , iar daca nu poti sa-l faci nici macar 5 min intr-un meci inseamna ca nu esti pregatit fizic punct. La noi alearga cate unu bezmetic spre apararea adversa , de-si bat aia joc de el. Tin minte o faza cand bizonu a alergat spre portar , ala a gresit pasa si a dat usor in aut , si s-au uitat in spate sa vada daca vine vreun coechipier s-o ia si pl , si a dat din maine a lehamite.

 19. floryne,
  ce uiti tu este ca aia de la Barcelona au jucat asa de la 6-7 ani, invatand abecedarul in La Masia, ca joaca pe terenuri de fotbal si nu pe orezarii gen Ploiesti si, mai nou, Dinamo. Ca dupa meciuri sunt probabil 4-5 medici care se ocupa de recuperare si prin asta nu inteleg ca vine un meseur care e un fel de fost bodyguard esuat si care freaca 20 de min pe fiecare.
  si inca ceva: aia de la barcelona au fost selectati tocmai pt ca pot juca asa. La Dinamo au fost selectati aia care veneau liberi de contract, care nu si-au gasit nimic altceva si care au acceptat sa semneze pe 2000 de euro pe luna pana in vara. Pana si un contabil mai oarecare ia mai mult decit suma asta.
  mai sus spui sa aduca Rednic niste oameni priceputi din Belgia. Bai omule, tu esti un rupt in koor si visezi la Lamborghini-uri? Pai un om priceput nu renunta la job-ul lui, la familie, la casa ca sa vina in koorul europei sa munceasca pe 2000 de euro pe luna, cit o sa dea Coitza si cit isi permite acum Dinamo, ca pentru banii aia poate sa ramana zugrav in germania sau belgia. Si nici nu vine nimeni la un club fost in insolventa, ca nu e nimeni tampit sa se lege la cap daca nu il doare.
  Mai striga un pic la Rednic de ce nu-l aduce pe Trapattoni sau pe Capello, ia vezi daca iti raspunde…

  • sa aduca frate ca deaia e special nu>? ma pis pe alde gomsi si van puli haren. sa ne lase cu expirati d-astia , ca putea sa joace la fel de bine cu serban sau corbu de la inceput. nu mai aducem 4-5 epave si aducem 1-2 oameni , un medic si preparator si jucam cu ai nostri. lasa ca sunt exemple in fiecare campionat , cu echipe care pot , eram sigur ca nu e bun exemplul cu barcelona , insa iti mai zic vreo 20 dacare vrei incepand cu basel , RB salzburg , si terminand cu bayer leverkusen care a avut apropo 22 suturi fata de cele 5 ale barcei in meciul de aseara + o posesie echilibrata. se pot compara ca jucatori cele 2 echipe? NU! logic ca nu dar uite ca s-au pisat pe ei.
   Daca nu Rednic atunci cine sa-i explice lui negoita ca trb adusi oameni capabili pe langa el? El e cel mai indicat.

 20. reti :
  9 decembrie 2015 at 22:20
  Tu ai baga bani la echipa daca totul iti miroase a sforarie si campionatul il ia cine este programat?

  DA! Cand am facut cea mai buna mutare cu REDNIC, cand Astra e aproape de destramare, cand Jiji behaie ca se termina marafetii si la el dupa 2 ani de esecuri in preliminariile europene dar care inca plateste salarii de 25-30k pe luna si da acum all-in pt inca o incercare, nu pot sta pe margine sa ma uit cum altii se vor bate cu sanse mai bune la titlu. ATENTIE : titlul nu iti aduce neaparat banii din UCL, echipa trebuie construita la un nivel astfel incat :
  1. Sa fie mai buna decat Astra, Viitorul, Pandurii, wcsb
  2. Sa fie mai buna decat Partizan/Zvezda, Legia Varsovia, Rosenborg, Rapid Viena, Maccabi Haifa, etc cei pe care ii vom intalni pe Champions Path. Cu siguranta azi ne-o luam de la campioana Austriei, cea a Norvegiei, cred ca si polonezii ne elimina. De asta trebuie construita o echipa care sa fie macar 50-50% cu campioanele din acele tari. O Dinamo campioana care sa fie favorita cu Rosenborg, Legia, Basel, Viena va fi cu siguranta favorita la titlu in Romania si va zdrobi definitiv si irevocabil Liga1. De ce sa lasi sansa asta clonei spurcatilor ? De ce sa aiba clona sanse mai mari la bani (=dominatie inca 3-4 ani in Liga1), titluri, cupe, performante? Daca oaia pierde titlul anul asta si accesul la UCL va trebuie sa mai taie serios din salarii asa ca dupa Tamas, Tucudean & Co va trebui sa renunte si la alti jucatori cu salarii mari pt Liga1 (Tade 100%, Chirpiciu, etc). Renuntand la cei cu salarii mari, care teoretic sunt mai buni, va slabi constant si spurkys.

  Lui Rednic nu-i trebuie Tadei de 25-30.000 salariu, Rednic l-a adus pe Tade la CFR pe bani mult mai putini, a iesit golgheter acolo. Rednic i-a vrut in vara asta pe Boldrin (Chiajna), Tudorie (Otelul), Tahar (Medias), Cernat, Hamroun…jucatori care nu au peste 10 mii salariu si cu care am fi fost muuult mai buni acum. Cred ca va gasi REDNIC solutii nu foarte scumpe si acum pentru a intari benzile apararii, mijlocul si putin atacul. Dar macar putinul ala de bani ii va scoate Negoita din portofel? Nu cred ca Rednic are nevoie de mai mult de 500-800.000 euro ca sa duca echipa valoric la un alt nivel…Dar ii primeste si pe astia ?
  Daca nu-i primeste atunci trebuie sa-l mai forteze pe Nedelcearu in continuare, cu siguranta are o cota mai buna acum decat asta-vara si va fi mai scump in vara viitoare daca va fi jucat cel putin cat a jucat pana acum. Apoi il vinde pe Nede si isi face echipa mai buna. Dar va mai fi Rednic pe banca?! Ca in altul nu am incredere ca ne poate aduce titlul si alte nebunii de care doar Strambul e capabil.
  Atentie la spurcati, desi au pus mana pe Alcenat si Ghuilherme care erau vazuti si aici cei mai buni laterali din liga1 acum vor sa-i ia pe Junior Morais si Enache, alte 2 benzi foarte bune. Junior Morais are 29 ani, il avem pe Filip acolo (21 ani) si nu ar fi un mare plus in primul 11, inas ar fi un mare impact ca valoare a lotului, pt ca poti sa-l muti pe Filip pe alte 2 posturi la mijloc, in fata apararii si in banda stanga. Dar pentru Enache ala mi-ar parea rau, e peste Fai ca fundas dreapta si poate juca si mijlocas dreapta foarte bine, are capacitate mare de efort, e genul de jucator cu care poti face presing, poti juca orice vrei. Nu sunt prosti spurcatii la selectie si daca nu concuram cu ei DELOC nici acum atunci nu avem cum sa ne batem cu ei pe teren cand ei isi aleg ce e mai bun si noi culegem fie rebuturile lor (vezi Cosmin Matei), fie ce ramane dupa ce se infrupta ei (Andrei Marc, Gavrila, etc). Anton e un caz special, asta ar fi trebuit sa ajunga la oi, ce diferenta intre el si restul mijlocasilor nostri, norocul aici a fost Rednic si impresarul Marinescu prieten cu Rednic. Cum sa te bati asa cu spurky sa ai si sanse?
  Enache intra in ultimele 6 luni de contract, sunt sigur ca Rednic gaseste o formula isteata sa deturneze macar 1-2 jucatori din ce vrea sa ia spurky, contract pe termen mai scurt, procent si pt jucator la o eventuala revanzare, sunt “n” posibilitati sa contam pe piata transferurilor.

  • enache ala chiar e febletea mea. de ala sigur mi-ar parea rau. pare si un baiat inteligent. sincer nu cred ca o sa contam prea mlt pe piata transferurilor. pnm , sa vedem.

  • Explica.le la prosti redmania ca e important WCSB sa ramana fara bani si performanta in RO .

   Ei au impresia infantila de copii prosti ca nu conteaza ce fac restul ca trebuie sa apara 10 arabi la Dinamo si sa bage bani in orice fetis au ei la misto .

   Nu ma Gigi Becali a fost futut in cur de Dinamo din 2006 pana in 2009 . nu castiga nimic si nu vindea nuimic afara .
   In 2009 s-a incuscrit cu Borcea si a distrus alaturi de el Dinamo .
   De atunci nu am mai castigat nimic , nu am mai vandut nimic afara si am avut datorii de zeci de milioane .
   Gigi ramas singur pe piata s-a infruptat din tot a luat jucatori campionate bani si tot .

   SA MORI IN INCHISOARE BORCEA si pe PUSCARIAS sa il ajunge falimentul si retrogradarea clonei WCSB. asta va doresc din suflet pt nenorocirea a milioane ( da milioane ) de dinamosti de ani de zile jegurilor penale .

   • ajunga * dinamovosti * hai ca sunt adormit si m-au luat si nervii cand mi am amintit cum ne a distrus puscariasul bisnitar prin jegul de Borcea .

 21. n-ar fi rau sa incepem sa mai batem si celelalte echipe din fata noastra. vad ca incepem sa trecem cu bine meciurile grele (wcsb si Petrolul). ar trebui sa ii altoim si pe pandurii si mai apoi pe astra. din deplasarea de la cluj nu trag mari sperante, e nevoie de mai multi factori ca sa castigam acolo (noroc, atitudine si sa mai joace si cu capul, nu doar cu inima ca s-a vazut ce a iesit la meciul tur).

 22. floryn
  problema cu logica ta e ca tu asumi ca Dinamo poate deveni peste noapte un fel de Red Bull. Bai baiatule, Red Bull e in primele 10 companii de soft drink din lume, a avut o cifra neta de afaceri de 5 miliarde in 2012, tu compari ce poate face Salzburg cu un Dinamo abia iesit din insolventa si detinut de o persoana fizica?
  Inca ceva: tu crezi ca Romania e buricul pamantului unde vor sa lucreze toti aia care sunt f buni in meseria lor. De ce ar veni cineva de la o echipa medie din germania, sa zicem, sa lucreze ca preparator fizic in Romania? Unde nu are sala, nu are medicamentatie, nu are unde sa faca recuperare, nu are alte persoane cu care sa discute sau sa se sfatuiasca (orice profesionist doreste sa lucreze cu cei mai buni, nu cu alde gigeii de aici) etc. Tu nu vezi ca 99.99% din campionat in primele 5 divizii nu-si platesc jucatorii la timp, nu aduna 30,000 de spectatori adunati, nu isi pot permite sa plateasca inchirierea stadioanelor sau lumina de nocturna etc? Nu vezi ca jumatate din cei morti la Colectiv au murit de la infectii intra-spitalicesti etc?
  Pe ce lume traiesti bai frate de crezi tu ca e posibil ca MAINE sa vina cineva sa transforme total aceasta tara de kkt, cu fotbalul ei de kkt, cu oamenii ei de kkt?? Ca e Rednic, Lucescu sau neacoitza, nu are a face, de ce crezi tu ca CINEVA, orice ar fi el, poate sa faca el o magie si sa transforme imposibilul in posibil?

 23. @cgx
  Ca sa ramana shtoia fara bani trebuie sa ne bagam nasul la fiecare transfer. Vrea shtoia sa-l ia pe Alibec ? Pe noi nu ne intereseaza Alibec ? Ok, nu ne intereseaza dar ne declaram interesul in presa, catre Niculae, peste tot : “Dinamo il vrea pe Alibec”, sa inceapa licitatia, sa nu-l mai ia wcsb cu 400.000, sa-l ia cu 1 milion. Deja cred ca wcsb face asta in Romania si nu doar ca isi declara interesul pentru vreun jucator pe care il vrea Dinamo de exemplu, ci chiar ii cumpara desi nu are nevoie de toti (exemplul care imi vine acum e Tahar de care noi am fost foarte interesati, iar Oaia are solutii acolo).
  TREBUIE sa fim PREZENTI, VIZIBILI, AGRESIVI!!! TREBUIE SA CONTAM PE PIATA TRANSFERURILOR la orice jucator bun din campionat.

 24. Se termina anul si vine perioada de transferuri, incepe harmalaia. Nu cred ca cineva s-a gandit la asta dar se pare ca Rednic deja a inceput sa miste prin presa. Ideea e urmatoarea, sa nu neglijam meciurile cu pandurii si cfr, 2 infrangeri ne duc pe locul 6 daca celelalte castiga. Avem acasa cu pandurii si la cfr 2 meciuri grele, chiar daca le-am batut deja anul asta meciurile nu vor fi castigate dinainte. Ciobanii olteni or sa joace pe viata si pe moarte ca nu putem fi noi in clasament peste mandria nationala fc oaspeti. Viitura va omenii ciobaniada, daca batem oandurii vom fi la egalitate pe locul 2 la maxim 5 pct de Astra daca vor castiga, nu e rau deloc, mai ales ca daca un strain at citii site-ul asta ar zice ca suntem la retrogradare dupa comentarii. Avem nevoie de o noua victorie cu pandurii cum zic spanioli “no hay 2 sin 3” adica sa-i batem si a treia oara daca tot am facut-o de 2 ori. Cabrera si Martinus ar trb sa fie prioritate pt noi, sunt jucatori buni si joaca pe posturi pe care avem probleme, plus ca joaca la o echipa la retrogradare, mai mult ca sigur ar veni la noi si nu pe un salariu mai mare de 8-10k. Trb un fundas dreapta si unul stanga, Radut, Zoubir si Moussa pot fi alte tinte, cu acesti 7 jucatori care nu joaca la mari echipe si ar veni si pe jos la noi daca incepem play-offul pe podium la 2 pct de locul 1.

  • In plus cele 3 etape din februarie vor fi usoare, vom juca acasa cu chiajna si botosani, 2 meciuri facile, de 1 solist, si vom juca impotriva unei Astra care a pierdut multi jucatori importanti si nu va fi asa de feroce. Daca obtinem 12 din cele 15 pct ramase si facem alea 7 transferuri PE GRATIS de jucatori cu salariu 8-10k ne batem la campionat 100%

  • MArtinus are atitudine de cacat, nu vreau sa-l vad la Dinamo, dau in scris ca la noi nu prinde un astfel de jucator cu asemenea comportament in joc (urmareste-l si o sa vezi de ce).

 25. Ne asteapta vremuri grele , investitorul nostru e rupt in cur ,buzunarele cusute ,iar in fotbal daca nu investesti nu poti tinde la locul 1 .Din pacate pentru noi prostu baga bani din nou si astra care avea un culuar favorabil si echipa peste cea de la stana se destrama ,sub atenta indrumare a impresarei MOP.
  Pacat ca nu avem un om puternic langa echipa ,si din pacate il vad SI PE MIRCEA CA POMENESTE DE reghe blat ,CE ATATA FRICA DOAR SUNTEM DINAMO ,ameninta-l si tu pe coy ca pleci daca nu tine pasul ,trebuie facut ceva .
  Coy .NECULAE DE LA astra e DINAMOVIST DECLARAT ,A VRUT SA CUMPERE CLUBUL DAR omul din vale aboului ia cerut deparca eram M.U ,CAUTA-L SI PROPUNEI SA PREIA EL SAU FUZIUNE ,e o parere de a mea ,el iubeste stana cat o iubim noi TREBUIE INCERCAT .
  FORTA DINAMO

  • Mi se pare o idee foarte buna,o fuziune ar da o echipa foarte tare. Dar ce te faci daca patronul Astrei vrea alt antrenor, etc,si de fapt ne “inghite” prin fuziune ; sa nu fie o absorbtie! Plus ca are si probleme mari cu justitia, sa nu picam din lac in put. Dar ca vis, ar fi super, nu ar mai intari jucatorii lor echipa de behaitoare.

 26. ” Căpitanul Pandurilor, Dan Nistor, a avut o poziţie tranşantă atunci când a prefaţat jocul cu Dinamo. ”Suntem mai ambiţioşi, am văzut şi noi ca şi toată lumea cum au câştigat în ultima etapă cei de la Dinamo. Ne dă o ambiţie şi mai mare şi sperăm să plecăm cu capul sus din Ştefan cel Mare. Chiar dacă am pierdut în ultima etapă, trebuie să mergem mai departe, ne aşteaptă un meci greu în deplasare” ”

  spurkat oltean , presa spurkata !
  adica a vazut toata lumea cum Dinamo castiga cu arbitrii
  iar steaua face spectacol pt. oamenii muncii .

  iar cu injuraturi pe dinamomania nu rezolvam nimic.

 27. NECULAE E DINAMOVIST ,ca orice DINAMOVIST normal nu suporta PROSTIA SI OILE ,TOTUL E CA IN AFACERI SA I SE PROPUNA CEVA SI SA SI AI CONTRIBUTIA TA LA PROIECT .
  McCoy sunt convins ca vrea o caruta de bani pentru ca a adus clubul pe 0,DACA ARE PUTINA ONOARE SI RECUNOSTINTA PENTRU FANI AR FACE UN PAS MAI ALES PENTRU A BARA nebunia prostului ,a blatistului si a impresarei ,eucred ca sanse dereusita sunt de 50%,totul e sa incerci.
  Cat despre nistor acest mare jucator de la fcsb3 ,urat mirositor a oaie ,are acelasi discura ca si alui iedi cascheta ,sunt sigur caaceste discutiiau avut loc la analiza adversarului ,esti o oaie BELITA.
  MIRCEA SI TU TREBUIE SA TE IMPLICI PENTRU A NU LASA SA CREASCA DIN NOU DISTANTAVALORICA INTRE dinamo SIechipa de la stana.Motiveaza-i pe jucatori ,nu avem voie sa gresinm cu echipa lui cascheta fcsb3
  FORTA DINAMO

 28. Red, aia cu sa fim agresivi si vizibili e tare, sa vezi ce agresiv cu 2-4,000 pe luna o sa fie Nego, ala daca tb sa plateasca pe vreun jucator i se termina toata averea la ce falit e. Am vazut ca Rednic a inceput sa puna presiune pe el, ca Stoia face trandferuri, ca Zoubir alea alea, falitul se face ca nu aude, daca mai continua asa tare mi-e ca il vedem pe Cl Niculescu in costumul de antrenor curand, Puriul se face ca nu stie ca Dinamo e o sursa de venit pt saracul de Nego

  • Rednic e dinamovist si vrea performanta. Negoita ne-a scapat de datorii si este un om de afaceri, legale sau ilegale, interesul lui este sa faca profit. Daca merge pe pierdere cu fotbalul, la vara va scapa de club, deja s-a plans ca nu-l poate sustine financiar. Trebuie sa-i multumim ca suntem pe zero si sa ne rugam sa vina un om cu bani. L-am criticat foarte mult dar totusi are meritul ca ne-a adus pe zero si inca ceva ne-a adus un antrenor adevarat.

 29. Asta cu toate fortele impotriva noastra nu ar trebui sa conteze.

  Succesul e metoda perfecta de a-i face pe toti sa se intoarca de durere.

  Cu negoita nu vom avea asa ceva.

 30. OFF Topic!

  Sa radem de prostii din presa: Ieri erau articole cu Van Haaren OUT. Urmeaza Aliosa si Palic. Un user DM a remarcat faptul asta si ca poate e Pulici, da prostii din presa au scris Palic. Ca sa vezi minune: azi nu mai e Palic, ci Pulici…prostii naibii, tara de fcsebisti!
  Da-l in mortii m.. si pe “dinamovistul” pulii de Niculae sau cum il cheama pe gunoiul ala infractor de la Astra care a jefuit tara de miliarde. Sa putrezeasca in puscarie1 El, Felix Motanul Crescent, Patriciu si alte gunoaie care au fost vioara 1 la furaciune dupa ’90 si primii dar si singurii romani miliardari.

 31. Nu vreau să fiu avocatul lui Negoiță, dar e cel puțin amuzant că sunt oameni aici care îl înjură că nu vinde clubul. Păi el zice de când a venit la Dinamo că vrea un om care să preia pachetul majoritar al clubului, dar dacă nimeni nu vrea să-l cumpere, ce să facă :))? Îmi amintesc și acum că atunci când Niculae a vrut să cumpere Dinamo, dar s-a lovit de datoriile noastre istorice, erau mulți useri pe aici care spuneau că dacă Dinamo ar ajunge pe 0, s-ar înghesui investitorii să preia clubul mai ceva ca musulmanii în Europa. Uite, am ajuns pe 0 și nu vrea nici dracu să cumpere Dinamo.

 32. Nu-l mai ridicati in slavi pe nea coitza; e un parlit care vrea sa faca bani cu Dinamo, n-a bagat un leu, in gloriosul lui mandat a “reusit” niste performante incredibile pentru un club ca Dinamo. Deci, recapitulam: parlit, mincinos( facea stadion, mall-uri, asta cand lua pauza de la cantatul la pian), l-a adus pe autorul de best-selluri sef la noi ( fosila anghelache) , l-a schimbat pe stoican cu stoican, i-a plimat pe dinu gheorghe si pe stanciu. singurul, dar singurul lucru bun e numirea lui Rednic.( pe care toata presa il ataca cu gunoaie de articole: teixieria a zis nu stiu ce, sumudica, un nu stiu care de la petrolul. IMi pare rau ca acel corb borat nu iese o data sa il apere pe Rednic, Nea coitza nimic, nimeni? Pana la urma, Strambul, asa cum e el, chiar iubeste clubul asta si mereu am jucat fotbal cu el. ( sa mai zic ca are si peste 100 de meciuri la noi, cand chiar juca fotbal?) Cam asta am eu de zis de nea coitza, prea marele salvator, bogatul bogatiilor, regele la pianuri.

 33. Nu inteleg de ce nu i se oferă sanse lui Vali Costache care a înscris 2 goluri cu juniorii stelei sezonul trecut apoi este Sebastian Bucur ca fundaș stinga este Trabalka ca atacant apoi cei 3 Radu:Paul,Robert si Andrei?

  • ca sa ii putem vedea la lucru pe ghomsi, van haaren, matei, gavrila, pulici. jucatori cu mare experienta.

 34. Problema nu e Negoita neaparat , problema e ca nu merge fotbalul doar cu organizare ci cu bani multi .

  Romania a fost plina de bani negrii , bani care nu se mai fac si acum sunt si controlati puternic .
  Multi din banii astia ajungeau in fotbal iar disparitia lor si odata cu asta micsorarea grava a averilor ilicite mari a dus la lipsa investitorilor in fotbal .

  cum romanii la nivel micro nu sunt organizati ( nu ne putem organiza noi 10-20 de oameni pe site dapoi altii ) iar la nivel macro se micsoreaza averile mari .. fotbalul a fost abandonat total .

  wcsb s-a alimentat cu jumatate de echipa de la vaslui .. papp varela stanciu sinmartean etc .. de la otelul de la urziceni de la cfr .. etc .. erau jucatori deja integrati in romania – dar acum cand nicaieri nu mai sunt bani si clonei ii e greu .. trebuie sa se riste de afara si e greu se pierd multi bani si timp . deci criza e la nivel de tara nu neaparat afecteaza doar unele echipe .

  Deci Negoita e doar un element care poate disparea instant de la Dinamo si din istoria ei , caci Clubul Dinamo e important in nici un caz Negoita .
  Dar intrebarea e – cine poate veni in locul lui si sa injecteze bani multi – la nivel de milioane de euro ? in afara de mult sughitatii de pe aici Niculae si Tiriac .

  Luati in calcul ca cine vine vine sa fie urat de o tara intreaga pt ca e o tara de wcsb-isti clonati care incep orice discutie sau emisiune cu clona si termina tot cu clona . Iar Dinamo e dusmanul clonei .
  Toate comisiile sunt cu wcsb toti arbitrii toti comentatorii toti antrenorii nationalei toate federatie respira pt clona comunista si demonizeaza Dinamo .

  Deci situatia e nasoala si e de sistem nu e de cineva anume . Sa speram ca apar si lucruri pozitive si o scoatem la capat bine .

  • pai si care sunt lucrurile pozitive care vrei sa apara? ca esti cam evaziv sau mai bine zis cam relativ in ultima fraza…

   • ai dreptate pt ca discutia e ampla si de durata cum zicea mai jos un user de pe DM :)) ce imi place asta cu user de pe DM 🙂

    pot fi 2 directii :
    – sistemul fotbalistic din Ro sa se redreseze ca organizare si sa fie ceva gen cu primariile care sprijina sau cu ministerele sau cu ce vrei tu , caci e clar ca forma de organizare patron cu bani negrii e deja anacronica si nu mai poate continua deloc – de aici si criza in care suntem .
    aceasta rezolvare necesita timp mult – minim 2-3 ani sa inceapa si 5-10 ani sa dea rezultate .
    – exceptia de investitor gen sa apara cineva cu bani brusc de unde nu gandim Niculae Tiriac chiar si sa fim satelit Sahtior daca Ahmetov se muta sau altii are ar sta in umbra , sau un fond de investitii sau un sponsor ft mare cu implicari in fotbal gen red ball etc .

    sunt 2 directii mari in care ne putem redresa si mai multe mici si mixuri intre ele , si toate presupun schimbari destul de mari de asta sunt mai incerte .

    cu Negoita nu prea mai ai ce sa te astepti caci asta e filozofia lui sa plateasca salarii medii pt Ro ca el nu arunca niciodata cu bani – e foarte zgarcit si cam atat si ar fi bine doar daca nimereste Rednic niste jucatori buni gen Hamza Bokila etc si ne facem trupa ft tare cu salarii medii in Ro vindem luam altii si ne ridicam . dar e tot o exceptie .
    Sau daca vine un Co-investitor langa Negoita care sa ridice nivelul investitiilor ca salarii si sume de transfer .

 35. “bai baiatule” , ca de obicei nu intelegi nimic din ce zic , si interpretezi cum iti convine. am zis ca decat sa dam bani pe jucatori si sa o luam in gura mai bine aducem niste oameni instruiti care sa ne invete ce e afara. se poate face , preparatorul stelei avea 10 mii. pai nu mai aduci gomsi , van pulen si cu pulifrici si iei un preparator , e greu? nu e greu , dar daca domnu specialist Rednic nu ii da idei atunci cine>? eu aici? ah si mai calmeaza-te , oile au batut ajax-ul si chelsea , doar datorita preparatorului + alti cativa factori mai mici cum ar fi totusi tineretea jucatorilor lui ajax sau antrenorul pe care-l avea chelsea in acel moment si forma lor. si ajax e un club imens , cu cifre de afaceri de sute de milioane si nu iese din grupele cupelor europene. in ultimii ani e umilita de steaua ( o echipa din sud-estul europei ) , rb salzburg ( 3-0 si 3-1 , 6-1 la general , molde s,a,m,d,)

  • Pai ma enervezi ca vehiculati tot felul de kkturi. Fotbalul romanesc abia se taraie (daca echipa de pe primul loc isi vinde jumatate de echipa sa supravietuiasca!) si voi va apucati sa aruncati himere de genul asta: “de ce nu vin mari specialisti la Dinamo?” Ca nu sunt bani de specialisti, e foarte simplu.
   Care e media de spectatori ai lui Dinamo anul asta? Cit a facut clubul din abonamente, bilete, merchandising? O fi facut 100k in tot anul? Pai cu banii astia pe cine vrei sa aduca?
   Vorbim vorbe sa ne aflam in treaba.
   Stii cit ii va trebui lui Dinamo sa ajunga unde zici tu cu specialisti etc? In aprox 15 ani, daca lucrurile merg bine. Deocamdata clubul abia a iesit din insolventa si voi il muscati de fund pe antrenor, vezi doamne noi de ce nu facem ceva? Si nu conteaza daca e negoitza sau vine bababul sulii la care visati voi (!!), tot 15 ani vor fi necesari.
   Dar posturile tale enervante sunt simptomatice pentru Romania asta rupta in koor: mah, jumatate de tara se kk in fundul curtii si bea apa din fantana (vezi doamne e bio) langa care se pisa vaca si lumea se intreba noi de ce nu traim ca americanii. La fel e si comparatia ta cu fotbalul.

   • Lumea e nemultumita pe aici ca noi nu facem transferuri ca maretul fcsb: popadiuc, chitosca, si, mai nou, toba si cucu.

 36. Dupa ceva timp, am reusit sa revin pe site. In primul rand, ma bucura nespus rezultatele din ultima vreme in frunte cu acel minunat 3-1 contra berbecilor. Nu conteaza ca i-am prins intr-o perioada nefasta, important e ca am castigat si am rupt seria negativa. Referitor la greselile de arbitraj din ultimele meciuri, cred ca n-ar trebui sa fim mai catolici decat papa. Si noi am avut destule meciuri in care am fost avantajati si nimeni din presa n-a catadicsit sa remarce asta. Acum urmeaza doua meciuri importante, cu satelitul 2 al berbecilor si cu Cfr in cupa. Sincer, consider ca meciul cu ardelenii e mai important. Daca in campionat, ai timp sa recuperezi, in cupa e o situatie de totul sau nimic: gresesti o data, nu mai poti recupera.
  Pentru mine, Rednic e garantia faptului ca ne aflam pe un drum bun. E de-al nostru, are experienta, valoare si e dornic de performanta. Daca as fi Negoita, i-as face un contract de minim 3 ani si as face un efort sa-i aduc orice jucator doreste, chiar daca mi s-ar parea ca nu merita investitia. Recunosc ca am fost unul dintre avocatii lui Bilinski si nu am inteles de ce s-a renuntat la el si a fost adus un jucator supraponderal la acea vreme. Rezultatele insa i-au dat dreptate lui Rednic: echipa lui Bilinski, Slask Wroclaw e pe ultimul loc in campionat iar el n-a marcat decat de 3 ori in 19 meciuri; Bizonul, in schimb are peste 10 goluri in toate competitiile si nici Esombe cat a jucat n-a facut-o rau deloc. In plus, Eddy a dat gol cu FC Stana Becali, gol care valoreaza cat 10, lucru pe care Bilinski nu l-a reusit niciodata.
  Cu siguranta, vor mai fi meciuri slabe, nereusite in viitor. Cu Rednic insa avem o speranta. Sa nu uitam de performantele obtinute de el: campionat, primavara europeana, umilirea adversarului etc. Depinde numai de Negoita daca vrea performanta.

 37. Dinamo se poate ridica in doua perioade de mercato si cu investitii minime cum au fost si in vara asta. Nu vad de ce Gaman e peste Mevlja (o fi, nu stiu), sau de ce sa fie Alibec peste Gnohere/Essombe. E drept ca daca iti doresti un jucator de banda dreapta liber de contract si nu-l gasesti atunci TREBUIE sa scoti banul si sa-l iei pe Enache. Ca daca nu-l iei tu si rivalul are posibilitatea asta atunci isi va face trupa tare mai repede decat tine si te va bate mereu, asta e smecheria. Si daca te tot bate o sa mai aiba sanse din cand in cand sa puna mana si pe banii din UCL si de atunci se rupe echilibrul… Si chiar daca joaca doar in play-off si pierde si ajunge in grupele Europa League si pierde si acolo calificarea dincolo de grupe tot se alege cu 4-5 milioane pe care tu nu le ai si cu care poate lua crema din Liga 1 si astfel sa-si mentina statutul de favorita in fiecare an la orice trofeu intern.
  De unde mortii ma-sii scoate jiji 400k sa-i rezilieze contractul blatistului la bulgari? De unde scoate 1-2 milioane sa decimeze/distruga Astra? Si boul ala de Niculae de ce trebuie sa vanda 4-5 jucatori daca incaseaza 1 milion pe Budescu de la arabi nu-i ajung banii sa mai tina echipa pana la vara cand are tot prima sansa la titlu?
  Daca jiji vrea sa ia 4 la pachet pe 1 milion, adica 250.000 pt fiecare, noi de ce nu sarim la cap sa luam doar 1 sau 2 din aia cu 3-400.000 bucata? Merita Enache 400.000? Cred ca da. Are Dinamo banii astia? Eu cred ca da. Daca nu-i are atunci cred ca ii are Negoita, sa imprumute clubul daca nu vrea sa injecteze suma asta. Daca nu creste valoarea primului 11 nu va depasi un anumit plafon al performantei, performanta care iti va aduce inapoi BANI, FORTA, COTA la jucatori, AUTOFINANTARE intr-un final. Trebuie sa-ti masacrezi rivalii insa pentru asta, sa nu-i lasi sa miste. Din pacate ciobanul face deja ce trebuie sa faca Negoita. Ciobanul a inteles ca trebuie sa distrugi concurenta, sa nu le permiti sa miste in front, sa iei tot ce e mai bun. Daca ii ia pe cei 4 de la Astra i-a distrus pe aia, Pandurii si Viitorul nu au puterea sa reziste in playoff, Dinamo de acum e prea slaba si fara jucatori care sa aduca valoare primului 11 nu putem concura cu sanse mari la titlu. Ne vom agata de fiecare meci cu disperare dar nu vom fi favoriti cu nici o echipa din primele 6.
  Ce jucatori are Dinamo si nu are ultima clasata, Petrolul, in afara de Anton?

  • ieri la dolce ,Rednic a spus din nou public in decurs de cateva zile …AVEM NEVOIE DE INVESTITII !!! …Nu vreau sa fiu pesimist dar nu-mi suna bine deloc avertismentele Puriului.

   mooie neacoita !!!

   • si totusi in jijisport apare o scurta declaratie a lui Rednic in care spune, citez:

    “Ne pregătim să facem o echipă puternică pentru primăvară” – Mircea Rednic, antrenor Dinamo

    mie imi cam da sperante aceasta declaratie.

    • daca te-ai fi uitat la conferinta de presa de astazi ai fi vazut ca Rednic incepe sa fie din ce in ce mai insistent referitor la transferuri… o poti sa crezi despre Rednic orice dar cu siguranta are cojones si stie meserie , el fiind foarte constiient ca astazi cu acest lot mai mult nu se poate !!!

     • is convins ca el stie mai multe decat oricare dintre noi despre ce urmeaza sa se intample in aceasta iarna.

 38. Red, pai sa vedem ce banuti au intrat in club. Am primit 1 milion 200 de mii de euro din drepturile TV, 1 milion de euro din sponsorizari ( numai de la Orange-500 de mii de euro, Honda-350 de mii de euro, Baumit, Dedeman, Gealan- cu cate 50 de mii de euro se strang banii astia ), 200 de mii de euro pe transferul lui Alexe ? Banii astia stim sigur ca au intrat in club, da ? Cam cat sa fi cheltuit noi pe fundul jucatorilor, al bancii tehnice si alte cele ? Sa nu uitam ca noi am pornit la drum cu cei 13-14 jucatori, cu juniori, altii au venit nu stiu cand, altii au reziliat. Oricat ar umfla facturile la cazare sau pe nu stiu unde Negoita, tot am ramane cu o suma considerabila din acei bani, nu ? Si n-am adaugat banii de la toti sponsorii, panouri, banii obtinuti din Cupa Ligii ( parca 50 de mii de euro victoria ), Cupa Romaniei ( intre 25-30 de mii de euro ), nu ma duc mai urma la milionul luat pe Grigore. Sunt bani care tot intra in clubul Dinamo, dar gainarul ala de Negoita face pe saracul cu noi. In ianuarie, poate ca Negoita nu stie, vor intra alti 1 milion 200 de mii de euro din drepturile TV. Deci, eu zic ca ar fi bani pentru Enache, Red. Si iti dau o alta varianta mai convenabila de transfer si pentru Dinamo, si pentru Astra. Imediat dupa meciul din Cupa, ii pui lui Buduru 200 de mii de euro pe masa, ca sa aiba de unde plati ”Satana”, si-l iei in coproprietate pe Enache ( ar fi si in avantajul lor, ca la vara pleaca liber ). Fie vorba intre noi, nu mai ai cum sa-l vinzi pe Enache cu milioane bune, ca are si el o varsta. Sau, una si mai buna, ai putea sa pui pe masa 400-500 de mii de euro pentru 50% din De Amorim ( ciobanul n-o sa faca niciodata asta ). Vezi si tu ce zice Rednic, ca el a facut o mare pasiune pentru Radut, iar cu oile alea e greu de negociat.

 39. sey , esti absurd. tocmai ce ti-am dat exemplu cum ai putea sa aduci niste specialisti , care poate la ei in tara sunt neica nimeni , la fel ca acest neubert care era prin liga 2 . deci nu trb sa aduci preparatorul lui bayern sau al lui real. e SIMPLU , nu aduci 3 gloabe si aduci un om care o sa creasca nivelul intregii echipe. aduci preparatoru acum , mai aduci un medic in vara si tot asa daca esti o carpa ca patron. e prea simplu , pacat ca n-are cine sa-i bage limba in ureche lui coita.

  • Dar de ce crezi tu ca Neubert ala e asa de important? Daca e asa de important, de ce nu a mai facut sotul femeii mop valuri si pe la arabi sau pe la bulgari? A venit aici, a legat 2-3 atze de gard si gata, i s-a dus renumele de mare preparator.
   Sa fim seriosi, daca neubert asta era la Chiajna, nu il baga nici dracu’ in seama.
   Voi puneti rezultatele in seama lui, insa oile aveau o echipa buna cu tataruseanu, polonezu ala si chiriches, bourceanu si pintili la mijloc, chipciu pe margine, rusescu/keseru in atac. Si mai important: jucau de ceva ani impreuna ca osatura, deci nu se vazusera prima data in acel sezon. Problema lor era ca-i sabota idiotul de cioban cu tot felul de antrenori gen stoicannetti (rejele, stoichita etc).

  • eu nu zic ca neubert nu stie probabil ce face. Insa va uitati la niste oameni ca la dzei, crezind ca aia individual sunt cei care fac diferenta. La noi problema nu e de oameni cit de lipsa de investitii (sunt deja vreo 10 ani in care nu s-a mai adus cam nimic serios) la echipa. Au mai fost citeva pasari rare: Torje, un N2e, un Kone total surprinzator si cam atat. Daca doar transferi in afara si nu aduci nimic in interior poti sa ai zeci de neuberti la echipa ca tot degeaba. Toti visati sa ajunga rotariu mare fortos, din pacate genetica nu poate fi modificata iar carentele din copilarie + juniori nu mai pot fi compensate la 20 de ani.

   • mai vorbim noi , asa ati zis si acum 2-3 ani . si apropo , a fost si la chiajna. echipa aia a fost pe locul 2 in retur ca numar de punct intr-un campionat cu rapidul lui lucescu , care era intesat de jucatori cu 3-4-500 mii salariu , gen codrea , alexa , etc , cfr puternica , vaslui puternica ..noi si cu steaua eram slabuti dar totusi…si adusesera 20 jucatori in pauza de iarna . nu existau relatii de joc , si au calarit multe echipe , inclusiv pe noi , chiar de-am castigat 3-1.

 40. …despre meciul cu Pandurii: „Am intrat în cantonament mai devreme ca să stăm cît mai mult timp împreună. Am vorbit cu jucătorii mei şi am luat această decizie împreună pentru că mai avem cîteva meciuri dificile şi trebuie să obţinem cît mai multe puncte ca să ne îndeplinim obiectivul. Întîlnim o echipă bună. Ei au un avans în faţa noastră şi sper ca să fim inteligenţi şi să obţinem cele trei puncte. 90% sîntem calificaţi în play-off dacă batem mîine. Pe noi pe interesează punctele. Hora este un jucător foarte bun, am lucrat cu el al Cluj, dar niciodată nu l-am folosit pe postul de atacant. Are o viteză foarte bună şi simte golul. Săpunaru şi-a găsit echipa care i se potriveşte perfect şi se vede că a evoluat foarte mult. A reuşit să se impună şi să fie lider, este foarte inteligent.”…despre Vojnovic: „Nu m-am certat cu Vojnovic. El nu a respectat cîteva indicaţii, iar de asta l-am schimbat. I-am explicat că nu a avut un joc bun şi am pierdut de multe ori balonul din cauza lui în meciul cu Petrolul.”…despre plecări: „Situaţia lui Ricky Van Haaren a fost una mai specială, la fel şi cea a lui Antonio Ghomsi. Ricky ştia că nu intră în planurile mele şi şi-a căutat şi înainte echipă unde să joace, dar nu şi-a găsit nimic şi a rămas aici. L-am primit la antrenamentele primei echipe şi i-am dat ocazia să joace şi să demonstreze ceea ce poate. Am luat decizia să reziliem contractul şi el a a înteles că asta este situaţia. Am avut azi o discuţie şi cu Feussi şi sper ca el să înţeleagă mesajul meu. O să vedem în iarnă ce se întîmple. Din ianuarie echipa o să arate altfel. Au venit mulţi jucători nepregătiţi şi a fost greu să formez o echipă puternică.”…despre Gabi Tamaş: „Nu este o soluţie pentru Dinamo, eu am 3 fundaşi foarte buni şi nu este cazul. Îl apreciez pe Tamaş, am lucrat cu el, dar nu ne interesează.”…despre Răduţ: „Eu nu am vorbit cu Mihai Răduţ. Ultima dată am vorbit cu el în vară şi ştie că îl doresc foarte mult la Dinamo. Avem bani ca să îl transferăm.”…despre transferuri: „Poate în curînd o să lucrez în altă parte. Domnul Negoiţă are bani, dar trebuie să ne gîndim foarte bine înainte să transferăm. Trebuie să aducem alţi jucători în locul celor care vor pleca. Am avut timp să văd cîţiva jucători foarte buni. Orice jucător de la Dinamo este de vînzare, dar asta doar dacă este o ofertă foarte bună”, a spus Mircea Rednic.

  Daca gasiti pe undeva un video cu conferinta de azi, va rog sa-l postati si aici. E scumpa o camera, e lene mare prin club sa incarce un video de 10 minute pe vreun site, am ramas ancorati prin alti ani, nu stiu.

  • comentariul despre Radut este incomplet sau este copiat gresit…Cu Răduţ nu am mai discutat din vară,ci doar cu familia lui am mai discutat, am fost acuzat degeaba. El ştie că îl doresc foarte mult. Avem bani să-l luăm pe Răduţ, dacă nu avem, mai vindem un jucător sau doi şi facem rost de bani. Dar poate cu Răduţ o să lucrez în altă parte …ultima afirmatie cu lucratul in alta parte cu Radut cred ca este inca un avertisment/presiune ptr neacoita,altfel nu-i vad rostul acestei afirmatii .

   • nu-mi place , la fiecare conferinta spune ca mai are un an contract , ca nu se stie , nu e frumos. pare un alexe al antrenorilor. adica nici sa ne minta nu e bine dar pnm ce sperante mai dai suporterilor si ce incredere mai au jucatorii in tine daca stiu ca o sa pleci…

     • e totusi o diferenta. rednic poate sa declare asa ceva, pt ca e backed up de rezultate. e constient ca e meserias si ca nu e corect ca el sa faca totul, iar din partea conducerii sa nu existe aceeasi implicare.
      alexe, on the other hand e un baiet care a luat titluri si cupe pe la 5 dimineata cand era in patutz. e INconstient de valoarea lui si se cerea plecat de la dinamo cand el nici la dinamo nu a putut avea un impact prea mare. si-o fi zis ca daca a pierdut 7-8 derbiuri la rand cu oile atunci e jucator mare, nush, zic si eu…

 41. Eu nu inteleg nimic orice ar fii”pana la urma suntem acolo sus ca si puncte..ESTE “SUNTEM ASA DE JOS???.?mai ntreb si si eu .Ca vad ca majoritatea sunrteti ok sa steavanaua..Sa im seriosi Dinamo suntem noi…

   • Mai baaieti este clar caa nu putem gandiI8 UNII CA ca altii.Va ganditi asa de mult?.Majoritatea imi ce scuze nu aveti nimic pentru Dnamo..Ma gandesc la mai multi, TOTUSI DINAAMO EXIXTA…

 42. Eu cred ca jucatorul acontat deja de la Petrolul e Nepomuceno, pe el l-ar fi vrut Rednic si-n vara. Pe altul nu vad sa-l ia de acolo, in afara de asta chiar nu imi mai sare nimic in ochi. Nepomuceno e constant acolo de vreo 3 sezoane, deci el ar trebui sa fie.

  Altfel sunt de acord cu altii de pe aici care spun ca fara transferuri solide riscam sa ramanem cu buza umflata.

 43. iedi cascheta ,esti un ghencist spurcat,parte impreuna cu lignitul pandurilor fcsb 3 al cooperativei formata pentru ca imparatu luminii cel pentru care cresteti jucatori si luptati pana la sange cu contracandidatele fcsbeului condus de el .
  tu cascheta jr nu ai voie sa vorbesti urat de DINAMO ,CHIAR DACA-L URASTI DIN POSTURADE GHENCIST SPURKAT CE ESTI ,faci pe marele antrenor dar esti o simpls sluga a imparatului vostru urat mirositor a oaie , sper sa te linisteasca REDNIC INCA ODATA .
  FORTA DINAMO

  • ce vrei frate , d-asta e frumos fotbalul. ei ne contesta pe noi , noi pe ei si e normal. asa cum noi injuram steaua asa si ei ne injura pe noi , etc

  • @ sopraattutii niciodata cu tine ..tu-ai spus ca unii fotbalisti sunt superbi dar eu nu am mai auzit de ei .Esti simpatic cine a mai auzit de ala ?.Imi place ideatia ta , dar se pare ca s-a dus mai departe ideatia unui fotbalist care putea fii bun dar era gay..

 44. Cu toata elocinta dar se pare ca baiatul ala se futea in cur, iesea fum, ?spun care si cum , si nu este normal ..Dar daca cineva ar face asta nu este normal sa fii impotriva lui daca si tu ai ai fii asa esti om sopratutti ai libera alegere.

  • daca era gay macar sa fii fost fotbalist.dar nu sa fii gay si sa fii si prost ca fotbalist …asta este deprimant..

 45. iti spun dragul meu sopratutti ca s-a dus vorba ca esti spatas , STIU CA ESTI DE SPIRIT SI AI FEMEI , SUCCES dar ai tot dreptul , ” maai ales sa spui ca sa spart damigeana lui belagio”;…lol…MACAR DACA AS PUTEA BEA…

  • a fost o gluma care nu se mai sterge dragul meu soprattuti , stiu ca esti hetero dar daca te legi de bellagio aiurea poate avea repercusiuni , scuze tu esti un baiat minunat si esti mort dupa pasarica ..a fost o gluma nasoala , cum ai facut si tu frate s”sopraa”…

   • Ar fii inteles daca intervenea polonezul, alias seyccheles , dar sta in expectativa si s-a mai maturizat .Nu ar intra intr-0 contra cu Bellagio mai ales ca ne asumam ceva din ultimele intamplari in club suntempellllllllllllllllllllllllllllllllngime de unda..ORICUM SEYCHELES STIE ca eu iubesc acest club frumos si iubit de mine, si restul a fost caterinca sper ca a inteles , ca este destept…

    • oricum suntem proscrisi seycheless pana la urma toti murim , oricat de pompoase nume de nik ne punem .Eu Bellagio tu Seychelles cine nu ar vrea ??? care cunoaste?..

 46. Vorba lu Lefkaritis, Bellagio e my friend si orice ar zice e bine primit, na ca se oftica Seishel acum lol, ba poate ma supar si divulg cu ce vedete internationale am iesit la o bere neagra casuala, ce numai c12 lol, ba eu sunt modest din fire asa, nu ma laud decat cu calitatea de dinamovist, membru al grupului initial al ng si de fost fotbalist care a jucat pe post cu Gavrila lol
  A si cu cele peste 70 de sticle de vin pe care le am in bar, bine nu echivaleaza cu beciul lu Bellagio dar na sa il oftic pe Bellagio, ce ziceai Bella ca nu bei, ba ai innebunit, ai ajuns la 120 de kile cu freshuri de portocale lol

  • nu trebuie sa fi neaparat modest cat realist bai sopra .
   eu le zic asa cum sunt si cum imi vine mie pe moment – e internet pana la urma nu iti ia nimeni gatul daca nu esti modest .
   astai suntem – si tinem cu Dinamo si daca e sa ma iau de gat cu 90% din natiune pt asta – asa sa fie 🙂

 47. Meciurile cu Pandurii și Astra, probabil ultimele în care aveți posibilitatea să mai vedeți „Groapa”. Așa că, mergeți la stadion și luați-vă adio de la locul unde ați trăit și bucurii, nu doar dezamăgiri.

  • fara sentimentalisme, viitorul suna bine !
   un stadion modern va face lumea sa vina la stadion ; lumea asta va pune presiune pe adversari, pe actionari ;
   acum echipele care joaca in groapa se simt protejate, iar actionarii sunt departe de
   strigatele noastre.
   o sa merg la meciul cu astra .

 48. iedi sa-ti fut fata aia de blatist ordinar si pricinos.Nu avem nici o sansa fratior caini in play-of stana are 12 puncte asigurate cu cacanduri si viitorui omeniei . Toate jocurile sunt aproape facute ca stana sa castige din nou , cu aceleasi blaturi cu noua lor cooperativa , chiasna botosani , viitorul omenia pandurii si alte blesteme.Pana jiji nu o sa fie ascuns total dupa dosarul de la Iasi acest infractor inca lucreaza Deja nu mai este gheorghe a redevenit george…

 49. Superb meci, imi place atitudinea baietilor. Sper sa tina ritmul asta tot meciul.
  Nu inteleg de ce Rednic nu-l lasa capitan pe Anton si o tot incearca cu Matei, pe care nu-l recomanda nimic sa poarte banderola aia.

 50. Rotariu asta pur si simplu ma dispera.E capat de linie la absolut toate mingile.Matei la fel.Daca am avea 2-3 nu neaparat cu valoarea,dar cu vointa lui Anton …am prinde podiumul lejer.din 5 baloane,4 le da inapoi Filip.Al 5-lea il da la adversar…Goooolllll

 51. Matei bun pana la gol, inclusiv la faza golului preluare frumoasa, pacat ca in ultimele 5 min si-a “revenit”. de la ei ma sperie Radut de fiecare data cand ajunge mingea la el se poate produce o ocazie. la faza golului sa ii lasam pe specialisti sa debiteze ce vor ei, toti trebuie sa aiba ce manca pana la urma.

 52. Palic chiar e fotbalist. Cacatul asta m***t de comentator de la dolce a zis de minim 5 ori pana acum ca Dinamo a beneficiat de 4 mari greseli de arbitraj in ultimele meciuri. M**E presa ovina

 53. A, si Mircea Rednic se pisa pe iedi la orice ora, a castigat tactic meciul asta. Sa mai dam un gol si sa nu mai tratam cu superficialitate ocaziile ca sa putem sta linistiti. HAI DINAMO, baga bani parlitule, cu 2-3 achizitii bune in iarna o sa avem echipa buna.

 54. nu inteleg de ce o luat Palici galben. ca a fost sau nu a fost fault avea toate motivele sa isi piarda echilibrul. daca numar bine cred ca nu va juca cu Astra, nici el, nici Filip…

 55. incredibil! exista o echipa in liga intai care executa mai prost fazele fixe ca noi?
  ne batem joc de ele, nu avem nicio schema. e harababura totala la noi la fazele fixe.

 56. Bai frate ne-am batut joc de 4 lovituri libere de la 20m , nu e posibil asa ceva. Macar un sut pe poarta din alea 4 , dar noi le-am dat pe toate in zid. Sa exerseze in plm la antrenament.
  IN alta ordine de idei, ma pis pe Graddinarescu RAsad asta de comenteaza, stie toata lumea ca e spurcatu’ spurcatilor dar deja ne ia peste picior, ca avem noroc si castigam numai cu arbitraje.
  ASA CA imi doresc sa-i batem cu gol din offside+hent in min 94

 57. Radut e piesa. Cat de perfect ar fi in locul lui Luftei! Parlituleeee fa si tu un efort si adu-l in iarna!!!

 58. Favoritul lui Iulian, Roti la un nou meci de rahat, cred ca si eu deveneam fotbalist mai bun faca eram fortat cat a fost fortat lighioana asta. In plus, o spun fara rezerve, de la mijloc in sus , in afara de Anton avem nevoie de jucatori noi, e greu cu astia de acum. Inca ceva, Rednic ma face sa il injur cand il vad cum joaca cu Nedelcearu la inchidere, asta e preferata mutare a ricistilor habarnisti

 59. Matei nu face decat sa saboteze jocul lui Palic si Anton.
  Sa mi bag poola in masa de bou si in cine il baga pe teren.

 60. Rotariu a inceput sa faca faya defensiva tot mai bine. A recuperat mult la fizicul lui. Poate de asta nici nu ma da randament asa bun in atac. Isi da tot suflu in aparare :))).

 61. MIN 93 gol din offide hent – fault in atac si castigam 2-1. Sa fac spume la gura cacatii din presa :).

 62. Joci acasa cu Nede inchizator, tactica poolii, joci la ciupeala, bine nici multe variante nu sunt dar ce sa faci pe faza de atac cu Roti, Nede si Matei, cum poola mea sa speri sa domini pe cineva

  • nici eu nu-l inteleg…dar astazi aveam nevoie d eunul contondent acolo, unul care recupereaza, pt ca au un mijloc solid.

 63. AAALEEEE ALEEEEEE MIRCEA REDNIC ALEEEE ALEEEE, MUITZA iediiiiii, sa crape toata presa spurcata ca am castigat iar ajutati de arbitrii….BAGA BANI SARACULE, CU REDNIC MERGEM IN PLAY-OFF si maturam cu toti pe jos

 64. HAHAHAHAHAH MOARE GRADINESCU SA_l IA IN GURA PE PULJICI BAAA E OFTICAT CA REDNIC E CEL MAI NOROCOS ANTRENOR HAHAHA Muje spurcatilorrr muriti baaa

 65. Pulici nu e un jucator rau ca si rezerva. Dar cine da 400k pe el?La banii astia ii aduci pe Radut, Enache si Florentin Matei.

 66. inca o faza fixa prost executata (nu ca ar mai fi contat). parca sunt nemancati, nu pot da peste un nenorocit de zid.

  • tu cred ca ai o boala, incep sa-l cred pe cgx( si nu sunt mai niciodata de acord cu ce debiteaza),noi batem in 93 pe iedita si urcam pe 3 si pe tine te doare de lovitura aia libera

   • e vorba de fazele fixe in general…toate au fost prost batute, iar dupa o faza fixa de-a noastra era s aluam gol pe contraatac.
    nu stim sa le batem, iar in fotbalul de azi astea fac diferenta. doavada si cornerul din care am dat gol (unul batut de matei era o minge pierduta).

    • Cu siguranta. Nu am nici un dubiu. Daca era luftei in teren si batea cornerul era out lateral pentru cacandurii.

 67. Ne-a mai zis o data in incheiere rahatescu de pe dolce ca dinamo bate cu 2-1 “essombe din offside si pulici min 90” , acum du-te si plangi spurcatule hahaha
  CEl mai placut mod sa-i oftici pe spurcati, o seara perfecta .

  • mizeria aia, la 2-0 pt stoaia la Boro, a rostit o fraza celebra: Stitmati telespectatori, se vede Eindhoven-ul!!! L aEindhoven se juca finala uefa.

 68. Am ajuns echipa mica ba, se bucura astia de zici ca nu stiu ce poola mea am castigat, are bulan Puriul asta mare lol

 69. Ce inspiratie pe Rednic cu Puljic!

  Puljic a mai avut o bara la un corner cu Botosani si inca un meci cand a dat periculos la poarta tot dupa un corner.

  Bravo, ma bucura mult aceasta victorie. Astra nu cred ca bate la Pandurii, avem sanse mari sa intram in play-off la 2-3 puncte fata de primul loc, poate chiar la egalitate ca mai avem meciul direct.

  • Antrenorul Mircea Rednic a declarat la conferința de presă organizată la finalul meciului cu Pandurii Târgu Jiu, 2-1 pentru echipa din Ștefan cel Mare în etapa a XXII-a din Liga 1, că dinamoviștii nu au prea mult timp să se bucure după această victorie, peste trei zile fiind programat duelul cu Astra Giurgiu, din sferturile de finală ale Cupei României. „Am avut emoţii pentru că ştiam că Pandurii e o echipă bună, era în joc locul 3. A fost multă tensiune, agresivitate, dar nu s-a depăşit limita. Am avut şi noroc, trebuie să recunoaştem, pentru că ei au avut şi ocazii, şi o bară, dar ăsta e fotbalul: câteodată norocul ţine şi cu noi! Mă bucur că am reuşit să trecem pe locul 3 şi să ne realizăm în mare parte obiectivul, dar nu avem timp să ne bucurăm prea mult pentru că trebuie să pregătim meciul cu Astra. Ar fi extraordinar să ne calificăm şi în semifinalele Cupei. Nu am ambiţia să-l bat pe Şumudică, eu caut performanţă. Astra este o echipă foarte bună, el e un antrenor inspirat. Va fi un meci interesant. Avem nevoie însă şi de suporteri mai mult decât astăzi şi trebuie să fim pregătiţi şi pentru prelungiri, chiar și pentru lovituri de departajare. De joc nu pot fi mulţumit pentru că nu am echipa care să facă presing aşa cum aş dori eu. Suporterii trebuie să înţeleagă că eu am cerut răbdare până în iarnă, atunci când echipa va arăta altfel. Avem nevoie şi de un atacant, s-a văzut acest lucru, mai ales că “Bizonul” are două oferte. Una din Golf şi una din Europa. Să vedem ce se va întâmpla”, a precizat tehnicianul dinamovist.

   • Rednic puncteaza foarte bine. Isi doreste o echipa care sa faca pressing. Putea s-o zica mai de mlt. Asa sunt si eu de parere , astept doar sa vad daca ii poate face pe baietii astia sa faca pressing. Nu poti castiga titlul stand 6-70 min in propria jumatate. Vor venii meciuri in care adversarii vin la egal sau esti condus si nu mai merge jucaria…

    • 100% de acord.Nu stim decat pe contraatac,nu avem inca jucatori cu care sa presam adversarul.Sa fim sinceri,cu o linie de mijlocasi alcatuita din Nedelcearu,Matei,Rotariu crezi ca putem pune presiune pe vre-o echipa?Poate doar din liga 2.Neaparat,avem nevoie de 2 fundasi laterali,stinga/dreapta,2-3 Antoni la mijloc si inca un atacant.

 70. Rednic a spus la conferința de presă după meciul cu Pandurii că Gnohere are două oferte, una din Golf și una din Europa și depinde de Negoiță ce va decide.. E clar, rămânem din iarnă fără “Bizon”.

 71. In iarna cred ca se va decide si viitorul lui Rednic la Dinamo …el si-a indeplinit obiectivul cu brio fata de lotul avut…cu victoria de aseara Rednic a dat SAH la Portofelul lui neacoita ,acum responsabilitatea ptr lupta la campionat s-a mutat la conducere si patron ,pana acum Rednic a trebuit sa inghita si sa-i demonstreze boului de neacoi ca se poate bate chiar si la locul 1 daca ar avea cu cine…pauza de iarna va fi decisiva ptr viitorul apropiat .

  p.s

  de cand antrenorul cocalar s-a reintors impreuna cu nevasta palmier siguranta rezultatelor pozitive au reaparut subit…de la insolventa s-a trecut imediat la declaratii de transferuri de milioane etc … ptr cei care mai cred in mos craciun o sa vedeti un play-off ORIBIL ….daca oaia nu ar juca in nici-o cupa cum ar fi normal la ce-am vazut pana acum ar fi tragedie pe toate liniile iar fcsb-ul ar da inapoi cu minim 10 ani … play-oful va fi decisiv ptr familia de cocalari,jiji si alti kknari.

 72. Rezultatele sunt excelente, iar victoria cu Pandurii este imensa in conditiile in care ii vom avea adversari in play off.

  Trebuie sa recunoastem ca norocul tine cu noi si reusim sa marcam din faza incalcite si controversate sau sa dam super goluri (vezi golurile recente ale lui Rotariu si Anton ). Mai mult adversarii orice ar face nu prea reusesc sa o bage in poarta, fiind salvati ba de bara, ba de interventii incredibile ale lui Cerni sau jucatorii lor rateaza din situatii foarte bune.

  Seria de 6 meciuri fara infrangere din care 5 victorii ma face sa visez din nou, dar ma abtin pentru moment..pentru ca trebuie sa fiu realist. Nu vrea sa fiu gica contra, dar nici sa ma imbat cu apa rece. Jocul nu convinge si daca vom continua in acest mod nu vad sa ajungem sa facem performanta.
  Rednic a facut mai mult decat se putea ca acest lot. Si chiar el este constient de acest fapt, deoarece solicita intarirea echipei cu jucatori de alta calitate.

  Dar sa traim momentul si sa fim increzatori ca dupa calificarea in play off vom reusi sa batem si Astra in cupa si de ce nu pe CFR ca sa avem niste sarbatori cu adevarat fericite!

  • golul lui Puljici de aseara nu a fost noroc ci o scapare crasa a apararii gorjenilor ,intradevar in alte faze am avut noroc dar golul chiar daca a fost marcat in minut 93 nu a intrat de-am boulea in poarta ci dupa o demarcare si o lovitura cu capul de atacant a lui Puljici …deci ptr mine a fost o victorie meritata ,in a doua repriza am fost peste ei tactic …din pacate unii jucatori sunt doar la numar iar din aceasta cauza meciurile devin mai grele …haideti sa ne gandim cum ar fi ca in locul lui Matei si altii sa avem unul cu un randament constant bun ,care sa paseze/centreze/marcheze cu un procent de reusita de peste 60 % cum ar fi normal ptr un jucator de pe acel post .

   eu ca suporter mi-am facut datoria cu brio in acest sezon ,deci pot sa-i cer lui neacoita sa si-o faca si el in calitate de patron … la orice club ai fi patron primul pas spre normalitate trebuie sa-l faca patronul apoi suporterii…sau mai bine zis numai vreau ca eu suporterul sa fiul mereu primul care sa faca primul pas …deocamdata la noi patronul se face ca ploua , doar se vaita si asteapta un araboi sa-l linisteasca…intradevar numarul mic de spectatori este cu mult mai mic decat as fi crezut chiar si eu ca va fi ..chiar de ce atat de putini suporteri la meciurile de acasa,cand tousi cu noroc fara noroc rezultate sunt ???

 73. Dar de golul inscris de pandurii,in timp ce unul de al nostru se tavalea de durere pe jos in urma unui faul nesanctionat al pandurilor, cand “faultangiul” a continuat actiunea si a dat pasa de gol, nu zice nimeni nimic? Cand a fost invers, s-au isterizat toti wcsb-istii, acuma nu sufla nimeni nici un cuvintel. Halal impartialitate in presa.

  • ala n-a fost fault. a fost neputinta din partea unui pigmeu care a preferat sa simuleze penibil in loc sa il urmareasca pe Radut si sa-l incurce. cand eram mai tanar am luat un vole in barba si tot am fost in stare sa continui alergarea; cu pisde nu faci nimic. este 100% vina lui Fai la golul oaspetilor si sper sa fi vazut si Rednic lucrul asta.

 74. Reiau ce am scris pe 9 decembrie(in acelasi articol ca cel de astazi)
  Si ieri, la cateva minute dupa victoria asupra Pandurilor, site-ul a cazut. Este prea mult sa fie o intamplare, e clar “o mana criminala”, adica terorism media, a cuiva care se oftica la fiecare rezultat bun a lui Dinamo. Nu se poate face nimic in privinta asta? Sa ne mutam pe facebook, sau in alta parte, unde sa nu poate face magarii vreun wcsbehehe-ist?

  alf_red_dog_forever :
  9 decembrie 2015 at 16:00
  Mare ciudatenie este pentru mine faptul ca, dupa fiecare rezultat care ne bucura pe noi, suporterii dinamovisti, acest site cade pentru cateva zile. Ceea ce ma face sa cred ca, este mana “criminala” a vreunui antidinamovist care nu vrea sa stie ca ne bucuram. Si dupa victoria asupra behaitoarelor a fost la fel, si mai inainte la fel. Cineva da un telefon “behehehehe, ia vedeti voi, ba platitilor (nu cu cacareze de oaie, desigur), dati-le la cap la aia , ca se bucura.
  Vad ca, devine o regula asta. Acelasi lucru l-am scris si dupa victoria asupra beheheaitoarelor.

  • Cred ca este mai degraba o problema de server. Atunci cand joaca Dinamo, site-ul are trafic mai mare, se scriu mai multe comentarii iar serverul actual nu face fata. Ca atunci cand ai un computer mai slab si deschizi mai multe aplicatii in acelasi timp, incepe sa se miste greu sau sa se blocheze.

   Teoretic exista si varianta unui atac care sa puna serverul in genunchi dar baietii de la site nu zic nimic, eu as dona ceva prin Paypal daca au nevoie de fonduri pentru un hosting mai bun.

  • Si eu ce plm o sa fac ca nu am FB si nici nu am de gand sa-mi fac cont inca vreo 10 ani ?
   Mie imi place DM in formatul asta, din pacate vad ca a reaparut si problema cu comentariile, ultimul comment fiind unul mai vechi

 75. Un meci palpitant, multe ocazii, si o evolutie buna a lui DINAMO, unul din cele mai bune ale sezonului.

  Cerniauskas 9
  Fai 7,5
  Marc 7
  Mevlja 7
  Filip 8
  Nedelcearu 8
  Anton 9
  Palic 10
  Matei 6
  Rotariu 6,5
  Essombe 8

  Cerniasukas a jucat exceptional, multe interventii excelente si daca arbitrajul era corect nu primea gol ieri. Defensiva a mers dar a avut momente de slabiciune, parca prea usor creau oaspetii pericol la fiecare accelerare in zona fundasilor centrali.
  Nedelcearu a facut un meci bun, unul chiar foarte bun, cel mai bun recuperator al nostru, prezenta, chiar si ofensiva prin 2 suturi bune. Primul meci in care a jucat bine la mojloc.
  Anton si Palic extraordinari, au jucat exemplar.
  Matei a jucat cu vana, cu pofta, a incercat multe lucruri, e adevarat ca e prea lent uneori si strica unele faze dar ieri sa vazut ca a vrut sa joace drept dovada a jucat mai bn decat cu Voluntari spre exemplu.
  Rotariu binisor dar dispare prea mult din joc, a avut ocazii dar trb sa fie mai vizibil, sa coboare sa ia mingi si sa construiasca el insusi nu sa astepte pomana in careu.
  Essombe a facut ce trb sa faca si a facut-o bine de tot.

  Jocul nostru a fost chiar bun, un argument e faptul ca nu am facut schimbari pana spre minutul 75-80 pt ca nu prea aveam ce schimba, cu totii au incercat, niciunul nu a jucat atat de rau incat sa-l scoti si pe toti ia dus benzina mai mult de o ora.
  Dupa aceasta victorie nu mai putem pierde play-offul, chiar daca nu e matematic asigurat, nu il vom pierde.

  Din pacate nici oile nu-l vor prinde se ocupa arbitrii de craiova sa nu ii ajunga + omeniile cu echipele care urmeaza. Norocul nostru e ca e nebunu ala de Sumudica la Astra altfel oaia lua tot de la Astra si iar vedeam 3 ani de locul 6. Daca Astra nu vinde decat un jucator, Budescu si rezista asa pana la vara poate lua titlul, vinde tot (rateaza europa si lovelele de acolo) si o indeparteaza pe oaie de succes apropiind-o de insolventa.

  Sa vina in iarna aia 6-7 liberi de contract de nivel mediu sa avem prim 11 si rezerve decente si de acolo se ocupa Rednic.

  Urmeaza 2 meciuri de foc, sa vedem daca speram la ambele cupe si spargem inca un record negativ, cel cu Astra, sau trb sa asteptam intariri sa ne luptam cu ei. Apoi un meci la Cluj. O calificare si un egal in deplasare ar fi bune, orice rezultat /joc/atitudine pozitiva e un +.

  La golul lui Pulici am urlat de bucurie ca in vremurile bune cand nu pleca nimeno din groapa fara o caruta de goluri. E o diferenta mare de ambient si pronosticuri intre Rednic si Stoican, oricat de asemanatoare ar fi cifrele cu Rednic cu totii putem spera la trofee fara sa parem niste visatori.

 76. Sunt câteva specimene pe site-ul ăsta care în mod sigur se trag din naumi, decebali și restul slugilor fecesebiste, ba pe alocuri chiar îi depășesc. Bă sclavilor echipa e pe locul 3, stadionul e gol și voi continuați să vă plângeți ca pizdele de orice. Cu ce sunteți voi diferiți față de mărlanii aia de la tv? Nu meritați bă nimic. Respect celor care sunt alături de Dinamo. I-am văzut pe jucători cântând alături de o mână de oameni cu așa bucurie cum virtualii n-or să trăiască vreodată. Huă, FECEDEBIȘTILOR!!!

 77. Ricky van Haaren, declaratii pentru site-ul rijnmond.nl:
  ”Nu am niciun regret. Am jucat la un club mare […] Preşedintele care m-a adus a fost demis după o lună şi antrenorul (Mircea Rednic) a vrut să se bazeze pe propria echipă. Mi-a spus că nu el a decis să mă aducă. Am rămas conştient de şansa mea, dar nu am plecat. Am ajuns la zece meciuri sub conducerea sa (a lui Mircea Rednic).
  Antrenorul are totul sub control şi vrea să scape de o mare parte a echipei. Am înţeles de la club că în iarnă se doreşte să se aducă 10-15 jucători noi.
  Desigur, am auzit şi eu poveşte că nu întotdeauna salariile sunt plătite în România, dar financiar a fost bine. De obicei, era o lună restantă, dar m-au adus la zi. M-au plătit chiar şi pe decembrie”.

 78. Intrebarea emisiunii sinteza zilei de astazi?
  In conditiile in care suntem pe locul 3, echipa este in drumul spre atingerea obiectivelor. Care credeti ca sunt cauzele absenteismului masiv de la stadion?

 79. Lipsa fotbalului simplu. Nu avem fotbal, totul e un circ ieftin si o saracie crunta. Viata e tot mai nasoala in Romania, oamenii nu mai au nici o satisfactie in fotbal. Circ ieftin, cocalari, pitipoance lumea e scarbita!

 80. Chiar daca inca nu suntem puternici, prin venirea lui Rednic se formeaza o echipa de temut. Daca Negoita la iarna ii da o mana de ajutor prin aducerea unor fotbalisti buni avem toate sansele sa castigam cel putin un trofeu.

 81. iedi cascheta ,de ce nu faci circu asta atunci cand joci cu fecesebe ,vred ca REDNICte-a linistit pentru o perioada facandu-tesa ai cosmauri cand aizi de DINAMO,IAR SUPORTERII DE LA TRIBUNA II TI-AU TRANSMISCE-TI DORESCPE FINAL DE .AN.
  MIRCEA trebuie sabatem astra ,stim ca puteti .
  FORTA DINAMO

 82. Cei de la gsp sunt niște javre scriind ca Rednic nu îl folosește pe Voinovic fiindcă Aliosa nu isi toarnă colegii!Ieri,idiotul de Mironica a scris ca Dinamo Astra si viitorul sunt cele mai avantajate echipe!s-a pornit un adevărat jihad împotriva lui Dinamo

  • De asta trebuie sa fim uniti in jurul lui Rednic, sa credem in el, in potentialul lui de antrenor/manager. Rednic l-a adus pe Aliosa si l-a facut capitan in ciuda tuturor criticilor, l-a scos din primul 11 dupa ce de la el s-a dus naibii meciul de acasa cu CFR, l-a retitularizat, iar a facut meciuri mai putin bune. Acum a aparut ca s-a luat de antrenor in vestiar, asta e cea mai mare greseala pentru orice jucator, indiferent de nume. Si Messi s-a contrat cu Luis Enrique dar uite ce rezultate au acum. Aliosa nu e Messi, a facut o mare greseala fata de cel care i-a oferit atata incredere la 29-30 ani. La cum il stim pe Rednic nu-l va ierta, chit ca a fost adus de el la Dinamo. Si poate e mai bine asa, astfel impune ordine si disciplina, cine vrea sa fie fotbalist sa munceasca pe teren, sa arate pe teren ca e tare de tot. Uite la Nedelcearu, tace si munceste, prinde meciuri si ca stoper si ca inchizator, aduna experienta care e cea mai importanta pt el la varsta asta, castiga incredere in fortele proprii, creste vizibil. Nu am vazut meciul live cu Pandurii, nu l-am prins nici in reluare, dar am inteles ca Nede a jucat bine la mijloc, primul meci bun ca mijlocas (desi i-am zis lui Mircea sa nu mai insiste cu el acolo ca e mare greseala, se pare ca e mai incapatanat si decat mine si vrea sa-i arate lui Aliosa ca se poate si fara el).

   Daca e adevarat ca vom aduce inca 10-15 jucatori in iarna atunci e o veste FOARTE BUNA. Asa cum a zis majoritatea aici pe DM avem in jur de 7 jucatori buni in lot cu care putem construi viitoarea campioana dar ne mai trebuie minim inca atatia jucatori buni ca sa avem sanse bune la campionat, la Cupa Ligii si speram, daca ne calificam sapt asta, si la Cupa Romaniei. Ca sa mai nimeresti inca 7 jucatori buni iti trebuie minim 10-15 transferuri…7+7 = 14 buni dar ce ne facem ca avem nevoie si de dubluri la nivelul titularilor, Filip va fi suspendat la fiecare galben, Anton incaseaza si el destule, trebuie jucatori de nivelul lor pt ca nu poti juca in playoff cu wcsb, Astra, Pandurii, Viitorul cu jucatori care nu sunt de nivelul titularilor. wcsb are Alcenat/Rapa/Papp si dincolo Guilerme/Tosca si mai vrea Enache si Morais. Are 4 mijlocasi centrali capabili sa faca faza de aparare (Breveeld, Filip, Muniru, Tahar) si mai vrea sa aduca Bourceanu, Pintilii, etc.
   Vin accidentari, vin suspendari, se joaca TOTUL in playoff apoi vin tururile din preliminariile UCL si echipa trebuie formata/pregatita, nu poti lua 10-15 jucatori in iulie cand sunt meciurile respective. Asa ca baga mare Negoita si asculta-l pe Rednic ca nu o sa ne para rau si daca nu va fi sa fie anul asta titlul, tot trebuie sa faci echipa tare ca sa treci de tururile preliminare de Europa League ca si acolo sunt bani multi acum, bani cu care clubul se poate dezvolta, bani pe care ceilalti din Liga 1 nu-i vor avea si vor fi nevoiti sa vanda jucatori si ghici cine sa va putea bate pt ei ? Pe langa banii din EL mai sunt si punctele pt coeficientul european al clubului, orice meci eurpean trebuie tratat cu maxima seriozitate, orice punct acolo trebuie tratat la fel de serios ca orice derby, cand construiesti echipa trebuie sa ai in vedere mereu ca o faci pentru coeficientul european care iti aduce implicit BANI si adversari teoretic mai usori in viitor deci teoretic alti bani, faima, suporteri multumiti = Business-ul la care visezi.
   Negoita, fa un plan pe 4-5 ani, nu claca dupa 6 luni – 1 an, investeste constant, alege oamenii potriviti si tine-i cat mai mult, nu vinde niciodata jucatori ca Anton pentru ca nu vei gasi la orice colt de strada astfel de valori pe care sa le aduci batanad din palme in Liga1. Semneaza-l pe REDNIC pe minim 3 ani, prelungeste toate contractele jucatorilor care sunt de baza, tot pe 5 ani, ofera-le procente la propriul transfer, ofera procent de crestere salariala, 10-20% pe an nu e mult astfel incat in anii 4 si 5 sa aiba salarii mai mari, sa fie tentati sa semneze azi (ma gandesc la Anton care mai e 18 luni al nostru, poate si mai putin daca il vei vinde).

 83. Au mai ramas 2 meciuri fff grele pe 2015, primul e cu Astra in Cupa deci ne vom ocupa de el. Astra a batut wcsb de 2 ori si pe Viitorul tot de 2 ori, a scos West Ham si tot cam aceiasi jucatori au eliminat Lyon. In meciul direct au aratat ca au valoare individuala si de echipa, ne-au aratat si noua care ne sunt limitele, a fost un meci destul de dezechilibrat. Nu cred ca am ajuns sa recuperam diferenta de valoare ca echipa dar astfel de meciuri ne spun unde suntem si ce mai avem nevoie.
  Mijlocul Astrei e foarte bun.
  Ne putem califica si cu un egal, prelungiri si lovituri de departajare.

 84. La ce jucator facea referire Stoichita ca va pleca la Dinamo si ca nu s-a vorbit de el?
  De Ropotan nu s-a vorbit pana acum, sper sa fie vorba de el, vom avea mijloc central beton cu el si cu Anton. Amandoi buni, agresivi, muncitori, Ropotan jucat mai retras, mai defensiv, Anton sa fie suport si pentru atac, are sut foarte bun, pase excelent, sa fie deep-lying playmaker, un fel de Xavi 😀

 85. redmania, daca rednic il trateaza asa pe vojnovic, te intreb cum ar trebui sa trateze pe 80-90% din lot care nu munceste cat a muncit baiatul asta pt dinamo. pe matei de exemplu de ce nu il trateaza la fel? pe rotimic de ce nu il trateaza la fel? astia 2 si gavrila pot sa aiba zeci de meciuri nereusite, ca nu au parte de tratamentul de care are parte vojnovic. asta pare una din putinele, daca nu singura greseala a lui rednic, si daca presa vuieste de treaba asta si ar fi “simtita” (glumesc, cum sa fie?) atunci ar trebui sa intrebe “dar cu matei si rotimic, nea mircea? pe astia de ce nu ii tratezi asa?”. vojnovic a dovedit caracter si o capacitate de efort peste ce au alti jucatori cu fizicul lui. probabil ai remarcat ca vojnovic nu e asa musculos si nu e asa fortos pe cat l-ar indica barba. e un jucator mediu ca forta fizica, insa e f implicat, serios, cu atitudine.
  rednic nici nu prea are din ce alege. sa fii fortat sa alegi intre nedelcearu si vojnovic la mijloc, e grav in sine, dar aici problema e mai sus, nu la antrenor.
  in rest da, ar fi frumos sa se aduca un ropotan, ce are daca are 29-30 de ani? inca 2 ani merge lejer si stim ca aducem un juc bun, la fel de implicat ca anton sau ca vojnovic. de astfel de oameni avem nevoie. agresivitate, forta si seriozitate.
  noi in aparare stam bine. faptul ca pandurii si-au creat sase (6!) ocazii mari de gol nu e vina apararii ci a lui matei, rotimic si partial a lui palic. astia is baietii pt care trebuie gasiti inlocuitori in iarna. pt gk, aparare si anton ar trebui dubluri, ca astia is ficsi in echipa.

  • E muncitor Aliosa dar nu da randament. Desi a jucat muuult si in spatele varfului nu are cifre ofensive grozave. Iar in fata apararii a facut destule greseli (pase gresite, actiuni aiurea), citeste doar ce au scris userii DM despre el. Mie personal imi place cu tot cu greselile lui, nu-i pot reprosa mai nimic tocmai datorita atitudinii lui din teren. Insa seful echipei e Rednic si daca il contreaza inseamna ca are o problema si pentru asta exista o singura varianta.
   De ceilalti amintiti, au fost pe rand rotiti, dar altii nu avem. Rotariu parca munceste intre ei, urmareste-l in timpul meciului si o sa vezi. Nu e ca ceilalti. Dar mai cred ca Roti nu e jucat unde trebuie in momentul asta.
   Si pana la urma cum il trateaza Rednic pe Vojnovic?!
   Il aduce la echipa si il face capitan ?
   Il tine titular desi i-a mancat meciul cu CFR tot pt ca s-a complicat langa careul nostru.
   Il baga in linia de 3 titular desi nu da pase de gol, goluri, si e modest ca jucator.
   Bai, cand stii ca antrenorul iti ofera totul si ai suportul lui stai dracu in banca ta ca nu esti Messi sa ai totul la picioare.
   Rednic l-a bagat si acum 10 minute cu Pandurii si sunt convins ca il va mai juca in meciurile viitoare si daca va avea atitudinea corespunzatoare va mai primi sanse. Daca va face pe nebunul atunci se va duce dupa Feussi, altul care nu a inteles nimic, nu juca nimic in teren, numai pretentii.
   Care a fost atitudinea lui Aliosa cand Grahovac l-a imbrancit pe Rotariu pe stadionul nostru? Asa putze am ajuns sa fim calcati pe cap la noi acasa de nimeni pe lume?

 86. CM avea 3-4 clase peste FM, la orice ora din zi si noapte! cel mai tare a fost 99/00, practic acolo retrogradai cu ManUnited daca erai slab, plus ca erau Liverpool, Leeds sau Arsenal care dadau class. Apoi s-a cam fasait, ajungeai cu Blackburn in finala sampion lig cu versiunile urmatoare si uite asa s-au inmultit specialistii pe DM :)))

  Despre Aliosa, imi place ca implicare, insa rezultatele sale au fost modeste in ultimele meciuri. E si vina lui Rednic care il joaca in fata si pe Palici in spate, ceea ce nu mi se pare prea destept dpdv ofensiv. Pe de alta parte la mijloc se expune f tare.

  in vremea babosa, aveam multi gigei cu pile la actionari si care isi permiteau multe, gen Lobont, Niculescu, Cristea etc. Asteptam atunci un antrenor care sa-i puna cu botul pe labe, asta vreau si acum: antrenorul e seful echipei, indiferent cine e in echipa. Fara lazarei, barboieni care vezi doamne fac ei echipa si pun ei antrenorul.

  • eu am descoperit CM 01/02 si l-am jucat pana mi-au sarit ochii. am continuat cu CM 02/03 pana pe la 05/06, apoi din 2007 cred am trecut pe FM. si il prefer si in ziua de azi pentru ca se vede ca a evoluat si pentru ca are liga 1 si pot sa joc cu Dinamo sa umilesc spurkaciunile pe unde le prind. 🙂

   am ajuns (nu mai stiu pe care varianta) sa castig mai multe Cupe ale campionilor decat real madrid.

   • incearca pe cm 01/02 sa scoti update-urile de octombrie 2014 si ai sa vezi messi cu 20 la toate, si aproape toti jucatorii cu minim 17-18 la toate. asta in comparatie cu database-ul original de cm01/02 pe care abia crespo sau vieri ajungeau asa buni. pe database-ul vechi aveai o mana de juc buni, pe oct 2014 sunt de 10 ori atatia. in fine, poate e realist, si in realitatea din 2015 jucatorii sunt mai buni, mai cizelati, mai cumpatati in a pasa, nu mai fac greseli doar de dragul unui un doi spectaculos (aici e marea buba, din pacate, cu fotbalul actual), si pressingul de azi e peste cel din 2001. cine stie…

     • Da, senzatie!
      Dar incearca altceva: vreo 4-5 atribute nu se schimba cand jucatorii se regenereaza. De exemplu se retrage Batistuta care scade pana se retrage la multe atribute, in special cele fizice…dar sunt cateva, nu le mai retin, vreo 4-5 care raman neschimbate. Eh, in joc o sa apara noul Batistuta care are acele 4-5 atribute IDENTICE cu Batistuta cel retras doar ca va fi mai slabut la fizic si alte atribute care in 2-3 ani vor ajunge foarte sus, acolo unde era Batistuta in varful lui de valoare (sau poate nici nu a mai apucat varful, nu stiu ce varsta avea la startul jocului). In locul fiecarui jucator se creaza alt jucator cu aceeasi pozitie (GK, MC, FLC, etc), acelasi picior preferat, practic identic cu jucatorul retras dar evident ca noul Raul la 16-17 ani nu are atributele fizice ca vechiul Raul la 27-28 ani. Doar numele difera la acesti jucatori generati de joc fata de cei retrasi.
      De genul lui Tsigalko, ieftini si senzatie : Hugo Pinheiro, Taribo West, Kerr – MC – senzatie, Kallstrom, Michael Twiss, altii nu imi amintesc 🙂
      Imi placeau Kevin Hofland (de nivelul lui Walter Samuel), Wilfried Bouma, Raul, inegalabilul P. Vieira, etc
      PS Bug in joc : nu mai tin minte la care din jocuri, cred ca la 97/98 am descoperit ca echipa e mult mai buna daca joc fara portar. Unul din fundasi lua nota 10 mereu, nu stiu daca pe forumuri s-a discutat despre asta, daca au mai descoperit si altii bugul asta, eu am jucat asa un meci portarul fiind eliminat, am dat de nervi sa mearga meciul mai departe fara sa fac schimbare si am intors meciul de la 0-2 sau 0-3, ceva de genul :))

 87. Mircea Rednic, conferinta de presa: ” Ar fi bine ca stadionul sa fie demolat, sa se faca unul nou. Cea mai frumoasa amintire, meciurile din cupele europene, campionatul castigat cu Dinamo, cu spartanii. Am avut multe amintiri placute. Gasim unde sa jucam, mai intai sa inceapa lucrarile de demolare”
  Despre Astra: ” Au echipa buna, omogena, nu doar Alibec si Budescu, isi merita locul in clasament. Insa acum este un meci de cupa. Suntem concentrati pe jocul echipei”
  Despre titlu: ” Trebuie sa fim realisti, o echipa nu se formeaza in 6 luni. 90% din lot e format, sunt jucatori care isi termina contractul in 6 luni, Matei si Fai, nu am gasit inca acord sa isi prelungeasca. Cu Matei am convenit sa plece in iarna.”
  Despre transferuri:” Nu ma gandesc la Lazar, ma gandesc la alti jucatori, romani si straini. Nu vin multi jucatori, maxim 4-5. Echipa este deja cam formata, nu vor fi multe schimbari, maxim 2″
  Despre Vojnovic:” Nu suntem certati, e posibil sa fie titular maine. Am nevoie de el si cred ca va ramane”

 88. Se pare ca meciul de maine o sa fie ultimul pe acest stadion, din martie incep lucrarile la noul stadion. Niciun motiv sa nu mearga lumea la meci.

  ____________________________________________________________________________

  Istoria bătrânului stadion din Ştefan cel Mare se apropie de final. A fost CASA NOASTRA, a fost locul unde am simțit fericirea si dezamăgirea la cele mai înalte cote!
  Mâine, marţi, 15 decembrie, de la ora 20:30, va găzdui, probabil, ultimul meci cu DINAMO gazdă… Haideți la meci ca să îl cinstim în felul nostru, aşa cum se cuvine! Noi zicem că merită! Intrarea este liberă.

 89. Să sperăm că este adevărată chestic cu demolarea actualului stadion.
  Cabina de comentatori trebuie insă trimisă la Nicu Badea, să o pună pe ”Comfuterland”.
  Vasilică Turcu trebuie să primească acoperișul, care oricum o să se prăbușească la ninsoarea de miercuri seară.
  În fine Borcică să primească un fotoliu de la oficială să se simtă băiatul confortabil la ”facultate”.

  • stie cineva daca maine seara cu Astra pot intra cu abonamentul ,ori trebuie sa-mi iau bilet ptr ca o sa ajung la limita si ma gandesc ca o sa fie ceva lume la casele de bilete..apropo intrarea este LIBERA !!!

   • Abonamentele emise de FC Dinamo București pentru sezonul competițional 2015-2016, valabile la toate partidele pe teren propriu în Liga I, Cupa României și Cupa Ligii, organizate de clubul din Ștefan cel Mare pe stadionul DINAMO și pe ARENA NAȚIONALĂ, au fost puse în vânzare începând de luni, 22 iunie 2015, prin platforma oficială de ticketing bilete.fcdinamo.ro.

    Din ce scrie pe site-ul clubului, e valabil si la meciurile de cupa/cupa ligii.

    • se intra cu tickete valorice 0 deci teoretic si cei cu abonamente ar fi nevoiti sa le ia cred ca la asta s-a referit , daca trebuie neaprat sa le ia sau sa se duca doar cu abonamentul direct .

     • da georgele la biletele alea ma refeream,dar numai conteaza ptr ca o sa am drum pe Stefan cel Mare si o sa iau bilete si gata,numai pierd timpul inainte de meci ..maine seara sper sa fim macar 7-8 k de suporteri …citeam astazi ca Fai intra in ultimele 6 luni de contract si ma intrebam ce draku asteapta neacoita ,il lasa sa plece ptr ca-l aduce pe Marcelo in locul piticului?

     • ne facem de cacat sincer daca sunt 6-7-8 mii cu biletele 0 . da-o in plm , suntem pe locul 3 si jucam cu locul 1 , e si ultimul meci pe anul asta , deci trb sa fim 11-12 mii minim…

 90. Trebuie să aducem un atacant în iarnă. «Bizonul» are putea pleca, pentru că are cîteva oferte, dintre care și una din Golf”, a declarat “Puriul”.

  Dinamo a primit o ofertă de 600.000 de euro pentru francez, dar clubul cere 1 milion de euro.

  No Comment !!!

  • Nu e rau un milion , numa` sa-l investesti. Ca daca-l bagi in buzunar te bag in pisda ma-tii. Moussa ala e super , daca vine. E pariul meu. Si pe ropotan l-as aduce.

   • nu-ti imaginezi ce inseamna 1 milion? pai ar trb sa-i faca contract lui Rednic pe 2-3 ani cu banii aia. ar fi 1 milion scos dintr-un jucator refuzat de retrogradata petrolul care a venit cu 15 kg in plus , un expirat de prin belgia. nu face niciodata 1 milion , undeva la 50-100 mii de euro , doar ca uite ca in arabia suntem “cautati”. e exclusiv meritul lui Rednic. genul asta de jucatori sunt cu duzinele prin ligile inferioare din franta , anglia mai ales.

 91. Haideti sa ne vedem noi cu milionul ala de euro pe masa, chiar si cu 600 de mii si abia apoi sa ne facem planuri de Hora sau Hamza. Sunt multe fitile pe care le arunca Rednic si pt presa, dar mai ales pt jucatorii pe care ii doreste de pe la echipele din liga 1. Vrea sa dea impresia ca si de la Dinamo se pleaca pe bani multi, la bani multi. Elocventa e declaratia cu Radut, cum ca-l vrea si ca daca nu se poate la Dinamo poate in alta parte, cu alte cuvinte ‘bai, Radut, pune presiune pe club sa te lase, ca uite ce viitor ai cu mine’. Va spun ca ajunge la sufletul unui jucator o astfel de promisiune, e practic un cec in alb pt Radut, odata ca va juca titular la Dinamo si apoi ca in perspectiva in care Rednic (care-a mai antrenat prin vestul Europei spre deosebire de altii) il poate da la export prin vest. Nu e rau din partea Puriului, numai sa-i iasa si sa vina Radut (si nu numai) la noi.

  Apropo de Pandurii, dar si ASA, vedeti ca sa strange latul in jurul echipelor de primarie/fonduri publice, pana mai anul trecut alde Chiajna, Botosani, Gaz Metan, Timisoara, ASA, dar si altele dadeau mari arogante pe bani publici. Azi mai toate echipele de play-off sunt sustinute din bani privati, sigur 2 exceptii ASA si Pandurii, dar care sunt in cadere libera, muresenii mai pe fata, Pandurii le vor urma cu siguranta. Sa fiti siguri ca smecheria cu banii publici nu mai tine mult, nu se mai risca nimeni sa semneze pe bani aruncati pe fereastra. Uitati-va si la Petrolul.

  • sincer m-am atasat de el si de vojno asa cum atasat de elhamed. anton urmeaza , daca o tine tot asa .

 92. Pe alta tema sa fim multumiti, dupa etapa asta de pomina ajungem pe 2 la egalitate cu viitorul care mai mult ca sigur pierde cu oaia. Deja au si inceput cu omeniile, F. Tanase cel mai in forma de la ei se da accidentat. E probabil clauza de transfer. Nu m-ar mira sa-l vad din vara la oaia, daca nu chiar de acum.

  Hagi va pleca la turci, el in Romania n-are ce sa faca, mai sus de-un loc 3-4 in campionatul asta de carton n-are la ce spera. In schimb la turci mai face niste bani, ca-i salariu sau incasari pe vanzari de jucatori (greu de crezut ca nu-si va lua cu el un grup de 3-4 de la Viitorul) nu mai conteaza. Astfel ca e de asteptat ca in vara sa scoata pe taraba niste oferte. Proiectul Viitorul il va pune probabil pe stand-by pana il dau turcii afara – cel mai probabil in 6-8 luni. Astfel ca e un calcul simplu “fac bani, plasez jucatori in liga turca, fac bani, si da… fac bani. Si mai am timp sa si revin si sa “salvez” Viitorul de la o retrogradare iminenta”. Asta e Hagi.

  • tu vrei dar mai trebuie sa vrea si ei…nu ma uit la spurcaciunile alea de echipe ,dar cum am mai spus in meciul cu oile aproape toate echipele fac cel mai prost meci al lor din acel tur/retur sau ce o fi …dar poate se termina egal ,oricum oile numai pierd play off-ul.

 93. Ar fi pacat daca pleaca Bizonescu dar un bulion sunt bani buni. Oricum Rednic ramane number 1!

 94. m-am uitat si eu de curiozitate 5 minute si cred ca egaleaza viitura … x final si toata lumea este fericita !!! …moie presi infecte.

 95. reje ,de ce nu te bati de pamant cand joci cu echipa MAMA CLONA ,a carui jijinio va arunca 200-300 mii de kk casa traiti iar voi stati CAPRA PERMANENT LAMECIURILE DIRECTE .
  Burleanu in afara ca esti fan declarat fecesebe , nu pedepsesti nicicum statu in POZ capra,multa mumu tie si fecesebistilor de pe mapamond .
  RUSINE fecesebe 1, fecesebe 2,fecesebe 3,fecesebe 4 ,fecesebe 5 si pe cei care le tin in spate .

  FORTA DINAMO

  • du-te ba frate ca esti obsedant. acum chiar nu s-au pus capra . au avut ocazii singur cu portarul aparate incredibil , bara , penalty ..

 96. Lasand dinamovismul si ura la o parte trebuie sa recunosc ca echipe lui hagi joaca fotbal. A dominat dupa primele 10 min tot restul meciului. steaua are o aparare foarte buna dar chiar si asa viitura si-a creat 5-6 ocazii + vreo 2 penalty-uri. ambele echipe merita sa fie in play off.

  • Ba nu merita nici una sa fie in play off. Cele doua echipe sunt doua scarbe ale fobalului romanesc acceptate de marea majoritate a microbistilor. Se ajuta pe fata la nevoie. Vorba lui Taka, când vor juca pe bune, cum de altfel joaca toate echipele împotriva lui Dinamo, atunci vor merita in play off. Cum draq se face ca marea majoritate a antrenorilor dinamovisti de dau cu terenul in cap. Cel mai bun exemplu este Niculescu. Pai daca era antrenor stelist nu miscau un deget, de dădeau un gol din noroc isi dădeau autogol doar sa meargă jegul de ros albastru mai departe.

   • eu vorbesc pe fapte nu pe auzite sau barfe. eu n-am vazut pe nimeni sa atace asa frumos cum o face viitorul iar la steaua am punctat faptul ca se apara foarte bine si dispune de un varela aproape de netrecut ( atunci cand nu e Gnohere prin preajma ). pai cine sa mearga in play off , craiova care ia bataie de la voluntari? cfr care face 2-2 cu voluntari? nu sunt echipe mai bune din pacate…

 97. Omenie.
  La gol portarul Viitorului mai avea un pic si se urca în tribună.
  E vorba de cât de pregătiți psihic și moral sunt jucătorii lui Hagi, când joacă cu Dinamo și când jhoacă cu fbsc.
  Cum se explică că pe noi ne bat mereu și cu fcbs pierd regulat?
  Ianis a fost seara asta un fiu ascultător și a pierdut toate mingile.
  Servitorul e un satelit, iar marele rege Hagi e un sclav al ciobanului.

 98. Noua ne-au dat astia 4 sau 5? In superioritate. Contra Stelei toti sareau pe sub minge sau voleuri tot feluri de kkturi, pun pariu ca nu se plâng de arbitraj nici unul… In fine, batem maine sa ii scoatem fotbalul din cap si la asta mic si negru care mai agita apele prin presa apoi la Cluj. De meciul ala îmi este frica fiindcă acasa la Cluj Cfr-il este un fel de Brasov de alta data, numai nu reuseam sa ii batem.

  • bai frate calmeaza-te , sunt oameni. au avut bara , voleu la 20 cm de bara , sut la coltul scurt scos incredibil , chitu singur cu portarul a incercat lob si a fost blocat , vreo 2 ocazii cu capul + 2 penalty-uri nedate si pe care hagi nu le contesta , cik nu le-a vazut , asta pentru ca stim de ce…

   • Nu pot sa mă calmez, cum naiba le ies la astia întodeauna rezultatul perfect?? Nu vorbim de un meci,doua… întodeauna dar intodeauana iese rezultatul corect. Luati articolele din zire dupa.meciul nostru de Sambata si luati dupa meciul de acum. Nu pomeneste nici naiba ca ar fi viciere de rezultat.
    Cum spuneam, maine sa batem apoi mai vedem. Iminpun sperantele in Iasi-il lui Prunea :))

 99. Noi și Astra suntem singurii care mai putem opri mizeria ghencistă sezonul ăsta. Au un bulan fantastic spurcații, Astra când e clar favorită la titlu are mari probleme financiare și e posibil să se destrame în iarnă. Noi nu putem juca în cupele europene, plus că avem un conducător fără orgoliu și personalitate, care considera intrarea în play-off o mare performanță. Așadar, ipotetic vorbind, dacă luam noi titlul și spurcații termină pe 2, vor merge în CL din postura de campioni, pe ruta campionilor și au mari șanse să intre în grupe, ceea ce va însemna mulți bani în buzunarul oierului. Și daca vor termina în spatele Astrei, eu cred că Duru și restul mizeriilor de la Ligă vor face tot posibilul să gasească ceva prin regulament ca giurgiuvenii să nu poată participa în cupele europene în sezonul viitor și jegurile să meargă în CL tot din postura de campioni. Mi-e o scârbă imensă de ceea ce se întâmplă în fotbalul românesc.. Toată baza noastră e în Rednic, singurul care se poate lua la trântă cu spurcații, cu rejele și cu mizeriile lihnite de la pandurii.

 100. nu fiti suparati pentru echipa rejelui, sunt sigur ca isi va lua revansa in cupa.
  avem nevoie de frana in playoff, aia macar nu se dau la o parte, sincer nu m-as supara sa ne bata daca cu punctele alea prind locul 6. cu asa in situatia de acum am dubii…

 101. Declaratiile rejelui blaturilor dupa meci despre arbitraj:

  ”Noi nu facem ca alţii să ne plângem când lucrurile se întâmplă împotriva noastră. Nu stăm să ne lamentăm, mai vine un meci joi, trebuie să ne refacem”.

  Cu tot respectul floryn_dinamo pe tine ori te plateste cineva sa ne sabotezi site-ul ori esti o fiinta foarte credula.

  Rejele nu primeste 2 penaltyuri pt handbal in careu si nu se plange de arbitraj, in meciul cu noi cand a fost ajutat tot el s-a plans. E pur si simplu bataie de joc, daca era DINAMO si nu barsana mioarelor era jihad in presa, ca DINAMO fura ca face ca drege…..

  Acum sa analizam jocul. Tanase, cel mai in forma jucator se accidenteaza misterios, pe banca sunt tinuti Gavra si Ianis impreuna cu Marin, jucatorii cei mai in forma de la slujitorul, DE CE?. Apoi jucatorul de culoare Boli este folosit fundas stanga desi postul sau e de MIJLOCAS DREAPTA, repet intrebarea de mai sus…. DE CE?

  Viitura primeste gol la o faza in care Hodorogea se fereste de minge si unde portarul se da la o parte mai-mai sa-l lase pe Hamroun cu poarta goala si are interventii aiurea la 90% din fazele de atac ale behaitoarelor.

  Oaia ramane in 10 si in jumatate de ora slujitorul da pase la portar pe centrul portii JUCAND CU 3 FUNDASI + INCHIZATOR, intreb din nou ca prostul, DE CE? tinand cont ca desi in meciul cu noi aveau superioritate si pe teren si pe tabela au atacat pana in ultima secunda sa ne dea cat mai multe.

  Nici la tv nici in presa scrisa nu apare NIMIC despre arbitraj, sau omenie, doar despre cat de mare e Reghe si cat de bun e Hamroun.

  Toate deciziile lui Tudor au fost pro-steaua; 2 penaltyuri + un rosu neacordate, a fost o faza amuzanta cand au fluierat un off-side cand jucatorul oilor era vreo 5m mai aproape de poarta decat jucatorul slujitorului doar pt ca se anunta un contraatac periculos.

  CHIAR CREDE CINEVA CA MECIUL ASTA A FOST CORECT? pariu pe ce vreti voi ca viitura castiga in cupa in meciul de joi.

  • Eu nu-s așa sigur pe victorie viiturei de joi. Rejele îi e dator ciobanului cu 3 rămâneri în Liga 1, iar cocalarul trebuie să aiba procentaj de 100% al meciurilor câștigate până se termină sezonul, deci e posibilă o nouă victorie a spurcaților.

 102. “Rednic vrea un jucător de la Voluntari!
  Mircea Rednic a anunţat că gruparea alb-roşie se va întări în această iarnă, iar una dintre ţintele sale este fotbalistul lui FC Voluntari, Ben Hamed Kone. Chiar dacă formaţia ilfoveană se zbate în subsolul clasamentului, Kone a impresionat în meciurile formaţiei sale, el reuşind să marcheze 3 goluri.”
  .
  hai ca nu e rau. si de nu confirma, macar incearca ceva nou, mai rau ca matei nu poate fi

  • Nu vreau sa mai vad la Dinamo (doar) mingicari. L-am vazut in cateva meciuri, inclusiv cu noi, buna tehnica, dar nepasator si indolent. De multe ori prea individualist. Nu, multumesc. De Zici si Printese sunt satul.
   In aceeasi categorie intra si Martinus ala.

   • mda, dar rotimic si matei nici macar printese sau mingicari nu sunt.
    kone asta pare jucator de pasa decisiva. daca pune cineva biciul pe el poate iesi ceva bun din el. desi…eu m-am ars cu gioel si rusinea asta atarna inca pe mine 🙂

    • esti obsedat cu rotimic. Macar ala cateodata ne mai scoate din kkt, iar faza defensiva chiar o face bine. Asta in speranta ca te uiti la TV pe partea corecta!

     • si pe partea cu lampile si ledurile, si pe partea cu ecranul, rotimic are 4 goluri la noi in campionat, este capat de linie in majoritatea actiunilor noastre, cifrele lui instat cred ca sunt ingrozitoare, singurele lui realizari sunt ca odata ce facem pressing in grup, cand recupereaza avanseaza 2 pasi si se tranteste la pamant. este un fel de danciulescu in ultimul lui an la dinamo. inexistent 89 de min, prezent 2-3 minute. ca ii nominalizez pe el, pe matei si pe gavrila ca pionii slabi de la noi nu inseamna ca am ceva personal cu ei. faptul ca ne scoti de 4 ori din kkt nu inseamna ca nu ne bagi de alte zeci de ori inapoi in acelasi kkt, cand dispari din joc.

 103. emanuel97 :
  14 decembrie 2015 at 23:21

  Declaratiile rejelui blaturilor dupa meci despre arbitraj:

  ”Noi nu facem ca alţii să ne plângem când lucrurile se întâmplă împotriva noastră. Nu stăm să ne lamentăm, mai vine un meci joi, trebuie să ne refacem”.

  Cu tot respectul floryn_dinamo pe tine ori te plateste cineva sa ne sabotezi site-ul ori esti o fiinta foarte credula.

  Rejele nu primeste 2 penaltyuri pt handbal in careu si nu se plange de arbitraj, in meciul cu noi cand a fost ajutat tot el s-a plans. E pur si simplu bataie de joc, daca era DINAMO si nu barsana mioarelor era jihad in presa, ca DINAMO fura ca face ca drege…

  BAI FRATE floryn dinamo ATENTIE ,BAI FRATE

 104. Doi, trei titulari trebuie sa plece. Pe Matei si Fai nu-i vad sa faca fata la un Dinamo care lupta pentru campionat. Ne-au ajutat si au fost doar acceptabili pentru un Dinamo de locul 3. Pentru a urca in clasament trebuie jucatori mai buni. Daca vor pleca iar eu sincer mi-as dori, obligatoriu trebuie adusi jucatori mult mai buni altfel n-am facut nimic, tot pe 3 sau 4 vom termina. Totul depinde de Negoita si putin de Rednic sa nu dea gres cu cei care vor fi adusi. Din pacate pentru noi oile si-au revenit iar din iarna se vor intari astfel incat ne va fi foarte greu daca nu se face putina curatenie si la noi. Daca pleaca Bizonul avem nevoie de un atacant mult mai bun desi el si-a facut treaba.Pe langa Matei si Fai ar putea pleca si Gavrila poate chiar si Voino, depinde totul de cati vom putea aduce si de ce valoare. Imi doresc sa revina un Elhamed sau jucatori de calitate fara experimente, pana la vara ar trebui sa se formeze o echipa pentru Europa. Hai Dinamo.

  • Eu nu cred că Fai ar trebui să plece. Cum bine puncta cineva, să aduci un jucător de valoarea lui Fai în momentul ăsta ar trebui ceva bani. Mie mi se pare fără îndoială în top 3 fundași lateriali din Liga 1 în momentul de față, plus că are doar 23 de ani. În ceea ce îl privește pe Matei, mare minune ar fi să prostim pe cineva în iarna asta să dea măcar 200k pe el. Dar din punctul meu de vedere, e un plus și dacă pleacă gratis. Hamed Kone de la Voluntari ar fi un transfer reușit, dacă am reuși să-l aducem pe el și pe Răduț am avea în sfârșit o tripletă în spatele vârfului cu care putem spera la titlu: Răduț – Palic – Kone. În schimb, cu Matei și Rotariu avem cea mai caraghioasă tripletă ofensivă din prima ligă…

   • il prefer pe Radut in locul acelui Kone. nu m-a convins cu absolut nimic. Palic este cu multe clase peste el si de ce sa nu ii acordam mai multe sanse lui Rotariu? pare a fi pe o panta ascendenta. este (cred) cel mai faultat jucator de la Dinamo si, pe deasupra, l-am vazut facand si tackling-uri. si acum ca a plecat Van Haaren poate ii vedem si noi mai des pe Serban si Tircoveanu la treaba. Eu pe Serban il vad mult mai bun decat Vojnovic, numai ca ii lipseste ceva, probabil atitudinea.

   • Si eu sunt de aceeasi parere in ceea ce-l priveste pe vanator. Pentru un jucator venit in urma unui trial eu zic ca a confirmat, si sa nu uitam ca a trecut si printr-o accidentare nasoala (in multe cazuri dupa o accidentare la ligamentele incrucisate nu prea mai esti acelasi jucator). Ca a prins si meciuri mai proaste, asta se poate intampla oricui, dar sa nu uitam ca de multe ori este lasat de izbeliste pe partea lui. Pe langa altele, sper ca-n iarna asta sa-i alerge bine Nea Mircea, altfel nu stiu cum o sa facem fata pungutelor neamtului.

 105. poate nu mai pica site-ul in seara asta. nu va mai ingramaditi sa scrieti toti deodata. asteptati-va randul. 🙂
  daca e nevoie tragem si cate un numar. 🙂

 106. Pt Dinamo urmeaza 2 meciuri tari saptamana asta dupa care se trage cortina si sunt sigur ca dupa se vor face miscari de trupe destul de mari .

  1. Dinamo are 7 fotbalisti care pot continua la noi linistiti la nivelul la care e ACUM echipa noastra : Cerniauskas , Mejvlia , Marc , Anton , Palic , Essombe si Bizonul . Poate si un Filip in locul Bizonului .
  Hai sa bagam si un portar de rezerva gen Abraham pe care vreau sa il vad si eu odata in poarta titular , si 2-3 tineri sa zicem un Rotariu , Petre si Tarcoveanu .
  Deci vreo 12 ar fi cu indulgenta , adica fix jumatate din lotul de 25 .

  Este clar ca ne ar mai trebui vreo 12-13 jucatori ‘ vreo 10-15’ cum am zis eu acum vreo 2 luni pe aici , cand se tipa pe aici cu omogenizarea si eu v am zis ca nu putem omogeniza muraturile .
  Sper in perioada de iarna Rednic sa gaseasca minim 10 fotbalisti pt aceasta iarna si sa vedem cine confirma – sincer de abia astept perioada de transferuri .

  2. Kone ala de la Voluntari chiar e bun , e cam aripa de forta el din ce am vazut , fuge foarte mult si e puternic – are si sut – e un Bizon mai mic si mai mijlocas cu forta si pressing .
  Ne trebuie oameni cu fuleu pt pressing exact cum e Kone asta . Nu stiu daca ajunge la noi dar este ft bun pt noi din ce am vazut .

  3. Negoita sper sa prinda gustul echipei de la Bizon – il dai pe Bizon cu 600.000 si
  – aduci 2 jucatori cu 200.000 care iti trebuie si restul de bani poti sa ii treci profit pt club sau el personal ,
  – dai 3 rebuturi afara gen van hareen ghomsi gavrila plus atacantul plecat care toti aveau 4-5.000 salariu , si gasesti 4 jucatori liberi dar buni frate sa le dai 15.000 pe luna si tot ai 200.000 profit si mai ai si echipa buna .
  Uite asa cu ochi format chiar si cu succese mici cum le am avut noi anul asta poti sa iti faci echipa foarte buna in timp .
  Il dai pe Anton ? no problem 1.000.000 – dar ii aduci la banii astia pe Dj. Kone si El Hamed si iti ramen si profit daca negociezi bine .

  Si te trezesti in 2 ani ca ai echipa doar din jucatori buni si ca profitul e din ce in ce mai mare – ai si stadion nou si echipa buna .

  4. Floryn WCSB e doar un stelist spurcat infiltrat pe site nu inteleg de ce nu este BANAT si nu va inteleg de ce va bateti capul cu el sa ii raspundeti – el la orice scrie de WCSB e pozitiv ca un aurolac imputit si la Dinamo se face ca se implica si exagereaza mult cu complimenetele care sunt false oricum si conduce discutia tot spre Clona WCSB . deci pe nea Floryn asta ori il banati ori nu ii mai raspundeti – ca deja ma plictisiti cu el .

  • Echipa lui Hagi a fost condusă din minutul 3, dar a avut o şansă importantă să revină în meci după doar cîteva minute. Atunci, Hamroun a lovit mingea cu mîna în interiorul careului, însă Alexandru Tudor nu a acordat lovitură de pedeapsă, aşa cum ar fi trebuit. De altfel, arbitrul întîlnirii a şi primit nota 4 în Gazeta de azi.

   Surprinzător, Gică Hagi a avut o schimbare de atitudine şi nu a comentat decizia greşită luată de Tudor: “Noi nu ne plîngem de deciziile arbitrilor. Nu vreau să comentez”.

   Este prima oară în acest sezon cînd ” Regele” procedează astfel. În alte două meciuri importante din Liga 1, cu Dinamo şi Pandurii, antrenorul Viitorului a luat foc şi a acuzat arbitrajul: “Voi n-ați văzut ce s-a întîmplat?! Vreau să am respect, să nu mă agit, să tac din gură… Am respect față de arbitri, dar să se gîndească foarte bine. Dacă vezi ceva, dă! Respectă-ne! Am avut două penalty-uri”.

   .

   poate acum se intelege de ce ne punem intrebari ca prostii..de ce plm numai cu unii faci si dregi?…va dati seama daca si astia din gazeta nu pot trece peste asa ceva ca lucrurile sunt cel putin ciudate la meciurile fcsb-ului cu unii pe care-i stie toata lumea.

   p.s 1
   floryn dinamo

   crede-ne ca am vazut multe mizerii in campionatul asta de kkt …numai crede in mos craciun..mos craciun in fotbalul nostru nu are barba alba ci un cap de palmier !!! ..sunt curios de ce crezi tu ca rejele isi schimba pozitia corpului doar in meciul cu oile !!!

   • articolul este postat acum 10 minute si mi-a fost trimis de un prieten cu care am pus un pariu ca oile or sa castige daca nu pe bune macar cu arbitru …tudor este artist in greseli flagrante in momente decisive pro oaia,aduceti-va aminte penaltyul de la Urziceni etc.

  • „Moussa şi Golubovic sînt atacanţii care mi-au pus cele mai multe probleme în acest campionat. Sînt foarte puternici”, a spus slovenul. – apropo sunt de acord cu Mevlja .

 107. Spurky si-a recuperat aseara punctele pierdute cu noi, a luat 6 puncte Viitorului, noi am luat Viitorului doar 1 singur. Cu Pandurii am luat si noi si spurky cate 4.
  Fbcs are sanse mari la titlu pentru ca Astra se destrama in iarna, Viitorul are destui jucatori prea tineri si inca neobisnuiti cu presiunea performantei, arata acum ca si Dinamo prin 1996-1997 cand jucam foarte frumos, cu multi tineri, dar rezultatele erau cand bune, cand sincope. Dinamo nu are putere financiara sa formeze un lot comparabil cu al spurcatilor de acum si cu atat mai putin cu cel pe care il va avea manelistul la dispozitie din 15 ianuarie incolo. Pandurii nu va fi o echipa care sa conteze la titlu, nu are lot pentru asta. ASA nu are echipa de titlu. Noi il avem pe REDNIC care poate compensa mici lipsuri si minusuri sau chiar mai mari.
  Asta e daca discutam doar de VALOARE, daca luam in considerare OMENIA care poate sa apara in partea a doua a playoffului atunci sansele noastre sunt si mai mici…Dinamo, Astra si ASA pot raspunde Omeniei dar sunt sigur ca fiecare va avea obiectiv propriu, adica banii pentru o clasare cat mai buna dar si o participare in Europa League.

  • si daca tot suntem carcotasi ,sa fim pana la final…..
   .
   Cel mai în formă fotbalist al Viitorului, Florin Tănase, n-a putut evolua aseară. Atacantul s-a accidentat duminică seara, însă nu la antrenament, ci în camera sa de cantonament!

   “M-am aplecat să-mi dezleg şireturile, moment în care am simţit o durere puternică la abdomen. Nu mi-am revenit, nu m-a lăsat durerea şi am luat decizia să nu joc, nici n-aş fi putut, chiar dacă aş fi vrut”, a spus Tănase aseară, înainte de meci.

   În locul lui Florin Tănase, Gheorghe Hagi a decis să-l trimită în primul “11” pe Aganovici, care a fost unul dintre cei mai slabi jucători ai Viitorului.

   • in plm poate astazi pe la 18 se apleaca si Budescu sau Alibec si raman capra pana maine !!!

    p.s
    Pe Tanase ala de exemplu il cred …nu cred ca minte !!! …sau draku mai stie !!!

    • sper ca macar sa invatati ceva din patania lui Tanase…sireturile le leaga doar de nevasta sau amanta,altfel iti poti risca cariera oricare ar fi aia !!!

 108. Mă văd nevoit să fac ceva ce nu-i frumos, să mă autocitez. Asta scriam acum o săptămână:

  “Ce drăguţ moment să revină marele înghiţitor de apă s-a nimerit, cât de întâmplător e totul 🙂 Deşi fantoma lui Gigi era jenantă de săptămâni bune, Rădoi a plecat fix după ultimul meci care se prezenta, teoretic vorbind, oarecum complicat. De acum până la finalul sezonului de toamnă FCSB nu mai joacă decât cu alde Chiajne şi Voluntari, fix cât să se creeze impresia că, fireşte, câştigă meci de meci pentru că Reghe e un geniu imposibil de oprit în fotbalul românesc.
  O să fie distractiv „derbyul” cu Viitorul. Vai, cât de onorabil şi de calm o să-şi recunoască clara înfrângere Hagi, altfel iritabil şi tare mândru din fire, antrenorul „celei mai în formă echipe” din campionat, în faţa unei „echipe renăscute” de revenirea acestui tactician/psiholog/gânditor inegalabil al fotbalului care este soţul Prodancei! Şi câte temenele la minut va efectua presa în faţa „trupei de neoprit” a lui Gigi, vai, ce ne aşteaptă…”

  O mizerie Hagi, o mizerie clanul Becali, o mizerie pocitul ăla de pe bancă cu tot cu panorama de nevastă-sa.

  Ţineţi-vă bine, în două-trei etape din play-off spurcaţii ajung pe primul loc. Ăsta nu e fotbal, e mafie ca la carte.

  Măcar să batem noi diseară, să le stăm în gât în continuare pe toate fronturile, pentru că restul echipelor sunt în mare parte sub controlul lor.

 109. Cica craiolguta ar fi pe nedrept in liga 1, iar echipele care depun contestatie, castiga la masa verde meciurile impotriva lor.

  Se aplica si la meciurile din urma regula asta?
  Nu imi place sa castigam la masa verde, dar in conditiile in care manelistul se implica activ in aranjamente, nu ne-ar strica 3 puncte in plus.

 110. Nu pricep bre, cum vine treaba asta: “nu la site e problema, ci la utilizatori” . Sa mor io!
  Nu’s io iexpert la saituri, da’ nici gutuie nu’s, sa cred asa o poveste…
  faceti bre, catalanic/ultrasdetastatura/… sau care mai esti admin pe DM un efort in plus si evaluati/estimati care’ar fi eforturile/costurile unui sait care nu cade. Sunt sigur ca s’or gasi p’aci useri ca sa dea o mana/punga de ajutor (alf_red_dog_forever, albrosu101,…)
  .
  Va rog eu frumos!
  .
  Si ma rog si de ceilalti utilizatori sa ma sprijine cu demersul asta
  .

  • Explicatia e una destul de simpla, site-ul functioneaza pe o plataforma care e ca un fel de usa; daca intra lumea incet si in ordine merge; daca intra toti odata se produce un colaps, e un fel simplu de a explica fenomenul. Daca am gasii o plataforma mai buna, o usa mai mare sa zicem, ar intra mai multe persoane deodata si nu ar fi probleme, beleaua e ca usile mai mari costa lovele mai multe.

 111. Pot ajuta si eu site-ul, atat ca moderare, desi nu cred c-ar fi ei de acord, dar si financiar. In plus am si ceva aptitudini jurnalistice si pot scrie articole. Am mai trimis trei pan-acum, da’ nu m-a bagat nimeni in seama ca sa-mi dea un raspuns, fie el si un refuz.

  • nu fi sinucigas sa te ocupi tu de moderare :)) zi Doamne Fereste 🙂 tu vrei sa ajuti sau vrei sa fi Sef ca nu am inteles :)))

   • Ma refeream la moderare in sensu’ de-a propune si posta articole daca e necesar. Nu ma refeream la a fi administrator, nici n-as vrea o asemenea titulatura nemeritata.

 112. ba sunt unii pe aici nascuti in 97 care nu stiu sa citeasca sau sa inteleaga ce citesc. cu ce am gresit cand am zis ca nu a fost blat si ca viitorul a fost mai buna decat steaua asa cum a fost mai buna decat noi. le putea da si lor la fel de bine 4-5 goluri daca aveau bulan , cum se zice. de altfel am mai zis ca hagi nu a contestat niciun penalty . e normal pana la urma , si un dinamovist adevarat ar face-o , nu vad unde e problema. parca chirila si cu multescu au fost destul de vehementi si au cam dat in Dinamo de-a lungul timpului , dar nah , mai sunt si exemple negatie. ema97 , frate , las-o mai usor si treci pe la scoala.

  • Puteau dar nu au dat. De ce nu au dat? Ceasul rau, pisica 13… Sa fim seriosi, blat pe fata cu participarea extraordinara a lui the only one tudor

   • Floryn nu lua in nume de rau ce am scris eram un pic iritat de situatie, poate am intrecut masura, cat priveste scoala, sunt la facultate, din pacate printre straini dar asta e.

 113. floryn dinamo ,

  BAI FRATE ,asa iati place sa te adresezi noua cei care ne spunem si noio parere despre clubul pe care-l iubim ,si pe carenune intereseaza ca sunt altii care sunt de alta parere ,asta nuinseamna ca sunt BOLNAVI,REDUSI ,OBSEDAT ,
  Ii fi tu cel a tot cunoscator ,prieten cu rejele ,cu regheblat si impresara lui si cine-i vorbeste de rau ,au de a face cu tine .
  Nu stiu ce ai zis ca faceai tu in 1997 dar sper ca nu ai facut PIPI in pat dupe ce ne-ai luatla rand aseara ,bineinteles din cauza emotiile de la finalul meciului rejelui cu fecesebe,
  Cred cea ar fi bine sa te controlezi ,ia-ti bilu cutine ,si te rog citeste ce amscrismaiatent de acum incolo .
  BATE-TI astra ,
  FORTA DINAMO

 114. floryn dinamo ,
  Trebuie sa ne respectam intre noi si asa suntem putini acum ,oricum eu sunt tabacit de cate discutii am in contradictoriu cu suporterii fecesebe .
  Nu sunt suparat pe tine ,sunt suparat ca a RENASCUT COOPERATIVA CONDUSA DE marele cioban jijinio.
  FORTA DINAMO

Comments are closed.