Acasă Revista presei Matei, in Turcia

Matei, in Turcia

37
1

(gsp.ro)

Aflat în ultimele șase luni de contract cu Dinamo, Cosmin Matei a decis să nu își prelungeasacă înțelegerea cu formația alb-roșie.

Mijlocașul de 24 de ani va pleca de la Dinamo, urmînd a semna cu o echipă din primă ligă din Turcia, potrivit DolceSport. Oficialii lui Dinamo au declarat în repetate rînduri că sînt dispuși să renunțe la jucător de-acum, dacă vor primi 100.000 de euro. Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a spus că este nemulțumit de faptul că mijlocașul venit în 2012 este cu gîndul mai mult la o plecare decît la echipa alb-roșie.

Nu doresc să am la echipă jucători care sînt cu gîndul în altă parte. Am pățit asta cu Matei și nu mai vreau să pățesc la fel și cu alții. În privința lui Matei vom lua o decizie săptămînă viitoare, cînd se reunește lotulMircea Rednic

23 de meciuriare Matei în acest sezon, marcînd 2 goluri

1.000.000 €este cota lui Matei, potrivit transfermarkt.de

PLEACĂ ȘI FAI

Aflat și el în ultimele luni de contract, Fai va pleca și el zilele acestea de la Dinamo. Jucătorul camerunez s-a înțeles cu cei de la Standard Liege și a semnat un contract pe cinci ani. Pentru fundașul de 23 de ani, Dinamo va primi 150.000 de euro.

26 de meciuria strîns Fai în tricoul lui Dinamo în acest sezon

1.000.000 €valorează în acest moment Fai, conform site-ului de specialitate transfermarkt.de

Pînă acum de la Dinamo au plecat Feussi, Van Haaren, Vojnovici, Shalaj, Abraham și Ghomsi.

1 COMENTARIU

  1. Ce cauta acest Rimniceanu la Dinamo? Inalt nu e, tinar nu e, vreun mare talent, nu e. Cumva cu el facem “planul” la transferuri? Ca si cu Lazarescu…
    Cit despre vinzarea lui Fai pe 150k, e cel putin o gafa, daca nu e minarie!

Comments are closed.